kızlar cok zor bı gece gecırdım sbh hala uyutmaya calısıodum cıyak cıyak aglıodu gazı varmıs.. kocam ıse gıderken oğluma zarar verme olur mu onun bı sucu yok ısteyerek olmuyo dedı ınanabılıomusunuz o vazıyetteydım yanı cıldırmak uzereydım.. 10.20de uyudu 11.58de uyandı tekrar sanıeyesınde ben de uyudum ıyı geldı bıraz..of offffffffffffff
kızlar cok zor bı gece gecırdım sbh hala uyutmaya calısıodum cıyak cıyak aglıodu gazı varmıs.. kocam ıse gıderken oğluma zarar verme olur mu onun bı sucu yok ısteyerek olmuyo dedı ınanabılıomusunuz o vazıyetteydım yanı cıldırmak uzereydım.. 10.20de uyudu 11.58de uyandı tekrar sanıeyesınde ben de uyudum ıyı geldı bıraz..of offffffffffffff
verseydin sab dan ben sabah verdim 6 da bi de az önce patır patır çıkardı gazını
verıyım valla bı cay kasıgı mı verıosun ? damlanın kıvamı bıraz koyuca dımı zar zor damlıo o damla seysınden :S
verıyım valla bı cay kasıgı mı verıosun ? damlanın kıvamı bıraz koyuca dımı zar zor damlıo o damla seysınden :S
Allahım nolur bir an evvel şu gaz sorunu bitsin....((((((
iyidir diyelim iyi olalım gözlerim yanıyor uykusuzluktanselam anneler naber?
ya biraz moralinizi bozıyım eylül annelerini okudum daha gaz sorunları devam ediyo kızlarrr bizim daha çook zamanımız varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?