selam kızlar,
perşembe günü 1 aylık olacağız. aşı yapılacak,birde işitme testi var . bişey soracagım size bu test ücretli dediler 50 tl ücretiymiş.sizdemi ücretli yaptırdınız yada yaptıracaksınız ?
bebeğim için araba alacağım ne önerirsiniz.
Yasemın sen ne cok sey ıstıon. Hem ısım oldugunda gelsın hem ben ıstemedıgımde gelmesın ohh ne ala dunya maşallah sana :90:
kızımın fotosunu koyayım dedim ama koyamıyom face e koymayı düşünmüyorum
kızlar oğlum da benımle aynı kaderı paylasıo. ben ne hamıle kıyafetlerımı ne normal kıyafetlerımı gıyebılıom arada kaldım ya, bu garıbıme de 0-3 aylar kucuk 3-6 aylar buyuk oluo, o da arada kaldı, tulumlARIn ayakları sarkıo hep mecbur oyle gıyıyo
ben geldim uzun bir aradan sonra. oglum 22 kasimda dunyaya geldi ama hâla hastanede. ben de onunlaydim bu gun eve geldim yarin tekrar donucem insallah. gecirdigimiz enfeksiyon sebebiyle kandaki bazi degerleri dusuk oldugu icin onlarin yukselmesini bekliyoruz. insallah istenilen degere ulasinca evimize gelicek oglumuz..
aynen ya kaç kilo demir? 4.500 benim oğlan..
ay çok hoşuma gitti ya!guyya hava almaya cıktım basıma agrılar gırdı..
bekcı dedı kı yenge cocugu usutceksın nıye cıktın..
markette kasadakı kız dedı kı kac aylık oldu yarın kırkı cıkıo dedım, mevlut yaptırcak mısın dedı, yoo dedım, aa olur mu oyle nıye yaptırmıosun dedı...
markettekı bı kadın cocuk nefes alamıo heralde oyle ne bıcım baglamıssınız coucgu dedı..
markettekı bı baska kadın da ay yazık cocugua kedı gıbı büzüştrmüşsünüz yavruyu dedı..
hepınızın a. q. dıcektım dıyemedım basım agrıdı onun yerıne :S
vallaaaaaben hemen döküyodum kalanı yazııııkkk benim termosum yokda bende doğal ısıtma tekniğini kullanırım sıcak suda yani ama üstünde bayatlıyan mamayı vermeyin diyo ama ulen zamanıda yazsaydınız bi mama kaç dakkada bayatlar
guyya hava almaya cıktım basıma agrılar gırdı..
bekcı dedı kı yenge cocugu usutceksın nıye cıktın..
markette kasadakı kız dedı kı kac aylık oldu yarın kırkı cıkıo dedım, mevlut yaptırcak mısın dedı, yoo dedım, aa olur mu oyle nıye yaptırmıosun dedı...
markettekı bı kadın cocuk nefes alamıo heralde oyle ne bıcım baglamıssınız coucgu dedı..
markettekı bı baska kadın da ay yazık cocugua kedı gıbı büzüştrmüşsünüz yavruyu dedı..
hepınızın a. q. dıcektım dıyemedım basım agrıdı onun yerıne :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?