2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
of prop nerden çıktı çikolatalı kek ya südüm çekti

bende ağlayan kek yapıcaktım bugün tam mutfağa girdim kekten önce benim sıpa ağladı kek kaldı

azcık uyuyam dedim kaynanamla görümcem geldi gitti bende hazırlandım ablamla koştur koştur kuaföre gittim yeni kuaförümle tanışıyım konuşuyum dedim geldim duş aldım banyoyu temizledim salata yaptım bulaşık yıkadım sofrayı hazırladım kızımı emzirdim yatırdım oturdum ama resmen koşarak yaptım hepicini hatta duştan çıkınca altımı giyerken düşüyodum bide ıslak giymişim sonra farkettim :86:

kızlar benim ablam var ama biyere kadar e tabi yine yardımcı oluyolar ama napalım sen doğur biz bakarık diyolardı şimdi ses edemezler zaten etmiyolarda deli oluyolar kızıma aşık hepici

slm hnımlar nasılsınız.ben öldüm ağlayanım yok ( bu ne yorgunluk ya uyuyunca bile geçmiyo.sabahtan beri ilk kez yer gördüm ama evde yemek olmadğı geldi birden aklıma. ayaklarım hiç gitmiyo mutfağa.Sıpamı yıkadım uyuttum.inş uyanmaz da bende biraz rahat edrim

kızıma bakıyorum bakıyorum, doyamıyorum... gazı, kakası, kusması.. her halını çaok sevıyorum.. hele memeyı almak için başıyla arayışı yok mu.. bayılıyorum ona...

eşim benım bakamayacagım korkusu yaşasada... çok iyi baktıgımı düşünüyorum..
kız salla ya:)benim eşimde sen benim oğlumu aç bıakıopsun dio ne zaman bebiş ağlasahalbuki bazen nerdeyse saat başı mememde
ya senin şekerparen,n resmini eklesen ya çok merak ettim geçmişte hangi sayfada bakamadım da:s

eşim benım bakamayacagım korkusu yaşasada... çok iyi baktıgımı düşünüyorum..

annelik içgüdüsü herhalde.herşeyiyle dörtdörtlük bakıyosun.ben hayatımda bez değiştirmedim.ama doğurduğum ilk günden başladım kendim değiştirmeye.kocalar çok beliyo benmkide aynı.ayakları soğuk.üşüyomudur,üstünü nye örtmüyosun.birsürü tantana yapıyo akşamalrı ama ben tabi dediklerininin hiçbirini tınlamıyorum bile..

elmalı kek yapıyorum ben de şşmdi meyve ihtiyacımı biraz da kekle karşılayım pişiyo işte elma çiğ değil gaz yapmaz herhalde

eşim dogmadan ya bakamazsan diyordu.. hatta benım sureklı kıtap vs okuyup kulturumu geliştirmemı ve bebegı o şekilde yetıştirmemı istiyo... bır alem benım kı zaten..

fotografı ekliyorum tamam

bende hiç degiştirmedım ama galıba anne olunca hepsi bırlıkte anneye işliyor.. şimdi yıkayacagım gunu beklıyorum.. göbegı düşşün diye..

bebeğini emzirenleri öyle kıskanıyorum ki bundan sonrada emmez heralde oda içimde uhde kalacak aldığı biberonu yalancı emziği çok kıskanıyorum öyle yaşlı gözlerle biberonu emişini izliyorum

ay canım oda tam bir muamma emzirdikten sonra gazını çıkarmak gerekiyor kaldırıncada kusuyor ne yapıcamızı şaşırdık valla insanın yavrusu kıvranırken birşey yapamaması ne kötü

süt gaz yapar mı.yada gaz yapan var mı ?

biz içincemi canım eğer öyleyse yapıyormuş süt yoğurt yasak dedi doktor bana aman zaten akşama kadar karnım gurul gurul bişey yemesemde gazı var çocuğun ne yiyeceğimide şaşırdım çay kahvede yapar dedi en iyisi aç gezmek

ben daha hastanede ilk gün hemen bakmaya başladım, ama hiç şikayetçi değilim, fakat çok yorulduğum bi gerçek...

bi kaç saat dışarı çık, kuaföre git mesela, değişik bi şi ler yap sinirlerin yatışır cnm...yazık kızma o kuzuya çok küçük daha o annesi, bi derdi olmasa neden ağlasın, kendini anca öle ifade edebiliyo garibim...

sana tamamen katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…