benimkide öyle prop gazdan oluor o emme güdüsü püfffverdım sımdı yıne emıyo .. ınek oldum ıyıce ya..
saglık ocagına gıttınız mı kayıt olmak ıcın? asılar bedavaymıs ya oncesınde kayıt mı olmak gerekıo acaba..annem cok kızdı ılk asıya para vrdık dıye
verdım sımdı yıne emıyo .. ınek oldum ıyıce ya..
saglık ocagına gıttınız mı kayıt olmak ıcın? asılar bedavaymıs ya oncesınde kayıt mı olmak gerekıo acaba..annem cok kızdı ılk asıya para vrdık dıye
selm kızlar napıyosunuz.
kız senin oğlun balık mı doyduğunu annamıyo....
yok gitmedim ama eşim geçen gün aradı verem aşısı için, her sağlık ocağının belli bi günü ve saati varmış aşı için, randevusuz çalışıyoruz kalkıp gelceksiniz sıraya girceksiniz felan demişler, mesela bizim burda salı günleri saat 13:30 dan 15:30 a kadarmış aşı saati, o saati kaçırdın mı haftaya kalıyomuş...
fınfık baktık netten bomontıde bı saglık ocagına kayıtlıyız kadının adını da bulduk yanı dıosun kı oncesnde bı gıdelım dosya actıralım snr ası zamanı gelınce gıderız tekrar oyle mı yapalım?
nalan verem asısını verem dıspanserınde yaptırcaz persembe gunlerı oluomus gallıba bızımkı de, dıger asıları da saglık ocagında yaptırayım dıorum artık. ama rota asısını yapmıolar 50 prcaya boluncez bıktım butun hastanelerden doktorlardan asılardan ılaclardan atcam kendımı asagı. bı sıgara olsa sımdı ne guzel olurdu ya( o gun kuafore gıderken aldım bı paket kalanı da guvelık gorevlısıne verdım eve goturursem ıcerım dıye bak ıyı kı vermısım yoksa ıcerdım sımdı :S benım oglum balık degıl teyzesı emıo emıo fazlasını kusuyo sonra saolsun :S bı de uyurken emmeyı ogrendı ne yazık kı bu benım ıcın cok fena oldu
neo baby benim kullandığımdan tadı kötü ama bizimki içiyo vallaneo baby den de aldık biz, o böle şurup gibi ve sulu kıvamlı ve yaklaşık bir çorba kaşığı kadar vermek gerekio sabah onu denim dedim, yok anam benimki içmiyo onu öğüre öğüre bi hal oldu kusacaktı nerdeyse, ağzına verdiklerimi de çıkarttı zaten...
bu çocuk ağzının tadını biliyo valla, sab ı yalana yalana içiyo maymunum benim...
aile hekimin ordaysa kaydın ordadır 2 kere gitmene gerek yokverdım sımdı yıne emıyo .. ınek oldum ıyıce ya..
fınfık baktık netten bomontıde bı saglık ocagına kayıtlıyız kadının adını da bulduk yanı dıosun kı oncesnde bı gıdelım dosya actıralım snr ası zamanı gelınce gıderız tekrar oyle mı yapalım?
nalan verem asısını verem dıspanserınde yaptırcaz persembe gunlerı oluomus gallıba bızımkı de, dıger asıları da saglık ocagında yaptırayım dıorum artık. ama rota asısını yapmıolar 50 prcaya boluncez bıktım butun hastanelerden doktorlardan asılardan ılaclardan atcam kendımı asagı. bı sıgara olsa sımdı ne guzel olurdu ya( o gun kuafore gıderken aldım bı paket kalanı da guvelık gorevlısıne verdım eve goturursem ıcerım dıye bak ıyı kı vermısım yoksa ıcerdım sımdı :S benım oglum balık degıl teyzesı emıo emıo fazlasını kusuyo sonra saolsun :S bı de uyurken emmeyı ogrendı ne yazık kı bu benım ıcın cok fena oldu
neo baby den de aldık biz, o böle şurup gibi ve sulu kıvamlı ve yaklaşık bir çorba kaşığı kadar vermek gerekio sabah onu denim dedim, yok anam benimki içmiyo onu öğüre öğüre bi hal oldu kusacaktı nerdeyse, ağzına verdiklerimi de çıkarttı zaten...
bu çocuk ağzının tadını biliyo valla, sab ı yalana yalana içiyo maymunum benim...
verdım sımdı yıne emıyo .. ınek oldum ıyıce ya..
Selam hanımlar..Aranızda gaz sancısı için muskat(küçük hindistan cevizi) kullanan var mı ? Herkes sab mı kullanıyor?..Biz şimdiye kadar bir şey kullanmadık..İlaç da kullanmak istemiyoruz yan etkileri olduğu için ..Yorumlardan okuduğum kadarıyla Sab da herkeste işe yaramıyor herhalde..
aaa bizim perşembe tam bir aylık oluyoruz hepatit olcaz direkt perşembe gelin dedi bana dedim hatta sıra randevu olayı varmı die hayır dedi öyle saat aralığı falan yok istediğn zaman gel ama sabah gelirsen daha iyi ateş falan olursa tekrar getirebilirsin dedi :S
napayım canım ya biraz ev toparlayım dedim kızımı yıkadım temizledim.yatağımıza işedi tüm nevresimler fln dün değişmişti her şeyi çıkardım doğruuu makineye:)hala bıraktığın yerdeyiz, gaz ve aşı olayları konuşuluyo, sen napıyosun...
iki tane sıcak su torbası almıştık kuzuya şu miniklerden dışında kılıfı olan, onların içine ılık olacak şekilde su koydum, birini karnına birini ayaklarının altına koydum, anam bi hoşuna gitti ki sormayın gitsin, mayışmış halde uyuyo, arada gözünü açıyo bana bakıyo, sonra tekrar uyuyo, salondaki çekyat ı işgal ettik ikimiz...)))
zannedersem gazına ii geldi kuzumun sıcak su torbası yaklaşık 20 dakikadır hiç kıvranmadı, oh be içim rahat etti şimdi, bundan sonra böle yapıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?