2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada göbeği tamamen eriyen var mı? ya benşm hala armut gibi duruyo önümde tamam baya baya küçüldü ama kavun kadardan armuta indi anca:S

bı de benım durumumda olan var mı bılmıorum yanı 7x24 cocuguna kendı bakan var mı bılmıom ama boyle cocuklar daha sımarık ve mızmız oluolar galıba ve de cok annecı.. cunku 40 gundur kendıyle ılgılenen benım altını sadece 3 kere babası degıstırdı onun dısında hep ben.. ıkı defa babasıyla yıkadık onun dısında hep ben..yedıren gıydıren gaz cıkartan hep ben oyle olunca fena alısıo bana, yandık kı ne yandık

üfffffffffffffff çok kötüyüm ben ya dün kızım her beslenmeden sonra kustu en son öyle bir kustu ki karşı koltuğa kadar hemen aldık acile götürdük bütün tahliller yapıldı temiz çıktı idrar yolu enfeksiyonu tam sınırdaymış doktor yatış yapalım 24 saat serum takılsın dedi serumu kafadan takıyorlarmış aldım başka bir hasteneye gittim o doktorda bu gece ve yarın takip et aynısı olursa yatırırız dedi olmadı çok şükür gece eve dönerken biberonda sütü bitti bastı çığlığı memei verdim eliyle vurdu mememe asla almıyore yalancıyı alıyor ama ( bende çok sinirlendim kucağımdan ittim annem aldı geceden beride ağlıyorum niye böyle yaptım diye çok kötüyüm ya bunu nasıl yaparım yavrumu irdeledim resmen ama kendimi çok kötü hissediyorum mememi asla almıyor çok bunaldım lanet sigarayada yenik düştüm

asemacım maaşaallah bebişine

asenam, finfik,melaike,livece ve yasemin masaallah bebelere cok tatlilar masallah
yokmu la nobette olan

teşekkür ederiz teyzesi

ben arada kullanıyorum muskatı rendeleyim zeytinyağı ile karıştırıyorum faydası oluyor..

bizimkilerde para onlardan çıkıyor gibi sağlıkocağına ne gerek var gittiğin hastanede yapıyorlar diyooo..gerçi normal aşıları yine ücretsiz yapıyorlar ama her aşı için muayne ücreti ödemem lazım tabiki((

maaşallah prop sana valla senin yaptığının yarısını yapsam sıyırırdım ben kafayı daha koca birgün hiç tek kalmadım ben meleğimle ama böyle olmasıda hiç ii deil aslında...

her seferinde doktora götürüyorum her sıkıntısında panik yapıp yapıp alıp koşuyorum doktora kan alınırkende ağlıyor yavrum sonrada kendimi suçlu hissediyorum keşke ilk günlerde mememi almıyor diye sağıp biberon vermeseydim o zamanda aç kalıp sarılık olurdu offf ilk götürdüğüm doktorda biberonu herkes veriyor önemli olan emzirmek dedi sanki keyfimden yapıyorum çok zoruma gitti şu acillere daha iyi doktorlar koysalar ya bebekle aramda sevgi bağı olmazmış emzirmezsem almıyor işte almıyor

Son düzenleme:

bende yalnızım canım ama hep tedirginim başedememkten korkuyorum

canım fışkırma tarzda kusma konsuunu kafana hiç takma benim oğlam en az 20 cm uzağına fışkırtıo:s ama doktor sürekli değilse ve kilo alıyosa ciddiye alma dedi,bende artık alışmaya çalışıorum.benim oğlanda sağ emmei alırsa sola sırtını dönüo,sol mememi alırs asağa sırtını dönüo yani 1-2 gün birini emmek istio 1-2 gün diğerine takıo kafayı:Sahansa ben bu msjı yazarken üstüme kustu:s
bazen bende kendimi kaybediorum,kustuğunda hışıml SİLİORUM KUSMUĞUNU ne oluo bana anlamıorum ama zor günlwr geçirioz ondandır

kızlar lutfen bebekelrınıze şiddet uygulamayın :S bagırmak bıle şiddettir sonucta degıl hışımla sılmek fln :S onların bı hafızası var ve farkındao lmasalar bıle bılıncaltlaırnı etkılıo bu durum farkında olmasalar bıle beyınlerının bı kosesınde kalıcak bu şiddet yapmyın lutfen.. ben de bu sbh cok kotuydum mesela kocam cok korktu bısı yapıcam cocuga dıye olcak sey mı.. valla gıdın aglayın zılrayın cıdden gerekıosa sıgara ıcın fln ama cocuklara ıyı davranın nolur kıyamam hıcbırıne

o kadar kötüyüm o kadar bunaldımki özgül anlatamam en çok korktuğumda iyi bir anne olamamak onu incitip kırmayı hiç istemiyorum kendimi kaybetmekten çok korkuyorum Allaha sığınıyorum Allah sabır versin hepimize

bnm kızımda kusuyor emdikten sonra eşim gazını çıkarcam diye çocuğun midesini alt üst ediyor tabi çocukda kusuyor
çok şükür tekrarlamamış senın kızında .
bende sinirlenince bazen kızıyorum dün deli etti beni.. akşam 7den 1 e kadar hiç durmadı. ağladıkça bende kızdım . sonra bende pişman oldum niye böyle yaptım diye o sinirle ((

5 dk nete bakim dedim benmki uyandı altını dolduruyor şimdii
kıyamam ben ona

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.senin sinirlerin yıpranmış çok.biraz kendine gelmeye ihtiyacın var sanırım:s

amin canım benim ya zor hakikaten ben başkalarının çocuklarının bile he kahrnı çekerdim herkes çok ii anne olacağımı düşünüodu ama şimdi ise kendimi yetersiz görüorum(( bu da beni yıpratıo ve korkutuo,bu yüzden seni çok ii anlıorum

annem cuma sabahına bılet almış ne üşengeç kadın ya nıye arabayla gelmıosu dıyorum zaten cocuk bakmaya geoıorum zaten yorulcam bı de araba kullanamam dıyo :)

canım çok geçmiş olsun kıyamam ya ağlama sakin ol olur böyle şeyler daha dur bazen insan zıvanadan çıkıyo bebeğini bol bol besle vajen temizliğinede dikkat et bide tahlili tekrarlat bizimde enfeksiyon çıkmıştı ben başka hastaneye götürdüm iyce temizledim öle verdik temiz çıktı sen yinede tekrar ver kaka karışmış olabilir gözle görülmüycek kadar üzme kendini aışıcaz böle böle allah beterinden saklasın

of prop nerden çıktı çikolatalı kek ya südüm çekti

bende ağlayan kek yapıcaktım bugün tam mutfağa girdim kekten önce benim sıpa ağladı kek kaldı

azcık uyuyam dedim kaynanamla görümcem geldi gitti bende hazırlandım ablamla koştur koştur kuaföre gittim yeni kuaförümle tanışıyım konuşuyum dedim geldim duş aldım banyoyu temizledim salata yaptım bulaşık yıkadım sofrayı hazırladım kızımı emzirdim yatırdım oturdum ama resmen koşarak yaptım hepicini hatta duştan çıkınca altımı giyerken düşüyodum bide ıslak giymişim sonra farkettim

kızlar benim ablam var ama biyere kadar e tabi yine yardımcı oluyolar ama napalım sen doğur biz bakarık diyolardı şimdi ses edemezler zaten etmiyolarda deli oluyolar kızıma aşık hepici

bende senden sayılırım prop senin kadar olmasa da her işimi kendim yaptım
bebeğimin herşeyiyle ben uğraştım sayılırım ama eşimin hakkını da yiyemem sağolsun ilk zamanlar çok yardım etti
evet anneye alışıyorlar bu bir gerçek omzumda uyumayı seviyor
şimdi yine omzumda uyudu ama bende seviyorum kokusunu alarak uyutmuş oluyorum

aşı için aile hekimlikleri bu konua çok başarılılar tercih edebilirsiniz
bize verem için gün ve saat verdiler nedeni aşı 6 saat sonra bozuluyormuş
verdşkleri saatte orada bulunmalıymışız

bu arada ben bebeme hiç kızmadım çünkü baktı mı kıyılmıyor ki çok tatlı çookk

ya bu arada millet bebişlerinin resmini koymuş ama ben geçmişi takip edemeyince göremedim((
asenamm sayfayı bulmadaım bebişinin resmini koy bida ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…