kız salla ya:)benim eşimde sen benim oğlumu aç bıakıopsun dio ne zaman bebiş ağlasaeşim benım bakamayacagım korkusu yaşasada... çok iyi baktıgımı düşünüyorum..
ay bu gazın allah belasını versın
eşim benım bakamayacagım korkusu yaşasada... çok iyi baktıgımı düşünüyorum..
kız salla ya:)benim eşimde sen benim oğlumu aç bıakıopsun dio ne zaman bebiş ağlasahalbuki bazen nerdeyse saat başı mememde
ya senin şekerparen,n resmini eklesen ya çok merak ettim geçmişte hangi sayfada bakamadım da:s
annelik içgüdüsü herhalde.herşeyiyle dörtdörtlük bakıyosun.ben hayatımda bez değiştirmedim.ama doğurduğum ilk günden başladım kendim değiştirmeye.kocalar çok beliyo benmkide aynı.ayakları soğuk.üşüyomudur,üstünü nye örtmüyosun.birsürü tantana yapıyo akşamalrı ama ben tabi dediklerininin hiçbirini tınlamıyorum bile..
bnm kızımda kusuyor emdikten sonra eşim gazını çıkarcam diye çocuğun midesini alt üst ediyor tabi çocukda kusuyor
çok şükür tekrarlamamış senın kızında .
bende sinirlenince bazen kızıyorum dün deli etti beni.. akşam 7den 1 e kadar hiç durmadı. ağladıkça bende kızdım . sonra bende pişman oldum niye böyle yaptım diye o sinirle((
süt gaz yapar mı.yada gaz yapan var mı ?
bı de benım durumumda olan var mı bılmıorum yanı 7x24 cocuguna kendı bakan var mı bılmıom ama boyle cocuklar daha sımarık ve mızmız oluolar galıba ve de cok annecı.. cunku 40 gundur kendıyle ılgılenen benım altını sadece 3 kere babası degıstırdı onun dısında hep ben.. ıkı defa babasıyla yıkadık onun dısında hep ben..yedıren gıydıren gaz cıkartan hep ben oyle olunca fena alısıo bana, yandık kı ne yandık
üfffffffffffffff çok kötüyüm ben ya dün kızım her beslenmeden sonra kustuen son öyle bir kustu ki karşı koltuğa kadar hemen aldık acile götürdük bütün tahliller yapıldı temiz çıktı idrar yolu enfeksiyonu tam sınırdaymış doktor yatış yapalım 24 saat serum takılsın dedi serumu kafadan takıyorlarmış aldım başka bir hasteneye gittim o doktorda bu gece ve yarın takip et aynısı olursa yatırırız dedi olmadı çok şükür gece eve dönerken biberonda sütü bitti bastı çığlığı memei verdim eliyle vurdu mememe asla almıyore yalancıyı alıyor ama ( bende çok sinirlendim kucağımdan ittim annem aldı geceden beride ağlıyorum niye böyle yaptım diye çok kötüyüm ya bunu nasıl yaparım yavrumu irdeledim resmen ama kendimi çok kötü hissediyorum mememi asla almıyor çok bunaldım lanet sigarayada yenik düştüm
kızlar lutfen bebekelrınıze şiddet uygulamayın :S bagırmak bıle şiddettir sonucta degıl hışımla sılmek fln :S onların bı hafızası var ve farkındao lmasalar bıle bılıncaltlaırnı etkılıo bu durum farkında olmasalar bıle beyınlerının bı kosesınde kalıcak bu şiddet yapmyın lutfen.. ben de bu sbh cok kotuydum mesela kocam cok korktu bısı yapıcam cocuga dıye olcak sey mı.. valla gıdın aglayın zılrayın cıdden gerekıosa sıgara ıcın fln ama cocuklara ıyı davranın nolur kıyamam hıcbırıne
elmalı kek yapıyorum ben de şşmdi meyve ihtiyacımı biraz da kekle karşılayım pişiyo işte elma çiğ değil gaz yapmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?