2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar

vaaoovvvv diyerek başlıycam ne geceydi öyle dünkü bulgur pilavı soğan kürüm süt için azcık işe yaradı ama durunun karnı davul oldu akşamki boklu püsürüklü maceradan sonra tam 7 kez bol dökümlü kaka yaptık aralıksız zarrt zurrt gaz çıkardık 2 kere çişimizi püskürtüp üst baş değştirdim neydi allahım o öyle yaaa ya kızım kendi çıkaramasaydı o gazı kesin acillik olurduk bu dr un verdiği bitki şurubu çok iyi geliyor sanırım açken 1 çay kaşığı veriyorum kendi söküyor gazı

sizin gece çayının adı ne kızlar salı aylık kontrolümüz var gidince soruryum ver derse veriyim bende

ooofff fox ta umut diye bir film fragmanı gördüm şimdi o nasıl bir film ya fragmanda bile tüylerim diken diken oldu izlaersem sütüm kesilir kesin sabah doktorumda tüp bebek muhabbeti vardıı o çatlak doktor varya adını unuttum telefonda şaka yaptı bunlara biz tüp bebek için hastaneye gittik bize tüp yok yapamayız dediler hocam nasıl tüp olmaz diyerek ağladı o anlattıkça millet güldü ben ağladım sonra şaka olduğunu söyleyince hem ağladım hem güldüm şaka gibiydi halim yaa

Son düzenleme:
kızlar selamm uzun süredir giremiyorum ne var ne yok uykusuzummmmm ruh gibiyim gece uykumuz yok bizimki birde memede uyumaya alıştı gece iki fırt çekiyor uyuyor yatağına yatırıyorum gözlerini açıyor basıyor feryadıı dün ağladı ağladı tınmadım baktım bizimki açmış gözlerini fıldır fıldır bakınıyor doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum yapmayan kaldı mı melodiden haber var mı prop ?

bu arada kızlar mamaya doktor kontrolündemi başladınız ben hiç mama vermedim geceleri versemmi acep bizim doktor kilo takibine bakıcam gerek görürsem mamaya başlıycaz dedi

kızlar, bebişimin dilinde sanki süt kalıntısı var gibi PAMUKÇUK bu mu, bilemedim size bir danışayım dedim.

kızlar, bebişimin dilinde sanki süt kalıntısı var gibi PAMUKÇUK bu mu, bilemedim size bir danışayım dedim.

yok canım değildir benimkindede var bütün bebeklerde olur o ağzının kenarlarına damağına yanak içlerine bak varsa pamukçuktur yoksa değildir

HB Fınfık nasılsın cnm, uyuyamamışsın sabah yine, şimdi napıyo uyuyomu duru...

Emdi 15 dk uyudu memede 15 dk sonra uyanır artık yaa hem böyle yapıyor sadece mama verdiğimde 2 -3 saat uyuyor meme emdiğinde 10 15 dk emip uyuduğu için doymuyor :S

semacım milupa iyi geceler çayı

ay sema ben de izledim o şakayı çok gereksiz ve anlamsızdı. insanlar neler çekiyolar bi de mal mal açtı dalga geçti tüp yok tüp diye..

Emdi 15 dk uyudu memede 15 dk sonra uyanır artık yaa hem böyle yapıyor sadece mama verdiğimde 2 -3 saat uyuyor meme emdiğinde 10 15 dk emip uyuduğu için doymuyor :S

semacım milupa iyi geceler çayı

sağol canım
ay sema ben de izledim o şakayı çok gereksiz ve anlamsızdı. insanlar neler çekiyolar bi de mal mal açtı dalga geçti tüp yok tüp diye..

üfff evet bende boşuna üzüldüm zaten ota poha ağlıyorum

herkese merhaba
gaz sancısından kıvranıyoruz bir dakika bile oturamıyorum. bide yaygaracı...... allah hepimize yardım etsin
gripin gözünaydın canım analı babalı mutlu sağlıklı büyüt bebeğini bu dileklerim tüm doğum yapıp benim tebrşik etmediklerim için geçerli.... maşallah kızına ,canım bitki şurubunun ismini öğrenebilirmiyim.

Dün çok emdi kızım galiba bugün göğüs uçlarım acıyo, yara değil ama böle morarmış gibi bi ağrı var...

nalancığım benimde gögüs uclarım öyle çok emiyorlar galiba krem filan fayda etmedi bana hep böyle kendi sütümle temizliyorum lansinoh krem filan faydasızgece çayını ne kadar veriyorsunuz bebeğe merak ettim cevap yazarsanız sevinirim

Bendede öle valla lansinoh bi poka yaramıyo boşuna bi ton para saydık ona...

sağol semavela deneyelim bakalım ben babuline diye bişey kullandım oğlum kaka yapıyor ama yapana kadar sancıda bu 3 saatte oluyor 5 de ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor bilemem.
nalan tecrübe ediniyoruz daha nelere boşuna para verdik kimbilir.

grıpın hayırlı ugurlu olsun

gripin gözünaydın canım analı babalı mutlu sağlıklı büyüt bebeğini bu dileklerim tüm doğum yapıp benim tebrşik etmediklerim için geçerli....

Teşekkürler arkadaşlar,mutlu sona ulaştım ya inanılmaz rahatladım.
O kadar denememe rağmen göğüs ucum çıkmıyo,bebeğim emmeye çalışıyo ama uç bulamayınca fena ağlıyo.Göğüslerimi sıkıp durmaktan acımaya başladı bile. Sütüm foşur foşur gelsede bebeğim mamadan kurtulsa artık (
Sütün gelmesi için en etkili yöntem ne kızlar,tavsiye lazım bana

ohooo nelere vermedikki

om-x i dr verdi bize şimdilik aramız iyi benimkide kıvranıyor ama onu verince en azından rahat çıkarıyor ama gaz olmasını engellemiyor bide 1 çay kaşığını verince bi sakinleşiyor öyle bakınıyor sanki kafayı bulmuş gibi

gripin hayırlı olsun canım

bu emzirme işi ne sorunlymuş yaa nerdeyse hepimiz sorun yaşadık

bol bol süt arttırıcılara dayan bide 1 damlada gelse meme ucuna sür hep diyolardı meme ucunu en iyi iyileştiren şey kendi sütü diye gittik merhemlere okadar para saydık ben merhemi bıraktım ihtiyacım olursa kendi sütümü sıvıyorum acayip faydalı oluyor

sağol semacım,
sürekli sıvı şeyler içiyorum,sağıyorum ama hala tık yok,ancak 2-3 damla geliyor.Bakalım 1 haftaya gelir inşallah,çok istiyorum bebeğimi emzirmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…