2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet fınfık barays dogru soyluyo, doktor oyle dedı ogun sayısı 12 gıbı bısıdı, sımdı 8 e duşmelı dedı, gıtgıde azalıcak ve en son bızımkı gıbı 3 ogune ıncek dedı doktor

hahaha benimki bu saate kadar 20 defa falan emmiştir herhalde nerdeee azalması çoğalıyor gitgide 20 dk emip uyuyor yatırıyorum uyanıyor çıldırdım resmen şimdi mama verdim bakalım ne kadar uyuyacak:S

sağol canım deneyelim bakalım

böğğğ bende nefret ediorum rezenenin tadindan.
isirganin tadi da berbat.
ama dün içmedim rezene bende diorum bu bebek nie uyumuyo ne yani cidden rezene içmediğim içinmiydi?aazimiza etti dün gece
ee humana nın içeriğinde de yok mu rezene??

prop sen sling in hangi modelini aldin??
alicam bende kesin başka türlü taşiyamicam tutkuyu

fınfık ben ahtardan alıyorum.. bır bardak sıcak suya 1 cay kaşıgı atıp 5 dk demleyıp içiyorum... tadı normal...

fairy wrap sling ya da pouch slıng alman gerekıo yenı dogan ıcın, 4. aydan snr hepsı oluyo, benımkı wrap slıng aha dun fotomuzu yuklemıstım sevgılımle

gece uykusu nasil ??
benimki de pek sevmio gündüz max 1 saat uyuyo.sonra en az bi saat emiyo.
ama gece maşallah 3 saat uyuyo.dün gece hariç.

Son düzenleme:
2 saat 35 dk.. 20 dkdır aglıo naptıysam care olmadı neyse ıyı dayandık boyle boyle 3 saate cekıcem.. bır emişi var su anda ıkı elıyle mememı tutuyo sankı kacacak memem :))

selam herkese,
prop geçmiş olsun umarım kötüleşmez gözü biran önce geçer.
Rezeneyi bende dün içmeye ve içirmeye başladım.Bugünde içiricem,inşallah düzenli kullanınca işe yarar.
Ben uykuya doymuyorum kızlar ya,sizde öylemisiniz? Bebek uyuyunca hemen yatıyorum,o kalkana kadar uyuyorum,duşa bile giremedim uyumaktan daha.Ne bitmez bi yorgunlukmuş bu anlamadım:44:

saol grıpın işalla
ya nası doycaksın bılıopsun kı saglıklı bı uyku ıcın 8 saat uyumak lazım hadı 6 saat olsun. delıksız 6 saat uyuyabılıo musun kı doycaksın

slm millet :)bebişim dünden beri hala kendini toplamadı arada bi girip çıkıom ama mesaj atamadım:S
prop bebişin gözüne ne oldu çapaklandı mı?
benim oğlanı da babası geldiğinde doktora götürdük ogün hastaede mikrop kaptı çapaklandı,sütüm ve pamukla temizledim ertesi gün hiö yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…