2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
benım kızım pek fena oldu . uyuyan kız gitti böcür böcür bakınan cadı bi kız geldi ...
kahvaltı yapamadım daha
dün yarı kırkımızı çıkardık gezmeye gittik. perşembe günü mevlüt okutçaz .
işler çoookkkk :97:

bu arada benım kotlarımın hepsi oluyor .:81:
hamıle kalmadan öncekı kıloma 2 kilo kalmış... bu gidişle daha çok veririm gerçi :97:

Ya doktora sormadan düzenli kullanmak istemedim de ondan c.tesi kontrolümüz var gidince soracam o da verme diyecek kesin :S

bu arada benım kotlarımın hepsi oluyor .:81:
hamıle kalmadan öncekı kıloma 2 kilo kalmış... bu gidişle daha çok veririm gerçi :97:

Ne hava atıyon benimkilerde oluyor bende hiç hamile kilosu kalmadı:86:

Son düzenleme:
Ya doktora sormadan düzenli kullanmak istemedim de ondan c.tesi kontrolümüz var gidince soracam o da verme diyecek kesin :S

Ne hava atıyon benimkilerde oluyor bende hiç hamile kilosu kalmadı:86:

ohh ne güzel işteee :92:
ben çok sevindim. giyip giyip eşimin karşısına geçip oynadımm

ben de dvm ediyom bozmam artık.. dünden beri 800 gr gitmiş şaka gibi. bu emzirmek mücizevi bişeyy

Playskool 2 ' li Egzersiz Arkadaşım 48 tl unnado indirim sitesi var orda dışarıda baktım 70 civarı almak isteyen varsa davet gönderebilirim

hahahaha velet aklı sıra beni oynatıyordu altı temiz karnı tok gazı çıktı yatağına koyuorum mık mık mık ağlıyor ben ne yaptım elektrik süpürgesini açtım şimdi onu dinliyor :))) 5 dk kalmaz uyur artık :))

sezencim teşekkürler..
benimki ilk defa ağzında emzikle uyudu. yani sanırım. :) beni emzik niyetine kullanmasında iyidir

sezencim teşekkürler..
benimki ilk defa ağzında emzikle uyudu. yani sanırım. :) beni emzik niyetine kullanmasında iyidir

benimkide arada alıyor emzik genelde uykuya dalmak üzereyken veriyorum sonra atıyordu kendi ağzından uyurken şimdi ağzında bayağıdır da uyuyor atmamış :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…