Teşekkür ederiz Nalan teyzesi ilk defa sen dedin bilinmi bana benzediğini herkesler babasına benzetiyooanam çok tatlı bu ya, sana benzio fınfık...maşallahkuzuya, Allah nazarlardan sakınsın...
herkese iyi geceler,tümgün uyumaktan ve Alyayla ilgilenmekten giremedim nete.O yatınca bende yattım,şimdide ağlıyo gazdan.Anneme verdim uyutmaya çalışıyo.
Bebeğinin göbeği kanayan varmı arkadaşlar? ben her açtığımda bakıyorumda kurumuş kan görüyorum. Yarın doktora götürücem meraklandım baya
fotoda öyle çıktığına bakma teyzesi aslında çok da kilomuz yok herhal 4 kg anca olmuşuzdur ama nanaklarımız çıkık öylle:))o yanaklar ne yaa maşallah.
fınfın maaşallah çok tatlıbenim meleğimde o saçın yarısı bilem yok (
asenam, finfik,melaike,livece ve yasemin masaallah bebelere cok tatlilar masallah
yokmu la nobette olan
Bu gece nerdeyse hic uyumadik bitmis vaziyetteyim ve biraz once demir emerken zortlatti alttan elimde bi islaklik hissettim belinden tasmiskakalar tabi ki bu saatte yikayamam cocugu sildim bi saat hoh yani sabah ezaninda ugrastigim islere bak allahim sen yardim et
Teşekkür ederiz Nalan teyzesi ilk defa sen dedin bilinmi bana benzediğini herkesler babasına benzetiyoo(
Bu gece nerdeyse hic uyumadik bitmis vaziyetteyim ve biraz once demir emerken zortlatti alttan elimde bi islaklik hissettim belinden tasmiskakalar tabi ki bu saatte yikayamam cocugu sildim bi saat hoh yani sabah ezaninda ugrastigim islere bak allahim sen yardim et
günaydın analar
bu gece toprakla yalnızdık. babamız bu hafta gece çalışacak. az sonra da gelir..
ya bu premium care kaçtır sızdırıyo ya sinir oldum. ben mi yanlış bağlıyorum desem annemleyken de olmuştu 2-3 kere :S var m ı böyle bi sorunu olan. kaç kere gecenin bi vakti üst baş değiştirip toprağı silmekten helak oldum :S
günaydıııın biz 6da kalktık şimdi keyif vakti.. etrafı izliyor.. sallanıyor ana kucağında.. uyuyunca duşa atıcam kendimi en büyük lüksüm yıkanmak oldu çok iyi geliyor suyun altına girmek.
Günaydınlar, kimsecikler yok...
Ya benim kızın karnından meme emerken böle gurultu sesi gelio sizde de oluyo mu? Her şeyin altında bi şi ara oldum kafayı yedim iyice herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?