2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende öleyim, Allahtan kocam ben geliorum bi şi istiyo musun diye telefon açıyor da bende saatin farkına varıyorum...

asocum kızartma yapıodum tam bend e buyur gel cnm beraber yıyelım :))

hamarat hatun ya, kalkmış kızartma yapmış, çılgınsın....

buda benim fındığım:97:

maşallah demeyi unutmayın teyzoşlarEki Görüntüle 112552

anam çok tatlı bu ya, sana benzio fınfık...maşallah kuzuya, Allah nazarlardan sakınsın...

yoo uyudu uyumasına da kucagımda uyudu koyunca uyandı. kucak manyagı oldu ıyıce işimiz var yanı

kucakta olmaya alışınca çok zor oluyo hakkat, insan hiç iş yapamıyo doğru dürüst...

nasıl alıştırcan. önce 41 sonra 42 mi dicen. hehehe...

hayırlı olsun canım çok sevindim. istanbula mı taşınıyorsunuz şimdi..

Yfrog Photo : yfrog.com/jk73153460325878717626483j

burdada iki günlük daha maaşallah demeyi unutmayın teyzeleri:))))

maşallah yavrulara. kaş olayı iyiymiş.

kızlar tavsiye etceğiniz bi emzirme sütyeni model ve markası var mı ya? netten sipariş etcem,kullandıklarım artık her gün yıkana ykana haşat olcak nerdeyse:s

dagi..

buda benim fındığım:97:

maşallah demeyi unutmayın teyzoşlarEki Görüntüle 112552

o yanaklar ne yaa maşallah.

herkese iyi geceler,tümgün uyumaktan ve Alyayla ilgilenmekten giremedim nete.O yatınca bende yattım,şimdide ağlıyo gazdan.Anneme verdim uyutmaya çalışıyo.
Bebeğinin göbeği kanayan varmı arkadaşlar? ben her açtığımda bakıyorumda kurumuş kan görüyorum. Yarın doktora götürücem meraklandım baya

hllyvz canım gözünaydın çok sevindim.
Asenamm seninde gözünaydın,kavuştun yavruna sonunda.Ömürlü olsun

kızlar tavsiye etceğiniz bi emzirme sütyeni model ve markası var mı ya? netten sipariş etcem,kullandıklarım artık her gün yıkana ykana haşat olcak nerdeyse:s

ben bundan aldım, çok memnunum. bedeni tutturmak lazım ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
yasemincim melaikecim finfikcik livececim hepinizin bebeklerine masallah kocaman öpüyorum hepsini

yine memede kuzum, inş. birazdan uyurda bende yatarım, belim ağrıyo valla...

yarın k.valdem geliii bakalım işime yarayacak mı, yoksa çağırdıma pişman mı olacam bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…