2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin aso finfik halan emiyor velet iki gögsümüde bosaltana kadar emiyor süt bitincede kiziyor napayim ben bunu

oluyo olmazmı ben o sesi duyduğumda bayağı bir küfür ediyorum bağırsaklarındaki gazların sesleri

Hadi ya, anam bende diyom çocuk doyuyor da ondan geliyo herhalde, sonra bi baktım uyurken de geliyo o ses, demek bağırsak gazının sesi, kıyamam ben kuzuma ya, piiiifffffff çok üzülüyorum gaz sancısı çekmesine, elimden de bi şi gelmiyo, uykusunda kıvranıyo ya o görüntü çok kötü oluyo resmen içim parçalanıyo, of of of, annelik zor işmiş hakkat...

günaydın nalan geçmiş olsun ya iyi misin

İyiyim asoşum, yorgunum sadece birazcık uykuya ihtiyacım var, herhalde sabah tansiyonum bi oynadı ondan burnum kanadı, şimdi geçti ama kanamıyo, eşime sölemedim hemen panik yapar garibim...

Kesin uykusuzluktan ve yorgunluktan oluyo...

Sen nasılsın asoşum, ela nasıl?

nalan aynı şey bizde de var uykusunda kıvranıor kıpkırmızı oluyor pöff ne yapacaz bu gazlarla ya :S

bu arada sab verdim sabah yine ama galiba bu sefer bi boka yaramadı yine kıvranıyoruz :S

bijoux aynı sızdırma olayını bende yaşıyordum birde üstüne pişikte oldu değiştirdim bezi ben hiç memnun kalmadım premium care den huggies kullanıorum 1 haftadır çok memnunum
aynı şeyi düşündüm ben de asoş da memnunmuş huggiesten. valla ikide bi değiştiriyorum popsunu hep kuru tutmaya çalışıyorum piştik gene çok fena, bence de bu bezden :S ben de deniyim o zaman..

günaydınlar nalancım çook geçmiş olsun yorgunluktandır cnmmm bu veletler mahvetti bizi bizimkide gece bir uyandı ciyak ciyak ağlıyoo susturamadık yoruldu en sonunda memede uyudu bu sıralar yüz üstü uyumayı seviyor gaz çıkarmasıda daha kolay oluyor böylee fınfıkcım kızın çook tatlı ama bence babası facede gördüm resimlerini aynı baba üzülerek söylüyorumm

prima bozuldu bijoo eskisi gibi güvenilir değil huggies bende kullanıyorum beli lastikli bebişler için daha rahat

toprağın pişiği gene cok fena oldu. geçen sefer tüm gün altı açık yatmıştı ve bepanten merhem sürünce geçmişti ama o zaman annem vardı. ben dedim bari yine açık yatsın biraz. anam her yeri işedi kaka yaptı mahvetti beni :S sürdüm kremi kapattım olan bana oldu off..

nalancım geçmiş olsun kuşum, evet bir daha tekrarlanırsa mutlaka git dr.a

gaz sorunu yaşayan anneler. kanal d de bi dr bahsediyo seyrediyonuz mu bilmiyorum ama bebeğin gazını her beslendikten sonra; sırtına değil bezine, yumuşak değil sert vurarak çıkartmalıymışsınız..

bebelerde gaz sorunu hareketsizlikten oluyomuş bu yüzden 3. -4. aylarda geçiyomuş..

sezencim evet herkes babasına benzetiyor bende 9 ay ben taşıdım karnımda seni aşkolsun kızım diye sitem ediyorum : ))

nalan aynı şey bizde de var uykusunda kıvranıor kıpkırmızı oluyor pöff ne yapacaz bu gazlarla ya :S

bu arada sab verdim sabah yine ama galiba bu sefer bi boka yaramadı yine kıvranıyoruz :S

Heh aynen benimki de öle, kıpkırmızı oluyo ve kıvranıyo gözler kapalı ağlıyo garibim, aslında uykusu var ama gazdan dolayı uyuyamıyo, sonra cıyak cıyak uyanıyo kuzum ya...

Zaten burnu da tıkanıyo geceleri, pifffff ki ne piiiifffffff...

Sab ı düzenli vermezsem bi poka yaramaz cnm, günde 3 defa 8 damla dedi dr. bana, ama ben 2 ye indirdim sanki çok mıçmaya başladı gibi geldi bana...

Saol sezencim, bende öle düşünüyorum kesin yorgunluktan...

Çok saol tatlım, bi daha olursa gitcem zeynep...

bezine vurulması gerektiğini bilim ben, uzman tv de izledim...

sezoş yazdım diyeti sana. kafamdan uydurduğum liste. artık hangisi kolayına gelirse onu yaparsın hayatım

bebekler gözyaşıyla ağlıyosa ciddi rahatsızlığı var demekmiş gözyaşı yoksa üçkağıtmış kızlar doktorumda söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…