2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya kızım meme ucunu emiyor açmıyor ağzını deliricem artık
benim gibi olan var mı? nasıl çözdünüz? göğsüm mü çok büyük acaba

evet nerden bulucaz dısanseri
canım feriköyde var bize en yakın size de yakındır bu durumda adresıne bak ınternetten
kuzum ensesine kadar saç içleri dahil alerji oldu
dr normal olur bööle yediin bişii dokunuyodur geçer dedi ama ben baylmak üzereyim üzüntüden
ya bızımkı de kabarıo alerjı zannetmıstım doktor bebekte alerjı olmaz anne sutu korur demıstı senın bısıye alerjın mı var kı? cok gecmıs olsun
anacım sımdı kocamdna gızlı damlatırım bısı olur fln yemın ederım dograr benı bu herıf sordum ızın de vermedı
kızlar ya kızım meme ucunu emiyor açmıyor ağzını deliricem artık
benim gibi olan var mı? nasıl çözdünüz? göğsüm mü çok büyük acaba
gogsun cok doluysa alamıodur ucunu once azıcık sagmayı dene sonra hepsını tutabılır belkı

ya tam markete gıtmem gerekıodu demır uyudu yok boyle bısı ya neden gecelerı uyumuyo bu cocuk nedennnnnnn.. hatta dun toplamda 6-7 saat uyumustur 24 saat ıcınde, nasıl dayanıo anlamıorum. napcam ben ya, oynatmaya az kaldı (

gogsun cok doluysa alamıodur ucunu once azıcık sagmayı dene sonra hepsını tutabılır belkı

nasıl canım yaa? öyle oluyor mu? 2 pompa var evde ama o da sağamıyor sütümü. elimle sıkınca fışkırıyor. göğüslerim yumuşak ama burcu yine de dolu olabilir mi?
benim gğsüm büyük minnacık ağzına nasıl sığdırsam nbiemedim ki...
doğru emzirmenin nasıl olduğunu biliyorum ama ben uygulayamıyorum bir türlü öffff
kızan hep aç kalıyo mamayı da bu kadar sık vermek istemiyorum

saolun kizlar.

özellikle sordum dr.a yanaklarinda war boynunda bir gün duruyo kayboluyo
ama yenileri çikiyo
benim hiçbişeye alerjim yok aslinda

netten araştiriorum normal dio
2.ayda geçer filan yazio..ooofffff içim şişti resmen

bi de ağlarken bi gözünden yaş geio dierinden gelmio

onuda sordum dr.a bunada normal düzelir dedi.

allahim yaa dr herşeye normal dio..ii de ben ölüyorum galiba bu da normal

anladim cnm ama bana dr. demisti ben bazen emzirmeye calisirken yuzune sut fiskiriyo bi zarari olmadi ama tabi sen bilirsin yinede

tabı oyle olabılır ama dolu olması gerekıo gergınlıkten tutamıolar demır de tutamıo yanı cokur cokur emen cocuk, once pompayla sagıyorum kı ucunu cıkartıyorum guzelce sonra yapısıo ıste

anladim cnm ama bana dr. demisti ben bazen emzirmeye calisirken yuzune sut fiskiriyo bi zarari olmadi ama tabi sen bilirsin yinede

bende kendi sütümle temizliyorum:)sudan çok da sağlıklı ve temiz olduğu kesin,çocuğum içince zarar vermiosa neden gözüne versinki,Rabbime çok şükür geçirdi de

bende kendi sütümle temizliyorum:)sudan çok da sağlıklı ve temiz olduğu kesin,çocuğum içince zarar vermiosa neden gözüne versinki,Rabbime çok şükür geçirdi de

erkekler cok bilio ya bebek bakmasini propa izin vermemis. evet bende sasirdim nasil gecti die ilac sursem bu kadar kisa surede gecmezdi galiba

ya saol cnm. sutu herkes soyluo da kocam oyar benı ole bısı yapsam :) ılık pamukla sılıoruz ıste

benim miniğinde gözünde kırmızı leke vardı normal doğumda olur dedi doktor bende annemin ısrarına dayanamayım süt damlattım hemde öyle böyle deil iice süte bulandı gözü çok şükür geçti canım...hemşirede söylemişti bebeğin yüz temizliğinde kullan anne sütünü faydası olur dedi cidden isiliklerini felan geçirdi faydasını gördüm canım yinede sen bilirsin çok geçmiş olsun...

normal doğum yapan anneler dikişleriniz ne durumda, ağrılarınız geçti mi?

benimde ilk iki hafta çok sancım vardı ama şimdi çok şükür kalmadı bişeyim dış taraftada dikişim vardı ipleri felan düştü canım...bakalım 10 gün sonra doktor randevum o ne diyecek...

yarın annem geliyor malum. ben ne zamandır trench coat almak ıstıyodum ama sonra hamıle kaldım fln olmadı ışte. telefon edıyo kızım sana 3 tane trench coat aldım dıye :)) anne dedım cıldırdın mı neden 3 tane aldın, hangısını begenırsın bılemedım bırını tutarız dıger ıkısının yerıne de baska seyler alırsın degıstırme kartıyla getırıorum dıyo :)) ay anama cekmısım ben azıcık sıyırığız

selam kızlar..bugün komşularım bebek için hayırlı olsuna gelkdiker perişan oldum valla bi dakika durmadı benim sıpa asosyal olacak bu çocuk galiba evde tekken çok daha uysal oluyor ..kızlar göğsüm çok kötü oldu lansonish falan bana mısın demio başka bişey kullanan var mı valla emdirirken yaş gelio gözümden

hayırlı olsun canım güle güle giy..ya benim hiçbieşyim olmuyo 5 kilo fazlam var önden dana gibiyim göğsüm kocaman oldu bide göbek sizvrildi kaldı öyle naısl ericek o kocama alışverş yapmam laazım diyorum aman sen sakın kilo verme böyle kalmayı kabullendin galiba diyo delirtiyo beni ya

cnm once gecmıs olsun, ben lansınoh kullanmıstım bıkac gun baska bısı kullanmadım hıc bılemıcem o yuzden

benım de hıcbır pantolonum olmuyor :) ama hepsı kıcımdan bıle cıkı oartık sukurler olsun kı sadece kapanmıolar, kapatmadan gıyersem gıyebılırım hepsını :) benım de 5 kılo fazlam var, dıyete basladım bugun, dıyet topıgı accam aksam bos vaktımde orda takılalım artık kasım 2010 danalarının anaları olaraktana

aç canım aç tüm danalar bi yerde toplanalım..kız benimde düğmeleri kapanmıyo işte bi de hep düşük bel kıçım görünüo valla o gün dokora giderken gçydim mecbur önünü kapatmadım üstüne uzun bişeyler girdim ama oğlanla eğilip kalkarken açıldı hep sırtım başım işin kötü yani çıkıp alışveriş yapacak ortam yok emir grip oldu bide şimdi bi yere çıkamıyoruz heryere eşorfmanla giden tiplerden oldum ne kadar gıcık olurdum öle tiplere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…