2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

40 tl dedıler bıze. herkes yaptırdı valla..
maxı cosı den memnun kaldık bı bak ıstersen

guyya hava almaya cıktım basıma agrılar gırdı..
bekcı dedı kı yenge cocugu usutceksın nıye cıktın..
markette kasadakı kız dedı kı kac aylık oldu yarın kırkı cıkıo dedım, mevlut yaptırcak mısın dedı, yoo dedım, aa olur mu oyle nıye yaptırmıosun dedı...
markettekı bı kadın cocuk nefes alamıo heralde oyle ne bıcım baglamıssınız coucgu dedı..
markettekı bı baska kadın da ay yazık cocugua kedı gıbı büzüştrmüşsünüz yavruyu dedı..
hepınızın a. q. dıcektım dıyemedım basım agrıdı onun yerıne :S

banyosunu barı kendın yaptır lan :)
ben bugun ılk defa buyuk kuvette yıkadım kendı kuvetınde yıkamaktan daha kolay oldu valla. yere bı havlu serdım kaynar suyla ısladım havluyu once dusu guzel bı sıcaklıga getırdım yatırdım havlunun ustune kendım de gırdım kuvetın ıcıne ohhhh bayıldı valla dustan fıskıran suya :) ama yuzune geldıkce su sut zannettı agzını acıp durdu bı saga cevırdı kafayı bı sola hahaha tabı sut fln yoktu ortada bı şaşırdı duruma :)

aynen ya kaç kilo demir? 4.500 benim oğlan..

canim hayirli olsun bebegin, Allh anali babali buyutsun. insaallah iyilesir bebegin. Rabbim acil sifalar versin. Beyinde hasar var diyirdun o ne oldu?

ay çok hoşuma gitti ya!
boşver takma bana tip tip bakıyorlar slingde görünce bebeği

bize hastanede en fazla yarım saat bekletin sonra dökün dediler, kutunun üzerinde en fazla 2 saat bekletebilirsiniz diyo...

millete neyse, herkes her şeye maydonoz zati...

benim adam kafayı yemiş iyice akşama patlıcan salatası yapsana diyor.. dedim bebeğe kim bakacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…