- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
af,yet olsun canım oh yarasın.benim de cnm kızartma istedi üstüne sarımsaklı yoğurt döküp o mis:) ama mümkün diil yapmak mümkün diiil.bende dünden türlü var asocum yanındada köz biberli bi meze bi yoğurt bi komposto tamamdır tabi yiyebilirsek
buzlukta hazır patates var aslında kızartması da kolay hemen aman biri gelse de yapsa.canım hiiiiiiçbişi istemiyo hiçbişiooo aso kızartma yapıcama 2 çeşit yemek yaparım hatta bide tatlı çok uzun sürüyo ama sadece bi patates kızartması üstüne yoğurtlada kandırabilirsin kendini hemencik
nalan sen bugünde bitti demesen kocam işten çıktı geliyo demesen saatten haberim yoktu yahu.saat kaç olmuş benimki de gelir en fazla 1 saate ben sabah beni bıraktığı yerdeyim resmen.Bugün tek yaptığım 3 posta çamaşır yıkayıp asmak oldu.bugünde bitti, kocam işten çıkmış gelio, günler ne kadar çabuk geçio...
OoOoOOoOo valla mı ellerine sağlık yakın olsaydık var ya kesin gelirdim sütüm çektiasocum kızartma yapıodum tam bend e buyur gel cnm beraber yıyelım :))
Burda da bazı kocakarı kılıklı karılar demişti:)Bigün aşağıdayken kek uzattılar yemem sağolun dedim.sütün çeker aaaaa olmaz öyle dediler zorla verdiler.etraf manyak dolu:)))ondan dedim üleee sana:)sutum cektı ne be allah ıyılıgını vermesın :) var ya bu kdr olur benım de cnm menemen ıstıodu sbh yaparım dıye udsundum hatta yuh yanı
ah canım şimdilik varda ablam çalışmayı düşünüyo gözünün içine bakıyorum valla
kız benim sıçırtkan kızım 3 gündür yapamıyodu kakasını2 kere sabunla yaptırmıştım dün ıkınmaktan oda bitti bende
fınfık acaba sabdanmı yoksa yorgunluktanmı sızdı duru sezin neyse bidaha denede sonucu bildir olmazsa bende alıyım
Çok Teşekkür ederim arkadaşlar...Dualarınızla...dileklerinizle sözlerinizle verdiğiniz desteği ve dostluğunuzu hiç unutmayacağm...sınav iptal olunca hepiniz beni teselli ettiniz diğer sınava gireceğimi söylediniz...Hatta Fınfık ben o hafta hala çalışıyor olavcağım izne ayrılmayacağım sende sınava girersin demişti:))
Şükürler olsun başardık...
Sizlerinde yüreğinizde her ne arzunuz var ise gerçekleşsin ve bebeklerinizle birlikte kocaman mutluluklar yaşayın inşallah...
sema bız 2 saat tutuyoruz mamayı ama tekrar ısıtmıoruz termoslu cantada saklıoruz ama bız de bıldıgımızden degıl kocamla bole bı karar aldık ıste :))
melaike maşallah kızına cok datluuu
sutum cektı ne be allah ıyılıgını vermesın :) var ya bu kdr olur benım de cnm menemen ıstıodu sbh yaparım dıye udsundum hatta yuh yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?