selam anneler
hoşgeldin asocum naptın dün ki siteden sipariş verdinmi pompayı ??
Nalancım hoşgeldin sende
kızlar, bebişimin dilinde sanki süt kalıntısı var gibi PAMUKÇUK bu mu, bilemedim size bir danışayım dedim.
HB Fınfık nasılsın cnm, uyuyamamışsın sabah yine, şimdi napıyo uyuyomu duru...
selam kızlar
vaaoovvvv diyerek başlıycam ne geceydi öyle dünkü bulgur pilavı soğan kürüm süt için azcık işe yaradı ama durunun karnı davul oldu akşamki boklu püsürüklü maceradan sonra tam 7 kez bol dökümlü kaka yaptık aralıksız zarrt zurrt gaz çıkardık 2 kere çişimizi püskürtüp üst baş değştirdim neydi allahım o öyle yaaa ya kızım kendi çıkaramasaydı o gazı kesin acillik olurduk bu dr un verdiği bitki şurubu çok iyi geliyor sanırım açken 1 çay kaşığı veriyorum kendi söküyor gazı
sizin gece çayının adı ne kızlar salı aylık kontrolümüz var gidince soruryum ver derse veriyim bende
evet canm verdim dün akşam sipariş bugün kargoya vermişler yarın sabaha gelir büyük ihtimalle.Gelsin bakalım deneyelim nasılmış diye:)hoşgeldin asocum naptın dün ki siteden sipariş verdinmi pompayı ??
Nalancım hoşgeldin sende
Emdi 15 dk uyudu memede 15 dk sonra uyanır artık yaa hem böyle yapıyor sadece mama verdiğimde 2 -3 saat uyuyor meme emdiğinde 10 15 dk emip uyuduğu için doymuyor :S
semacım milupa iyi geceler çayı
ay sema ben de izledim o şakayı çok gereksiz ve anlamsızdı. insanlar neler çekiyolar bi de mal mal açtı dalga geçti tüp yok tüp diye..
maşallah kızına ,canım bitki şurubunun ismini öğrenebilirmiyim.selam kızlar
vaaoovvvv diyerek başlıycam ne geceydi öyle dünkü bulgur pilavı soğan kürüm süt için azcık işe yaradı ama durunun karnı davul oldu akşamki boklu püsürüklü maceradan sonra tam 7 kez bol dökümlü kaka yaptık aralıksız zarrt zurrt gaz çıkardık 2 kere çişimizi püskürtüp üst baş değştirdim neydi allahım o öyle yaaa ya kızım kendi çıkaramasaydı o gazı kesin acillik olurduk bu dr un verdiği bitki şurubu çok iyi geliyor sanırım açken 1 çay kaşığı veriyorum kendi söküyor gazı
sizin gece çayının adı ne kızlar salı aylık kontrolümüz var gidince soruryum ver derse veriyim bende
Dün çok emdi kızım galiba bugün göğüs uçlarım acıyo, yara değil ama böle morarmış gibi bi ağrı var...
herkese merhaba
gaz sancısından kıvranıyoruz bir dakika bile oturamıyorum. bide yaygaracı...... allah hepimize yardım etsin
gripin gözünaydın canım analı babalı mutlu sağlıklı büyüt bebeğini bu dileklerim tüm doğum yapıp benim tebrşik etmediklerim için geçerli....
maşallah kızına ,canım bitki şurubunun ismini öğrenebilirmiyim.
nalancığım benimde gögüs uclarım öyle çok emiyorlar galiba krem filan fayda etmedi bana hep böyle kendi sütümle temizliyorum lansinoh krem filan faydasızgece çayını ne kadar veriyorsunuz bebeğe merak ettim cevap yazarsanız sevinirim
gripin gözünaydın güle güle sağlıkla büyüt bebeğini inşallah ağrılı geçti demek çok geçmiş olsun bende spinal oldum ama çok ağrım olmamıştı demek değişiyor neyse sende atlattın kavuştun kuzuna önemli olan o darısı bekleyenlerin başına
grıpın hayırlı ugurlu olsun
gripin gözünaydın canım analı babalı mutlu sağlıklı büyüt bebeğini bu dileklerim tüm doğum yapıp benim tebrşik etmediklerim için geçerli....
sağol semavela deneyelim bakalım ben babuline diye bişey kullandım oğlum kaka yapıyor ama yapana kadar sancıda bu 3 saatte oluyor 5 de ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor bilemem.
nalan tecrübe ediniyoruz daha nelere boşuna para verdik kimbilir.
gripin hayırlı olsun canım
bu emzirme işi ne sorunlymuş yaa nerdeyse hepimiz sorun yaşadık
bol bol süt arttırıcılara dayan bide 1 damlada gelse meme ucuna sür hep diyolardı meme ucunu en iyi iyileştiren şey kendi sütü diye gittik merhemlere okadar para saydık ben merhemi bıraktım ihtiyacım olursa kendi sütümü sıvıyorum acayip faydalı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?