2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nası bı duygu mu bı bok degısmedı hayatımızda.. hem bgn cıkıo kırkımız yanılmıosam amaaaaaan her neyse ıste poff yılbasında spıral taktırcam

çizelgene göre yarın gösterio ama hım bende spral düşünüorum oğlumdan sonra 4yıl kullanmıştım bundada 40çıksın hemen gidiorum bende

Kızlar benden size tavsiye 2 asiyi aynı gün yaptırmayın ateş yapabilir.birde saglık ocaginizdaki ebe ile konusun eğer okey derse rota aşısını da ona vurdurun eczden alın direk bosuna hastaneye para vermeyin.ayrıca s.ocagindaki aşılar kaliteli ve taze iciniz rahat olsun

kesinlikle katılıyorum sağlık ocağındaki aşılar daha taze

bugun 40. gunumuz ıste cızelge bıten gunu gosterıo ben zaten anlamıom bu kırk mevzularından :S kendımı intihar ediciğimmmm artıkın atıvericiğim kendimi aşağıya ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cıglıklar atasım var.. annem cuma oglen burda yarabbım sana sukurler olsun dogurdugumdan berı ılk defa 5 saat aralıksız uyucam

ay bugün benim oğluma da birşey oldu kesintisiz bi saat uyumadı 5den beri.. noldu ki .. doyamadı belki iyi de beni bıramazsa ne içip yicem

aso, sana msja cvp atmıştım özelden ama ben şimdi göremedim gitmedi mi acaba?
bize yakın diye bakırköye gidiyorduk ama acıbademden vazgeçtik şimdilik...

valla tebrik ederim aso benim kızım ortalığı yırtıyo morarıyo tırnaklarını fileye takıyo felaket bişey oluyo yıkanırken ben daha elimi bile sürmedim annemle ablam bile 2 kişi zor yıkıyorlar ki ablam 2 annem 4 çocuk 4 de torun büyütmüş valla allah yardımcım olsun bi süre daha yıkarlar sonra benim el atmam lazım eccıh daha toparlasında kuzum

bana ebe 3 aşıyıda sağlık ocağında vurulucamızı söyledi hemde o gün verem günü mutlaka gününde getir diyede tembihledi bi yamuk çıkmaz inşallah çünkü verem savaş antalyanın diğer ucunda :26:

canim allah yardimcin olsun annen gelince biraz dinlenirsin insallah

selam cnım , bugünde benım kıza bişeyler oldu.sabah annemle banyo yaptırdık.uyuyuş o uyuyuş kalkmıyo bebe kendi kendime diyooruum heeep bööyle olsa diye ama gece ne yapacagız bilmiyoooruum

kızlar biz bugün 3 numara beze geçecegiz daha önceden prima kulandık yine primaya mı devam etsek yooksa başka marka mı deneseek ?

ha bide ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, ne marka önerirsiniz.yada propun dediği gibi spiral mi taktırmalı.en güüvenlisi hangisiii

ya şu ıcı cıkolatalı kek var ya onun adı ne? volkano degıl de baska bısıdı sankı ya :S hanı kesınce cıkolatalı sos akıo ıcınden ?

Yasmin kullsnmıştım ben,yan etkisi en az diye biliyorum..Benim de bir yol bulmam,önlem almam lazım,zira olası bir sürprizde kafayı yerim

Leyli ben dogum kontrol hapı yasmın kullandıgımda 25 gun kanamam oldu apar topar hastanelere gıttık bunyeme uygun degılmıs.. doktor baska vermıstı adını bıle hatırlamıom hıc kullanmadım ama onu dogum kontrol hapı vucudun dengesını bozuo sevmıom :S

Zeyn saol cnm ya cıdden bunaldım cok bunaldım cooookkkkk..

Sema hayat sana guzel kızı hep ablanlara bırakıosun fln ohh maşallah daha yıkamamıssın bıle.. ben her gun yıkıoırum, yıkamayınca babası gelıp hesap soruo nıey yıkamadın bebeyı dıye hıc demıo kı gel beraber yıkayalım anca hesap soruo :S

sufle degıl ulannnn o cok zor yapması tutturması bu basıt kek gıbı oluo daha kolay hazırlanıo yemekteyızde yapıolar hanı bazennnnnn yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…