2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende dünden türlü var asocum yanındada köz biberli bi meze bi yoğurt bi komposto tamamdır tabi yiyebilirsek
af,yet olsun canım oh yarasın.benim de cnm kızartma istedi üstüne sarımsaklı yoğurt döküp o mis:) ama mümkün diil yapmak mümkün diiil.

ooo aso kızartma yapıcama 2 çeşit yemek yaparım hatta bide tatlı çok uzun sürüyo ama sadece bi patates kızartması üstüne yoğurtlada kandırabilirsin kendini hemencik

ooo aso kızartma yapıcama 2 çeşit yemek yaparım hatta bide tatlı çok uzun sürüyo ama sadece bi patates kızartması üstüne yoğurtlada kandırabilirsin kendini hemencik
buzlukta hazır patates var aslında kızartması da kolay hemen aman biri gelse de yapsa.canım hiiiiiiçbişi istemiyo hiçbişi
bugünde bitti, kocam işten çıkmış gelio, günler ne kadar çabuk geçio...
nalan sen bugünde bitti demesen kocam işten çıktı geliyo demesen saatten haberim yoktu yahu.saat kaç olmuş benimki de gelir en fazla 1 saate ben sabah beni bıraktığı yerdeyim resmen.Bugün tek yaptığım 3 posta çamaşır yıkayıp asmak oldu.

selam kizlar..

aşimizi olduk bugün.

kalça usg si de çekildi. 55 tl verdik sgk li fiyati bu medical park in.

herşeyimiz çok ii çikti Allaha şükürler olsun.

işitme testi ni doğduğunda yapmişlardi zaten.

şimdilik bitti.ocak 5 te büyük gün var 3 aşi birden yapilcak.ateş yapio bildiim kadariyla karma aşi..

napicam bilmem..

şimdi uyuyo zilli.çok ağladi aşidan sonra.ultrason jeli değince tenine çok kım kımlandi

sutum cektı ne be allah ıyılıgını vermesın :) var ya bu kdr olur benım de cnm menemen ıstıodu sbh yaparım dıye udsundum hatta yuh yanı

sutum cektı ne be allah ıyılıgını vermesın :) var ya bu kdr olur benım de cnm menemen ıstıodu sbh yaparım dıye udsundum hatta yuh yanı
Burda da bazı kocakarı kılıklı karılar demişti:)Bigün aşağıdayken kek uzattılar yemem sağolun dedim.sütün çeker aaaaa olmaz öyle dediler zorla verdiler.etraf manyak dolu:)))ondan dedim üleee sana:)
hadi ya tamam işte yakın olsak ben sana bi tabak menemen verirdim sen de 1 tabak kızartma

slm kızlar.. artık kızmızla bırlıkteyız.. oh ne guzel ya... çok mutluyuz... emip duruyor sureklı... hele o bakışları yokmu... içimi eritiyor..

sut olsun diye hoşaf içmekten bır hal oldum.. ama canım hıç yemek yemek istemıyor.. açım ama.. zorla hoşaf içiyorum sadece....

dogum hıkayemı yazıyorum yakında eklerim..

bir daha ki sefere bu kadar yormadan verecem bakalım o zamanda uyacak mı bu kadar yazarım sonucu canım

Gözün aydın canım çok sevindim valla evet ben nerdeyse iş yerinde doğuracaktım :)))

sema bız 2 saat tutuyoruz mamayı ama tekrar ısıtmıoruz termoslu cantada saklıoruz ama bız de bıldıgımızden degıl kocamla bole bı karar aldık ıste :))

Ben hemen döküyorum vermiyorum hiç beklemiş mama..

Bu arada prop senin bugün ki sokak macerenada çok güldüm muhahaha bizede c.tesi carrefour da yaptılar aynı şeyi kaç günlük neden dışarı çıktınız kırkınız çıkmamış amannnn bir sürü şey söylediler millete neyse anlamadım:S

tam 2 saattir bu velet beni aptal etti ağlıyor emziriyorum 5 dk sonra uyuyor yatırıorum 5 dk sonra kalkıyor allahım 2 saattir aynı şey madem açsın velet önce karnını doyur sonra uyu :84:

sütüm çekti muhabbetini çok duydum bende hatta inanır oldum artık bizim işyerinden mesai arkadaşımda olmuştu gözleme görmüş sütüsü çekmiş:))) ertesi koca bir gün gögüslerim şişti felan diye anlatırdı ben hamişken:)))

föff koptu belım son postada demır ısyan ettı artık bıraktım be de :)

fınfık turklerın yuzde 90ı boyle ıste maydonoz yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…