- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
asenam, finfik,melaike,livece ve yasemin masaallah bebelere cok tatlilar masallah
yokmu la nobette olan
Selam hanımlar..Aranızda gaz sancısı için muskat(küçük hindistan cevizi) kullanan var mı ? Herkes sab mı kullanıyor?..Biz şimdiye kadar bir şey kullanmadık..İlaç da kullanmak istemiyoruz yan etkileri olduğu için ..Yorumlardan okuduğum kadarıyla Sab da herkeste işe yaramıyor herhalde..
verdım sımdı yıne emıyo .. ınek oldum ıyıce ya..
saglık ocagına gıttınız mı kayıt olmak ıcın? asılar bedavaymıs ya oncesınde kayıt mı olmak gerekıo acaba..annem cok kızdı ılk asıya para vrdık dıye
bı de benım durumumda olan var mı bılmıorum yanı 7x24 cocuguna kendı bakan var mı bılmıom ama boyle cocuklar daha sımarık ve mızmız oluolar galıba ve de cok annecı.. cunku 40 gundur kendıyle ılgılenen benım altını sadece 3 kere babası degıstırdı onun dısında hep ben.. ıkı defa babasıyla yıkadık onun dısında hep ben..yedıren gıydıren gaz cıkartan hep ben oyle olunca fena alısıo bana, yandık kı ne yandık
bı de benım durumumda olan var mı bılmıorum yanı 7x24 cocuguna kendı bakan var mı bılmıom ama boyle cocuklar daha sımarık ve mızmız oluolar galıba ve de cok annecı.. cunku 40 gundur kendıyle ılgılenen benım altını sadece 3 kere babası degıstırdı onun dısında hep ben.. ıkı defa babasıyla yıkadık onun dısında hep ben..yedıren gıydıren gaz cıkartan hep ben oyle olunca fena alısıo bana, yandık kı ne yandık
üfffffffffffffff çok kötüyüm ben ya dün kızım her beslenmeden sonra kustuen son öyle bir kustu ki karşı koltuğa kadar hemen aldık acile götürdük bütün tahliller yapıldı temiz çıktı idrar yolu enfeksiyonu tam sınırdaymış doktor yatış yapalım 24 saat serum takılsın dedi serumu kafadan takıyorlarmış aldım başka bir hasteneye gittim o doktorda bu gece ve yarın takip et aynısı olursa yatırırız dedi olmadı çok şükür gece eve dönerken biberonda sütü bitti bastı çığlığı memei verdim eliyle vurdu mememe asla almıyore yalancıyı alıyor ama ( bende çok sinirlendim kucağımdan ittim annem aldı geceden beride ağlıyorum niye böyle yaptım diye çok kötüyüm ya bunu nasıl yaparım yavrumu irdeledim resmen ama kendimi çok kötü hissediyorum mememi asla almıyor çok bunaldım lanet sigarayada yenik düştüm
canım fışkırma tarzda kusma konsuunu kafana hiç takma benim oğlam en az 20 cm uzağına fışkırtıo:s ama doktor sürekli değilse ve kilo alıyosa ciddiye alma dedi,bende artık alışmaya çalışıorum.benim oğlanda sağ emmei alırsa sola sırtını dönüo,sol mememi alırs asağa sırtını dönüo yani 1-2 gün birini emmek istio 1-2 gün diğerine takıo kafayı:Sahansa ben bu msjı yazarken üstüme kustu:s
bazen bende kendimi kaybediorum,kustuğunda hışıml SİLİORUM KUSMUĞUNU ne oluo bana anlamıorum ama zor günlwr geçirioz ondandır
üfffffffffffffff çok kötüyüm ben ya dün kızım her beslenmeden sonra kustuen son öyle bir kustu ki karşı koltuğa kadar hemen aldık acile götürdük bütün tahliller yapıldı temiz çıktı idrar yolu enfeksiyonu tam sınırdaymış doktor yatış yapalım 24 saat serum takılsın dedi serumu kafadan takıyorlarmış aldım başka bir hasteneye gittim o doktorda bu gece ve yarın takip et aynısı olursa yatırırız dedi olmadı çok şükür gece eve dönerken biberonda sütü bitti bastı çığlığı memei verdim eliyle vurdu mememe asla almıyore yalancıyı alıyor ama ( bende çok sinirlendim kucağımdan ittim annem aldı geceden beride ağlıyorum niye böyle yaptım diye çok kötüyüm ya bunu nasıl yaparım yavrumu irdeledim resmen ama kendimi çok kötü hissediyorum mememi asla almıyor çok bunaldım lanet sigarayada yenik düştüm
çok geçmiş olsun.senin sinirlerin yıpranmış çok.biraz kendine gelmeye ihtiyacın var sanırım:süfffffffffffffff çok kötüyüm ben ya dün kızım her beslenmeden sonra kustuen son öyle bir kustu ki karşı koltuğa kadar hemen aldık acile götürdük bütün tahliller yapıldı temiz çıktı idrar yolu enfeksiyonu tam sınırdaymış doktor yatış yapalım 24 saat serum takılsın dedi serumu kafadan takıyorlarmış aldım başka bir hasteneye gittim o doktorda bu gece ve yarın takip et aynısı olursa yatırırız dedi olmadı çok şükür gece eve dönerken biberonda sütü bitti bastı çığlığı memei verdim eliyle vurdu mememe asla almıyore yalancıyı alıyor ama ( bende çok sinirlendim kucağımdan ittim annem aldı geceden beride ağlıyorum niye böyle yaptım diye çok kötüyüm ya bunu nasıl yaparım yavrumu irdeledim resmen ama kendimi çok kötü hissediyorum mememi asla almıyor çok bunaldım lanet sigarayada yenik düştüm
o kadar kötüyüm o kadar bunaldımki özgül anlatamamen çok korktuğumda iyi bir anne olamamak onu incitip kırmayı hiç istemiyorum kendimi kaybetmekten çok korkuyorum Allaha sığınıyorum Allah sabır versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?