sağol sezen, rotayı aynı gün mü yaptırmak lazım peki? her özel hast yapıyormudur acaba
arkadaşım kullandı işe yarıyormuş ist.a gittiğimizde bana verecekti...
prop yarın 40çıkıo nasıl bi duygu bide nasıl korunmayı düşünüosunn 40çıkanlar yada çıkıcaklar
nası bı duygu mu bı bok degısmedı hayatımızda.. hem bgn cıkıo kırkımız yanılmıosam amaaaaaan her neyse ıste poff yılbasında spıral taktırcam
Kızlar benden size tavsiye 2 asiyi aynı gün yaptırmayın ateş yapabilir.birde saglık ocaginizdaki ebe ile konusun eğer okey derse rota aşısını da ona vurdurun eczden alın direk bosuna hastaneye para vermeyin.ayrıca s.ocagindaki aşılar kaliteli ve taze iciniz rahat olsun
evet canım tek yıkadım niye kiAso ela yı tek mi yıkadın
bugun 40. gunumuz ıste cızelge bıten gunu gosterıo ben zaten anlamıom bu kırk mevzularından :S kendımı intihar ediciğimmmm artıkın atıvericiğim kendimi aşağıya ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cıglıklar atasım var.. annem cuma oglen burda yarabbım sana sukurler olsun dogurdugumdan berı ılk defa 5 saat aralıksız uyucam
selam cnım , bugünde benım kıza bişeyler oldu.sabah annemle banyo yaptırdık.uyuyuş o uyuyuş kalkmıyo bebekendi kendime diyooruum heeep bööyle olsa diye ama gece ne yapacagız bilmiyoooruum
kızlar biz bugün 3 numara beze geçecegiz daha önceden prima kulandık yine primaya mı devam etsek yooksa başka marka mı deneseek ?
ha bide ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, ne marka önerirsiniz.yada propun dediği gibi spiral mi taktırmalı.en güüvenlisi hangisiii
ya şu ıcı cıkolatalı kek var ya onun adı ne? volkano degıl de baska bısıdı sankı ya :S hanı kesınce cıkolatalı sos akıo ıcınden ?
ya şu ıcı cıkolatalı kek var ya onun adı ne? volkano degıl de baska bısıdı sankı ya :S hanı kesınce cıkolatalı sos akıo ıcınden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?