çüşşşşşşşşşşşşşşşş
iloşşşş bizim kırkımız aynı gün çıkıor
hee benim oğlan kertmesine saat farkı taktı
herkese selam,bugün doktora gittik yine üff,öksürük ve hapşuruğu var bebeğimin.İlaç verdi.Minicik bebeğin içmediği şey kalmadı doğduğundan beri
Göbek kanaması içinde K vitamini iğnesi yaptılar.
Benim kızımın mideside genişledi,akşam tam 140 ml mamayı 45 dk içinde mideye indirdi
kaçta doğmuştu deha
aaaa ceva yazdım sana ama gştmedi demekeki ya.aso, sana msja cvp atmıştım özelden ama ben şimdi göremedim gitmedi mi acaba?
bize yakın diye bakırköye gidiyorduk ama acıbademden vazgeçtik şimdilik...
hadi ya vay yaramaz vay.ben fileyle yıkamıyorum sevmedim fileyi.küvetine kirli kıyafetlerini koyuyorum en üste de alt açma minderini koyup yatırıyorum.çok rahat oluyovalla tebrik ederim aso benim kızım ortalığı yırtıyo morarıyo tırnaklarını fileye takıyo felaket bişey oluyo yıkanırken ben daha elimi bile sürmedim annemle ablam bile 2 kişi zor yıkıyorlar ki ablam 2 annem 4 çocuk 4 de torun büyütmüş valla allah yardımcım olsun bi süre daha yıkarlar sonra benim el atmam lazım eccıh daha toparlasında kuzum
bana ebe 3 aşıyıda sağlık ocağında vurulucamızı söyledi hemde o gün verem günü mutlaka gününde getir diyede tembihledi bi yamuk çıkmaz inşallah çünkü verem savaş antalyanın diğer ucunda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?