2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birisi ve Nalan evet toplumca meraklıyız er boka karışmaya ya bı de alısık olmadıkları bısı oldugu zaman hemen yadırgıolar ınsanlar :S

sağolun kızlar Allah evlatlarımıza güzel yazılar yazsın.. burcu düşünelim kız tarafı kendini ağıra satar... şaka bir yana yıllar sonra buradan birinin kızı ile oğlu htesadüfü karşılaşsa ve evlense ay süper olurrr.. onlara anlatıcak cok hikayemiz olur

yasemin o çok düşük bi ihtimal ya nerde karşılaşacaklar ama bız bunlar buyurken bulusmalar fln yaparsak da bunları tanıstırırsak arada oyun oynarlarsa fln belkı buyuyunce bısıler olur aralarında :)

Sokakta bir sürü kaynanayla karşılaşmışsın desene

burcucum belli mi olur hayat bu biz kocalarımızla nasıl bir araya geldik benimki tam bir türk filmi yaniii

aşımızı olduk geldik kaç saattir kucağımda gaz sancısı gündüz oldu ( memede uyuyor tam yerinebırakyorum başlıyo mızıldamayaakşam da uyuyamadım şimdide kıcımın kemiği sızlıyo oturmaktan....
neyseki kilo almışız çok miniktik biz... 3600 olmuşuz... mama mı yaradı süt mü acaba???

Linden maşallah hıc takma hangısı yarıo dıye bolca emzır ac kaldıgında da ver mamasını tamamdır. gece de uyumamıs bugun de uyumadıysa bu gece uyur artık yorgunluktan sen de dınlenırsın

benimki de şimdi sızdı ben de yatsam da akşam bi film izlesem kocamla

ben de utu yapıorum kac saattrı koptu belım valla

bız de fılm seyretcez bu aksam Acı Aşk ı ındırdım. ben yalnız gıtmıstım sınemaya tek basıma ızlemıstım kocam bayag trıp yapmıstı sımdı onla seyretcem tekrar :)

slm annecikler..bugün miniğimi yine hastaneye götürdük gaz problemi bile hafif kaldı şu kabızlığın yanında..kuzucumda inat gibi evde yapmıyor doktora gittik doktor bir iki dakika masaj yaptı bizim kız bıraktı kakasını:)))ben evde saatlerce yapıyorum masaj banamısın demiyor akkrep burcunun özelliklerini tamamiyle taşıyacak anlaşılan((
ben mama milumil kullanıyordum conformil kullanmamı söyledi birde şu sab ı sordum onun içinde bulabilirsen al ama metsille aynı dedi o almanların yaptığı metsilde türklerin felan dedi:)))gerçi ben metsilin faydasınıda görüyorum çok şükür ...kalça çıkığı usg si içinde 6 haftalık felan olması gerekir dedi o zamana randevu verdi bakalım..şimdilik bu kadar...

şu anda Demır butun salonu ınletecek bır ses cıkartarak kaka yaptı, koku her yere yayıldı şaka gıbı :) ısallah batmamıstır ustu bası :S

gözün aydın cnm kilo almış kuzun ne güzel , aşınızı da olmuşunuz, boşver ne yaradıysa yaradı, sen aynı yöteme devam et...

benimki de şimdi sızdı ben de yatsam da akşam bi film izlesem kocamla

bende film izlemek istiiimmmm...şu mahsunun film internete düşsede indirip izlesek...çok merak ediiimmm...

açım ya bi şi ler yemek istiiimmm...

bu akşam bizim tv tamire gidio, şaka gibi valla, daha 1 senesini yeni doldurdu ve tamirlik oldu..

kaliteli diye bi yığın para say sonra olana bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…