2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cok zor bı gece gecırdım sbh hala uyutmaya calısıodum cıyak cıyak aglıodu gazı varmıs.. kocam ıse gıderken oğluma zarar verme olur mu onun bı sucu yok ısteyerek olmuyo dedı ınanabılıomusunuz o vazıyetteydım yanı cıldırmak uzereydım.. 10.20de uyudu 11.58de uyandı tekrar sanıeyesınde ben de uyudum ıyı geldı bıraz..of offffffffffffff

günaydın tontişler

zor bi geceydi gaz mahfetti kızımı
sabah bakımını yaptım ablama yolladım orda uyumuş o arada yemeğimi yedim akşam yemeğini yaptım tam oturdum geldi benim gazgırl'im termofora su koydum havluyu ısıtıp ısıtıp karnına koydum hala kıvranıyoruz üffff şu gaz olmasa herşey çok güzel olacak

verseydin sab dan ben sabah verdim 6 da bi de az önce patır patır çıkardı gazını

kız sab dan versene çocuğa, hem kendine hem ona niye eziyet ediyon, yazık ikinizede, hiç olmazsa biraz rahatlatır çocuğu...geçmiş olsun bu arada...((

Son düzenleme:
Selam kızlar..Sab nedir bu arada,gaz ilacı mı?Ben de dün az uyudum oğlum uyandı 2 saat uyumadı..Dün 3,4 saat uyuyabildim sanırım..Şimdi ikisi de mışıl mışıl uyuyor

fınfık ve nalan dıorum kı bu damla bıraz kıvamlı bı damla dımı yanı bızımkı bozuk fln egıl yanı devıt su gıbı akıo ya mesela bu oyle degıl dımı

kıvamlı burcucum buarada herkes sab kullanmaya başlamış. kızlar tr den kaca aldınız ben almanyadan 8 euro aldım merak ettim şimdi

ya biraz moralinizi bozıyım eylül annelerini okudum daha gaz sorunları devam ediyo kızlarrr bizim daha çook zamanımız varr

Selam hanımlar..Aranızda gaz sancısı için muskat(küçük hindistan cevizi) kullanan var mı ? Herkes sab mı kullanıyor?..Biz şimdiye kadar bir şey kullanmadık..İlaç da kullanmak istemiyoruz yan etkileri olduğu için ..Yorumlardan okuduğum kadarıyla Sab da herkeste işe yaramıyor herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…