günaydın nalan geçmiş olsun ya iyi misinGünaydın Fınfık, zeyn ve asoş...
oluyo olmazmı ben o sesi duyduğumda bayağı bir küfür ediyorum bağırsaklarındaki gazların sesleri
günaydın nalan geçmiş olsun ya iyi misin
Nalancım yorgunluktan falan mı oldu acaba :S
aynı şeyi düşündüm ben de asoş da memnunmuş huggiesten. valla ikide bi değiştiriyorum popsunu hep kuru tutmaya çalışıyorum piştik gene çok fena, bence de bu bezden :S ben de deniyim o zaman..bijoux aynı sızdırma olayını bende yaşıyordum birde üstüne pişikte oldu değiştirdim bezi ben hiç memnun kalmadım premium care den huggies kullanıorum 1 haftadır çok memnunum
prima bozuldu bijoo eskisi gibi güvenilir değil huggies bende kullanıyorum beli lastikli bebişler için daha rahat
nalan aynı şey bizde de var uykusunda kıvranıor kıpkırmızı oluyor pöff ne yapacaz bu gazlarla ya :S
bu arada sab verdim sabah yine ama galiba bu sefer bi boka yaramadı yine kıvranıyoruz :S
günaydınlar nalancım çook geçmiş olsun yorgunluktandır cnmmm bu veletler mahvetti bizi bizimkide gece bir uyandı ciyak ciyak ağlıyoo susturamadık yoruldu en sonunda memede uyudu bu sıralar yüz üstü uyumayı seviyor gaz çıkarmasıda daha kolay oluyor böyleefınfıkcım kızın çook tatlı ama bence babası facede gördüm resimlerini aynı baba üzülerek söylüyorumm
toprağın pişiği gene cok fena oldu. geçen sefer tüm gün altı açık yatmıştı ve bepanten merhem sürünce geçmişti ama o zaman annem vardı. ben dedim bari yine açık yatsın biraz. anam her yeri işedi kaka yaptı mahvetti beni :S sürdüm kremi kapattım olan bana oldu off..
nalancım geçmiş olsun kuşum, evet bir daha tekrarlanırsa mutlaka git dr.a
gaz sorunu yaşayan anneler. kanal d de bi dr bahsediyo seyrediyonuz mu bilmiyorum ama bebeğin gazını her beslendikten sonra; sırtına değil bezine, yumuşak değil sert vurarak çıkartmalıymışsınız..
bebelerde gaz sorunu hareketsizlikten oluyomuş bu yüzden 3. -4. aylarda geçiyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?