- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
akıka bız kesıyoruz ama daha kesmedık... bız fıtresını falan vermıştık... akıkayı yazın kesmeyı duşunuyoruz...
heheyarın 40ımız çıkıo artıkın ilk siftah yarın
arkadaşlar bi sorum olcek..
biz bugün 1 ayımızı doldurduk.2. hepatit aşımızı olduk.1.si doğduğunda olmuştu.
kızım bugün çok huzursuz.sizde de boyle bi huzursuzluk hali olmuş muydu???
kesin bi kesme zamanı yokmuş hatırladığım kadarıyla ama doğduktan sonra 7.günü kestirmek sünnetmiş biz 7.gün kestirdik.ayrıca kestirirken eğer bi kuruma falan yaptırcaksanız mutlaka akika diye belirtin çünkü onun şartları varmış
sezeryan oldu canım.. normal için çok ısrarcı oldum ama berra nın iki kez kalbı durunca acıl sezeryanı ben istedım..
22 kasımda sezeryan olacaktı ıstememıştım.. keske o zaman yapsaymışım... çunku yıne sezeryan oldum..
hehe hadi bakalım darısı sizlerehadi gözün aydın şekerim...darısı bize
normal doğummu yapmıştıın sen?
bende bebeğimin tırnaklarını hiç kemedim zaten o kadar içceki kağır gibi kendi soyuluyor bende nazikçe topluyorum onları:)))
((((((((((( biri gelince çocuklara bir hal oluyor inşallah yapar ya
gunaydın kızlar... soguk bugun hava.. kombı çalışmasına ragmen hala serın gibi.. bebegım uşuyecek diye korkuyorum...
benım kızımın göbegı düşmedi.. doktor duşmeden yıkamayın dedı.. ne zaman duşecek diye beklıyorum.. bugun tam 9 gun oldu.. bende yıkamak istiyorum bebegımı...
ya kızım sureklı uyuyor.. uyanıyor emıyor, 15 dk sonra uyuyor... sankı bana normal degıl gıbı gelıyor artık.. bugun doktora göturecegım.. akşam üzeri.. kayınpeder gelecek onunla giderım belkı...
nalan ne kayınvalıden tam komedı filimlık yanı... iyi atlatmışınız...
ben hıç bır zaman inanmam ikinci sahışların bebege iyi bakacagına...
aso çok geçmiş olsun.. inşallah kurtulursun.. allah şifa versın..
kızlar naber..
gecmısı hıc okuyamıorum vakıt yok. dun annem geldı, temızlık yapıldı evde, evım mıs oldu. annem geldı yemekler pısırdı guzel guzel demırle ılıglendı fln. gece 8 saat uyudum toplamda, 43 gundur ılk defa. bı sefer emzırmeye kalktım bı sefer de annem mama verdı gazıyla altıyla ustuyle basıyla o ugrastı hep. cok guzel moral oldu bana resmen enerjı depoladım. aksam da soguk kar kış demedık aldım demırı akmerkeze gıttık alısverıs yaptık demır hep uyudu zaten dısarda hep uyuyo :) hsta ettysen elımden cekersın dedı kocam ama valla astronutunu gıydırdım sıkı sıkı orda da kalın battanıyesıne sardım zannetmıorum bısı olcanı ama olursa da napalım yanı hasta olcak cocuk evde de olur.
sbh da kocamla cıktık cevahıre gıttım ben dolandım evın eksıklerı vardı onları aldım boş boş gezmenın tadını cıkarttım. eve geldım yemeklerım hazır sıcacık, demırın camasırlar yıkanmıs ev toplanmıs fln. ben ne cekmısım su 43 gunde ya. allahım annemı basımdan eksık etmesın cok cok mutlu oldum. bu aksam de kocamla sınemaya fln gıtcez gece de yıne uyucam annem ılgılencek.
yrn sbh da donuyo ankaraya ne yazık kı. olsun 2 gun bıle kendıme gelmemı sagladı...
ah nalancım benim duruda kakasını yapamıyo üff 1 haftadır 1 gün bekliyorum yapmazsa 2. gün sabunla yaptırıyorum çok huzursuzuz napıcam bilmiyorum
okey gelp verdiğim gıramları yazarım asonun bağsuru azdı cnmm
yaptı cnm allaha şükür...
çok saol asenamm...
ooohhhh hayat sana güzel şu an valla, keşke benimde böle bi şansım olsa ama maalesef, tadını çıkart cnm...
Ay sema yaptı kaksını, dr.unu aradık gliserinli bi fitil adı verdi bize onu kullanın mıçar dedi, tam eşim giyindi almaya gidecek, bizimkinin de altı açık o esnada debelenio, bi baktım hardal rengi bi şi ler var bezin üstünde, 2 günlük mıçmış maymunum, aldık hemen bizim küvetin içine süngerini koyduk yıkadık, üzerine duşu tuttukca hoşuna gitti kuzumun, rahatladı valla...
kız sende mi rejime başladın, bende başlamak istim artık...
bizim hiçbişey olmadı çok şükür maşallah ama 2. ayki aşıda baya zorluk oluyormuş sen yinee ateşini bi kontrol et çünkü burdan bi arkadaşında hafif ateşi olmuştu
bende başladım rejıme(((
nasıl gidecek bu kılolar.. hızlıca vermem lazım benım...:26:
ya hamıleyken canım bu kadar çok şey çekmemişti... sureklı aç hıssedıyorum kendımı...
oh nalan hadi darısı başımıza bizde yapsak bi çok sinir bi durum ya 3 ay sonra düzene giriyomuş zaten kakasıda cıvık ama niye yapamıyo anlamış değilim
oh nalan hadi darısı başımıza bizde yapsak bi çok sinir bi durum ya 3 ay sonra düzene giriyomuş zaten kakasıda cıvık ama niye yapamıyo anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?