2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop keşke öyle kaşları olsa kalemle annem yaptı kaşı gözü güzel olsun diye:))) hemşirede onaylıyor kocakarı gibi yap teyze yap banada yapmışlardı diye:)))

Linden maşallah hıc takma hangısı yarıo dıye bolca emzır ac kaldıgında da ver mamasını tamamdır. gece de uyumamıs bugun de uyumadıysa bu gece uyur artık yorgunluktan sen de dınlenırsın
inşallah uyur canım yaa bittim bugün...
ay evet yaa acaip kokuyo dimi büyük insan gibi... bizim kız da erkek gibi geğiriyor :))

Öle çok şey var ki içimde
Hep sustuk konuşmak yerine
Konuşmadığımız her ne varsa seninle
Sakladım gözlerimde

Ne olur sende fazla üzülme
Hep kendi kendine yenilme
Konuşmadığımız her ne varsa seninle
Bir damla gözlerimde

son günlerde sertab erener in bu parçasına taktım, acayip yorumlamış ya...bir damla gözlerimde...

şu doktorları anlamakta zorlanıyorum kimi zeytinyağına ii demez şimdiki doktorumuzda mamasına bir iki damla zeytinyağı ekleyebilirsin hergün kabızlık için iyi gelir dedi...deneme yanılma yöntemiyle iyi bir doktor bulacağız inş. meleğime

melaike maşallah bebeğine:) ben de başta kendi kaşı sandım :)

teşekkür ederim canım...nerde bizimkinde öyle kaşlar:)))acile gittiğimiz zaman doktorlar felanda şaşırmıştı zaten kaşlara bak diye:)))gerçeği açıklayıp fırça yemiştim üstelik...

ay doyuramadım yıne bebemı aksam yemegını hazırlıcam kalkamıom yerımden yarım saat emdı doymadı bellı 60 cc mama verdım onu da hüplettı sımdı bı daha emıyo (

ohhh ortalığı ayağa kaldırdık gene cadı kızım benim

ya bu kalça ultrasonunu bizden istememişti hıyar doktor bazı doktor istiyo bazı doktor istemiyo diye duymuştum bu hıyar istemedi niyekine aceba

Annemle konuştum yılbaşında buraya gelin bebeği bırakın gece de eğlenmeye gidin ya da program yapcaksanız ben geleyim bakarım bebeğe diyor:)Aksilik çıkmazsa gelicek.Bikaç yerden fiyat aldım çüş ya kişi başı 350den başlıyo yılbaşı programları.

Akşama yemeğim yok uf.canım yapmak da istemiyor bir şey bir yandan da açım.Ne yiceksiniz kızlar akşama

bende dünden türlü var asocum yanındada köz biberli bi meze bi yoğurt bi komposto tamamdır tabi yiyebilirsek

yemek yapmak mucize gibi bişi benim kocam yapıyo allahtan çoğunlukla 2 günlük yapıyo o yokkende hazıra taalim pizza köfte filan işte zor çok zor ne kadar sağlıklı olmasada buzluktan hazır gıdayı eksik etmiycez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…