2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çüşşşşşşşşşşşşşşşş

ne çüş laaa zati göbek düşene kadar yıkamadık 10. gün düştü 3 gün bekledim yane ilk banyosunu 13. gün yaptı
sonra 4 kere yıkadık soğuk die her gün yıkamadık oda en son geçen hafta salıydı çarşamba sünnet oldu şimdide o yüzden yıkayamıyok
5. günden sonra yıkayabilirmişiz ama daha dikişleri var ben cesaret edemiyom haftasını bekliyim dedim

şuanda çok güzel kızartma kokuyo kuzum
zuhahahahahahahaha

herkese selam,bugün doktora gittik yine üff,öksürük ve hapşuruğu var bebeğimin.İlaç verdi.Minicik bebeğin içmediği şey kalmadı doğduğundan beri
Göbek kanaması içinde K vitamini iğnesi yaptılar.
Benim kızımın mideside genişledi,akşam tam 140 ml mamayı 45 dk içinde mideye indirdi

ıslak kek yapıorum valla bıldıgımden şaşmayım :S pehhh sıze bı yardım cı olup tarıf bulup vermedınız bana alcagınız olsun

cok gecmıs olsun cnm..
senın kıza maşallah da 45 dk nedır kı daha dur 10 dkda hüpletcek o 140 ccyi :))

aso, sana msja cvp atmıştım özelden ama ben şimdi göremedim gitmedi mi acaba?
bize yakın diye bakırköye gidiyorduk ama acıbademden vazgeçtik şimdilik...
aaaa ceva yazdım sana ama gştmedi demekeki ya.
hadi ya vay yaramaz vay.ben fileyle yıkamıyorum sevmedim fileyi.küvetine kirli kıyafetlerini koyuyorum en üste de alt açma minderini koyup yatırıyorum.çok rahat oluyo

ay kaç saattir netten fantaaaazi şeyler araştırdım hehe ne de olsa 40 a hazırlık zuha ben paris diye hevesleniom benim koca gelmezmiş:S zuha her zaman ki gibi sap gibi kalırım:S

offf kırkında doktora giden hatunlar doktor ne kontrolü yapıo dikişlere bakıo di mi sadece???

semavela benin oğlan da ayaklarını taktırıo fileye,sırtını süretrken de elleriyle sıkı sıkı yapışıo fileyeam aşükür ağlamıo maşalllah maşallah

ama fınfıkcım boyle olunca bıskuvı fln yıyorum evde yaptıgım kekı yıyım daha saglıklı en azından :S malum yemege vakıt bulamadıgımda bısıler atıstırmam gerekıo

kekı fırına verene kdr demır morardı aglamaktan yok bole bısı ya.. gık der demez kuckladım fena alıstırdım mbu cocugu kabahat bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…