evet fınfık barays dogru soyluyo, doktor oyle dedı ogun sayısı 12 gıbı bısıdı, sımdı 8 e duşmelı dedı, gıtgıde azalıcak ve en son bızımkı gıbı 3 ogune ıncek dedı doktor
sağol canım deneyelim bakalımcanım öylesi daha iyiymişde ne biliyim bana güven vermedi milupanın rezene çayını aldım dene mutlaka çok işe yarıyor çok vermenede gerek yok 30 ml= 1 çay kaşığı veriyorum ben nasıl rahatlıyor çocuk humananında kimyonlu rezenesi varmış oda işe yarıyormuş ama milupa bebek uzmanı daha güven veriyor sende iç onada ver sütüde arttırıyor
ya arabası kocaman indiremem aşağıyaana kucağında da olmaz sen slingi nerden aldın alacam bende
hahaha benimki bu saate kadar 20 defa falan emmiştir herhalde nerdeee azalması çoğalıyor gitgide 20 dk emip uyuyor yatırıyorum uyanıyor çıldırdım resmen şimdi mama verdim bakalım ne kadar uyuyacak:S
sağol canım deneyelim bakalım
anaaaaaaaa
saçlara nooolduuuuuuuuuuuuu prooppp
( getti.. çok üzgünüm.. ama şu an guzellıgım degıl rahatım onemlı napalım
geçmiş olsun mu diim ne diim kökü sende filan mi denir bööle bi durumda
ne diim bilemedim..çok hassasim saç konusunda
arifoğlundan aldım ben.onlar emziriyosunuz galiba dedi süt yapar hemde bebeği uyutur dedi.onlar bi karışım yaptılar rezene anason vs vs bişiler daha varrezeneyi aktardan alıp siz mi kanatıorsunuz nasıl veriorsunuz ay nolur banada söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?