2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akıka bız kesıyoruz ama daha kesmedık... bız fıtresını falan vermıştık... akıkayı yazın kesmeyı duşunuyoruz...

kesin bi kesme zamanı yokmuş hatırladığım kadarıyla ama doğduktan sonra 7.günü kestirmek sünnetmiş biz 7.gün kestirdik.ayrıca kestirirken eğer bi kuruma falan yaptırcaksanız mutlaka akika diye belirtin çünkü onun şartları varmış

heheyarın 40ımız çıkıoartıkın ilk siftah yarın

hadi gözün aydın şekerim...darısı bize
normal doğummu yapmıştıın sen?
bende bebeğimin tırnaklarını hiç kemedim zaten o kadar içceki kağır gibi kendi soyuluyor bende nazikçe topluyorum onları:)))

arkadaşlar bi sorum olcek..
biz bugün 1 ayımızı doldurduk.2. hepatit aşımızı olduk.1.si doğduğunda olmuştu.
kızım bugün çok huzursuz.sizde de boyle bi huzursuzluk hali olmuş muydu???

arkadaşlar bi sorum olcek..
biz bugün 1 ayımızı doldurduk.2. hepatit aşımızı olduk.1.si doğduğunda olmuştu.
kızım bugün çok huzursuz.sizde de boyle bi huzursuzluk hali olmuş muydu???

bizim hiçbişey olmadı çok şükür maşallah ama 2. ayki aşıda baya zorluk oluyormuş sen yinee ateşini bi kontrol et çünkü burdan bi arkadaşında hafif ateşi olmuştu

kayınpeder alıp kesecek.. kurbanları falan hep o kestırır.. bızde

hayırlısı tatlım ya keşke deme sakın,çünkü bende normal diye tutturdum yaklaşık 1 gün boyunca sancı çektim açılmam oldu herşeyim tamdı bebişim çıkmadı ben ıkındıkça geri kaçtı:Sve gittim son an gene sezeryan oldum:Sve bana eşim dostum herkes sezeryan ol uğraşma dedi ben inatlaştım normal diye:Shayırlısı canım ya

ben nasıl dayanacam aşı yapılırken bilmiyorum... topuk kanı alınırken bıle kızımdan çok ben aglamiştım

asena bu aşı zor olmuyor o kadar sanırsam diğeri zor 3 yerden birden yapılıyor ama çok tedirginsen yanına birini al git

hehe hadi bakalım darısı sizlere ben normal doğum yapamadım:Syaklaşık bigün çektim sıkıntı ama:Sson anda sezeryana alındım 10 cm açıklığa rağmen oğlum gelemdi( burda hikayem yazıo bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...mmedim-dunyaya-geldi-nasil-geldi-nasil-s.html

((((((((((( biri gelince çocuklara bir hal oluyor inşallah yapar ya

yaptı cnm allaha şükür...

çok saol asenamm...

ooohhhh hayat sana güzel şu an valla, keşke benimde böle bi şansım olsa ama maalesef, tadını çıkart cnm...

ah nalancım benim duruda kakasını yapamıyo üff 1 haftadır 1 gün bekliyorum yapmazsa 2. gün sabunla yaptırıyorum çok huzursuzuz napıcam bilmiyorum

Ay sema yaptı kaksını, dr.unu aradık gliserinli bi fitil adı verdi bize onu kullanın mıçar dedi, tam eşim giyindi almaya gidecek, bizimkinin de altı açık o esnada debelenio, bi baktım hardal rengi bi şi ler var bezin üstünde, 2 günlük mıçmış maymunum, aldık hemen bizim küvetin içine süngerini koyduk yıkadık, üzerine duşu tuttukca hoşuna gitti kuzumun, rahatladı valla...

okey gelp verdiğim gıramları yazarım asonun bağsuru azdı cnmm

kız sende mi rejime başladın, bende başlamak istim artık...

oh nalan hadi darısı başımıza bizde yapsak bi çok sinir bi durum ya 3 ay sonra düzene giriyomuş zaten kakasıda cıvık ama niye yapamıyo anlamış değilim

bizim hiçbişey olmadı çok şükür maşallah ama 2. ayki aşıda baya zorluk oluyormuş sen yinee ateşini bi kontrol et çünkü burdan bi arkadaşında hafif ateşi olmuştu

saol canım.. ateşi normal gibi.. neyse babasının omuzunda uykuya dalabildi sonunda..
bakalım gecemiz nası geçicek

bende başladım rejıme (((
nasıl gidecek bu kılolar.. hızlıca vermem lazım benım...:26:

sen daha bekle bence, şöle 1 ay bi geçsin sonra başlarsın, sütün azalmasın sonra...

ya hamıleyken canım bu kadar çok şey çekmemişti... sureklı aç hıssedıyorum kendımı...

emziriyosun ya ondan, insanın canı sürekli tatlı bi şi ler istiyo ve çabuk acıkıyo...

oh nalan hadi darısı başımıza bizde yapsak bi çok sinir bi durum ya 3 ay sonra düzene giriyomuş zaten kakasıda cıvık ama niye yapamıyo anlamış değilim

bizdekide buna benzer bi durum.. kıvranıyo yavrucak gazıda çıktı bi türlü yapamadı kakasını..
sonunda uyuyakaldı.. ama dediğin gibi yapınca cıvık yapıyo zaten.. gerçi katı bişey yemiylarki..sadece süt..

çok saol semacım, darısı sizin başınıza, valla çocuk pamuk gibi oldu, mışıl mışıl uyuyo şu an, kıyamam ben onlara ya, bi kaka yapmak bile onları nasıl zorluyo...

sema, ben her altını açtığımda karnına ve ayaklarının altına krem ya da yağ ile 20 dakika kadar masaj yaptım, karnına hem dairesel hemde karnın ortasından iki elle sanki defter sayfası düzeltiyo gibi hafif bastırarak yapıyorum masajı, acayip gaz çıkartıyo ve kakasını yapmasına yardımcı oluyo baya, sende dene tatlım, bi de sıcak su torbası koy karnına ılık bi şekilde o da çok ii gelio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…