buzlukta hazır patates var aslında kızartması da kolay hemen aman biri gelse de yapsa.canım hiiiiiiçbişi istemiyo hiçbişi
nalan sen bugünde bitti demesen kocam işten çıktı geliyo demesen saatten haberim yoktu yahu.saat kaç olmuş benimki de gelir en fazla 1 saate ben sabah beni bıraktığı yerdeyim resmen.Bugün tek yaptığım 3 posta çamaşır yıkayıp asmak oldu.
asocum kızartma yapıodum tam bend e buyur gel cnm beraber yıyelım :))
yoo uyudu uyumasına da kucagımda uyudu koyunca uyandı. kucak manyagı oldu ıyıce işimiz var yanı
60 gün mü eşim kırk gün sayıyordu alıştıra alıştıra bunu söylim bakım bende nihayet saçlarımı kestirebildim orman gibi olmuş kaşımdan bıyığımdan kurtuldum kuaföre gitmek bana nasıl lüks geldi anlatamam kızlar birde gaz sancıları için ilaçlar hikaye çareyi rezene çayında buldum
Arkadaşlar atandım...hemde ilk tercihim olan istanbul maltepeye...bölümümde türkiye 4.sü oldum...kızımla çalıştık kızımla 39. haftamızda sınava girdik ve 90 alıp atandık çoook mutluyuz...Rabbim sizede gönlünüzün muradını versin büyük mutluluklar yaşatsın inşallah...
Yfrog Photo : yfrog.com/jk73153460325878717626483j
burdada iki günlük daha maaşallah demeyi unutmayın teyzeleri:))))
kızlar tavsiye etceğiniz bi emzirme sütyeni model ve markası var mı ya? netten sipariş etcem,kullandıklarım artık her gün yıkana ykana haşat olcak nerdeyse:s
ben de ekleyeyim kızımın fotosunu ama maşallah deyin teyzeleri. kızım bir haftalıkken
http://www.hizliupload.com/img/img8512.jpg
kızlar tavsiye etceğiniz bi emzirme sütyeni model ve markası var mı ya? netten sipariş etcem,kullandıklarım artık her gün yıkana ykana haşat olcak nerdeyse:s
teşekkür ederiz teyzesiçok şirin kızın maşallah
yasemincim melaikecim finfikcik livececim hepinizin bebeklerine masallah kocaman öpüyorum hepsini
yasemincim melaikecim finfikcik livececim hepinizin bebeklerine masallah kocaman öpüyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?