2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fınfık devamlı ağlıyor mu ya? emip uyumuyor mu ya da yatağında bakınmıyor mu? benimki şimdi emdi uykusunu aldığı için yatağında etrafı seyrediyor gördüğü kadar

günaydınn
herzamanki gibi 2 den beri mesaideyiz biz de. ama saat 17-02 arası da deliksiz uyuyor işte o uyku saatini bi değiştirsem çok rahat edicem. bugün uğraşıcam biraz zaten dr a gidicez kan alma aşı derken delik teşik olucaz :S

biz tamm 1 aylık olduk bugünnnnnnnnnnnnn

Fınfık devamlı ağlıyor mu ya? emip uyumuyor mu ya da yatağında bakınmıyor mu? benimki şimdi emdi uykusunu aldığı için yatağında etrafı seyrediyor gördüğü kadar

emip uyuor çounlukla ama sabah 5 - 6 gibi uyanınca bu saate kadar uyumuyor uykusu geliyor bu seferde ağlıor zaten çoook gazlı karnı gurul gurul ukusuna bile rahat değil yavrum (

günaydınlar
bende eşimi işe yolladım uzun bi aradan beri ilk defa rahat kahvaltı yaptık
sonra oğlum uyandı onu doyurdum
dün akşam dr kontrolümüz vardı
oğluşum 4000 gr olmuş yani 27 günde 1160 gr almış
boyumuzda 54 cm olmuş 4 cm uzamışız
gelişimi çok güzel dedi drumuz
kızarıklıklar için normal dedi bize pamuk gelen ona zımpara gibi gelir teni çok hassas dedi
çok sıcak tutmayın yeter dedi
bende çok mutlu oldum

oyy maaşallah 1 aylık oluyorsunuz bizimde az kaldı
off yaa kuzudan kan mı alacaklar yaa:18:

maşallah ataberkee yerim onu ben paşa paşaaa
msn de söylemiştim canım o kızarıklıklar o kadar önemli değil diye. neyse iyi oldu için rahat etmiştir.

oyy maaşallah 1 aylık oluyorsunuz bizimde az kaldı
off yaa kuzudan kan mı alacaklar yaa:18:
pf evet yaa teyzesi ama napalım onun iyiliği için

mesaj 2 kere gitmiş.

şimdi kanal d de hamilelik bebek oluşumu falan konuları var anam hiç dikkatimi çekmiyor artık :)

Son düzenleme:
gunaydın kızlarr...

barayscım tam olarak soyledıgım gıbı oldu camıs oglum farketmedı bıle farklı mama oldugunu lıkır lıkır ıctı :) mama mı ıse yaradı yoksa oncesınde verdıgım gece cayı mı yoksa 2 anne sutu+ 1 mamalık duzen mı ıse yaradı bılmıorum ama dun hiç gaz sancısı olmadı sıfır hiç yanı bı kere bıle gaz cıkartmadım kendı kendıne cıkarttı her yemekten sonra, sonra da uyudu keske hep boyle olsa işalla bunlardan bırı ıse yaramıstır da duzenlı olarak boyle guzel gıder..

kızlar bu arada dun ılk defa evde oto koltugunda uyuttum yavrumu cunku arabada gıderken cok sevıodu onun ıcınde olmayı akşam ustu tam 4 saat uyudu ıcınde aralıksız :) gece de 2.5 saat uyudu kı bu benım ıcın super oldu 2.5 saat delıksız uyku.. ama daha fazla tutmadım ıcınde kocam kızdı ıkı buklum uyutuosun cocugu dıye :)) doktora sorup bundan snr hep onun ıcınde uyutabılırım yanı heuehueeh

ha bi de artık her gece yıkıyoruz akşam uykusundan sonra işte kacta uyanırsa 10-12 arası bı saatte uyanıo bıraz besleyıp sponra guzelce yıkayıp sonra tamamen doyurup oyalıoruz gazını cıkartmaısnı altını pısletmesını beklıoruz snr altını degıstırıp yatırıoruz valla bu yıkama ısı de cok rahatlatıo cocugu bılmıorum

yat kalk yat kalk hacı yatmaz gibi bir gece daha bitti şimdi bana inat uyuyor çığlık çığlığaydı gece uyuyamadıkça sinirleri bozuluyor yavrumun her ağladı eşim koşup geliyor ben sinirlenirimde çocuğu döverim diye korkuyormuş deli mi ne ben öpmeye kıyamıyorum

Yavrum mama bayağı bir tok tutuyor ondan rahat uyuyorlar ama bizim gaz sancımızı çay tamamen iyi geldi diyemem biraz rahatlattı o kadar yine aralarda kıvranıyor yavrum..
oto koltuğunu sevmeyen bebek yok herhalde benimkide onun içinde saatlerce uyuyabiliyor k.valideme yada anneme gittiğimde hep onun içinde yatırıyorum :))

Yıkama olayına bizde başladık her akşam doktor tavsiyesi ile bana kalsa 2 günde bir yıkayacaktım ama her gün dedi doktor rahatlıyor yavrucaklar birde hemen büyüyecekler yıkana yıkana

prop mama çok etkili canım bende gece verdim paşam rahat rahat uyudu keyfi yerindeydi
zaten dr da dedi ki o mama bebeği çok rahatlatıyor huzurlu uyur diye dediği doğru çıktı
oto koltuğu için bel destek minderi satılıyor ondan alıp içine koy birde küçük bir yastıkta koyabilirsin o zaman rahat uyuyorlar iki büklüm olmuyor

Haber geldi ciddi bir şeyi yokmuşş allahtan adamcağızın oh şükürler olsun

Allaha şükür sevindim valla, geçmiş olsun tekrardan...

Tebrikler cnm, nice aylara ve yıllara inş...

Benimki mamayı içmedi barays, kusacaktı nerdeyse, ağladı bide ona o mamayı verdik diye...

Oto koltuğuda süs duruyo arabada kıyameti koparıyo oturttukmu ille kucakta duracak...

Dün çok emdi kızım galiba bugün göğüs uçlarım acıyo, yara değil ama böle morarmış gibi bi ağrı var...

Ben biraz süt sağayım bari, yoksa göğüslerim patlayacak çok şişmişler, hem bugün biraz dinlenmiş olurlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…