canım benim kızımda öyleydi memei alınca yüzünü buruşturu ağlayarak çekilirdi 2 gündür alıyor dakikalarca emiyor fakat doymuyor üzerine birde biberonla veriyorum o zaman doyuyor sende çok fazla takma memeyi unutmaması için her gün ver zamanla alıyor merak etme sarılığıda geçer inşallah ben her acıktığında önce mememi sonra biberonu veriyorum yoksa doymuyor
prop maaşallah süphanallah tam ısırımlık olmuş demir yaaa...
fair benim kızında yüzünde saç diplerinde boynunda falan oldu o kızarıklar birde sivilce gibi oldu dr bu konuya acayip taktı hergün yıkanacak jahnson ürünlerini kullanıyordum nivea ya geçirdi ayrıca birde banyo yağı verdi
lindencim mutlaka almalı belkide sen eksik birşey yapıyorsundur doktoruna sorsan
slm kızlar,
,bugun net berbat snır ettı benı offfffff
fınfık geçmiş olsun... pişik çok kötu ya.. allah şifa versın..
kızlar içinizde korse kullanan varmı? iyi korse arıyorum tavsıyenız ne olur?
ben kulaniorum ama sürekli diil.ilk zamanlar hergün giydim ama bunaliyorum giyince şimdilerde.
annem almiş bana göğüs altina kadar markasini bilmiorum ama b.köyde bi çamaşir mağazasi var ordan almiş.gayet sıkı ve güzel.
kızlar çıldıracağım bütün gün salak etti b eni memem dışarıda salak salak dolanıyorum yaaaaaa yiyoo yiyooo doymuyooo((((((kızlar siz hangi mamayı veriyorsunuz?benim canıma tak etti çocuğum aç diye ağlayıp duruyorum...doktora gitmeyi bekleyemeyeceğim gidip mama alıcam şimdi ama ne maması alsam sizce?????:84:doktorunuz ne önermişti yada doktora sorup öyle mi verdiniz mama?gaz sancısı için de bir ilaç varmış Z... adı olan kullanan var mı?
valla bende eşimle eskisi gibi olamayı özledim ama 20 gün daha var:84:
fairy bızım fınfıkla odktorlarımız aynı ama hayrettır kı bıze hıc oyle bısı demedı hatta ustunde bıle durmadı bu kırmızılıklar cok normal sadece yıkıcaksınız her gun o kdr dedı, şaşırdım.. bızde de var yanı onemsencek bısı degıl azalıo artıo fln hıc bı zararı yok kı bebelere..
naner aptamıl pre ya da aptamıl comformıl alabılırsın
dr mama ver dedi mi?kilo alimi iyiyse nie mama aliosun?haftada 200 gr ve fazlasini aliosa bebeğin doyuyor demektir.gazdan ağliodur belki o zamanda emmek istiolar çünkü.ya da ilgi görmek istiodur.bende hep memem dişarda dolaşiorum ama napiim yeterki emsin.
zinco diosan kullaniorum 2 gündür sabah akşam.şimdilik ii gidio gibi maşallah
bi de 2-3 gündür kendi yataği yerine benim yatağima yatiriorum gündüzleri özellikle benim yerime.
sanki daha huzurlu uyuyo gibi .ama deneme aşamasindayim hergün uygulicam bakalim ne kadar başarili olacak
fairy bızım fınfıkla odktorlarımız aynı ama hayrettır kı bıze hıc oyle bısı demedı hatta ustunde bıle durmadı bu kırmızılıklar cok normal sadece yıkıcaksınız her gun o kdr dedı, şaşırdım.. bızde de var yanı onemsencek bısı degıl azalıo artıo fln hıc bı zararı yok kı bebelere..
naner aptamıl pre ya da aptamıl comformıl alabılırsın
ben de aldım.. 10 gunde bol gelmeye başladı... şimdi yenıden alacagım... dışarı çıkamaıyorum.. netten sıparış verecegım ama kötu çıkarsa dıye korkuyorum...
dr mama ver dedi mi?kilo alimi iyiyse nie mama aliosun?haftada 200 gr ve fazlasini aliosa bebeğin doyuyor demektir.gazdan ağliodur belki o zamanda emmek istiolar çünkü.ya da ilgi görmek istiodur.bende hep memem dişarda dolaşiorum ama napiim yeterki emsin.
zinco diosan kullaniorum 2 gündür sabah akşam.şimdilik ii gidio gibi maşallah
bi de 2-3 gündür kendi yataği yerine benim yatağima yatiriorum gündüzleri özellikle benim yerime.
sanki daha huzurlu uyuyo gibi .ama deneme aşamasindayim hergün uygulicam bakalim ne kadar başarili olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?