2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asenam, finfik,melaike,livece ve yasemin masaallah bebelere cok tatlilar masallah
yokmu la nobette olan

Bu gece nerdeyse hic uyumadik bitmis vaziyetteyim ve biraz once demir emerken zortlatti alttan elimde bi islaklik hissettim belinden tasmiskakalar tabi ki bu saatte yikayamam cocugu sildim bi saat hoh yani sabah ezaninda ugrastigim islere bak allahim sen yardim et

anam çok tatlı bu ya, sana benzio fınfık...maşallah kuzuya, Allah nazarlardan sakınsın...
Teşekkür ederiz Nalan teyzesi ilk defa sen dedin bilinmi bana benzediğini herkesler babasına benzetiyoo(

Bizimki hiç kanamadı 1 haftada hemen düştü zaten ondan sonrada hiç bir anormallik görmedim çok ağlıyorsa falanda olabilir birde kabız falan olup göbeği şişince olabilir:S

o yanaklar ne yaa maşallah.
fotoda öyle çıktığına bakma teyzesi aslında çok da kilomuz yok herhal 4 kg anca olmuşuzdur ama nanaklarımız çıkık öylle:))

fınfın maaşallah çok tatlıbenim meleğimde o saçın yarısı bilem yok(

asenam, finfik,melaike,livece ve yasemin masaallah bebelere cok tatlilar masallah
yokmu la nobette olan

Sağolun teyzoşlar melaike benim veletin saçlar uzun ama çok seyrek bazı yerleri kel kafasının

Son düzenleme:

Aman burcu yapsın kakasını nazar değdirme çocuğa bizde de ezanla birlikte bir çığlık koptu baktım kıvranıyor gazdan yavrum sabdan verdik yine bakalım uyku yapacakmı

günaydın analar
bu gece toprakla yalnızdık. babamız bu hafta gece çalışacak. az sonra da gelir..

ya bu premium care kaçtır sızdırıyo ya sinir oldum. ben mi yanlış bağlıyorum desem annemleyken de olmuştu 2-3 kere :S var m ı böyle bi sorunu olan. kaç kere gecenin bi vakti üst baş değiştirip toprağı silmekten helak oldum :S

bijoux aynı sızdırma olayını bende yaşıyordum birde üstüne pişikte oldu değiştirdim bezi ben hiç memnun kalmadım premium care den huggies kullanıorum 1 haftadır çok memnunum

günaydıııın biz 6da kalktık şimdi keyif vakti.. etrafı izliyor.. sallanıyor ana kucağında.. uyuyunca duşa atıcam kendimi en büyük lüksüm yıkanmak oldu çok iyi geliyor suyun altına girmek.

Teşekkür ederiz Nalan teyzesi ilk defa sen dedin bilinmi bana benzediğini herkesler babasına benzetiyoo(

valla bence aynı sen, bi kaç ay sonra daha net görürüz tabi...;D

Allah yardımcın olsun valla, nolcak bizim bunlarla halimiz, bende gece 2 de babasına verdim, zır zır alıyo ortada bi şi yok sinirim zıpladı, kafam zaten kazan gibi, verdim yattım uyudum valla, saat 4 gibi uyumuş eşim yanıma yatırdı...

bende hiç sızdırmadı ne yalan sölim, ben memnunum şimdilik, bakalım...

günaydıııın biz 6da kalktık şimdi keyif vakti.. etrafı izliyor.. sallanıyor ana kucağında.. uyuyunca duşa atıcam kendimi en büyük lüksüm yıkanmak oldu çok iyi geliyor suyun altına girmek.

ooohhh ne güzel banyo keyfi yapcen, benimki o kadar uyumaz ki, ortalığı birbirine katar valla..

günaydin hanimlar asenacim masallah kizina
bende bir yandan oglumu emziriyorum biryandan burda takiliyorum 2si1 arada

Ya benim kızın karnından meme emerken böle gurultu sesi gelio sizde de oluyo mu? Her şeyin altında bi şi arar oldum kafayı yedim iyice herhalde...

Son düzenleme:
günaydin nalancim dedigin gibi herseyi kafaya takiyoruz benimkide her sesten korkuyor bende ona sogan erkegi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…