2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benım annem bırak yardım etmeyı, daha nasılsın diye bile aramadı.. ben hastaneye gıderken aradım doguma gidiyorum diye.. ama merak edıp en azından nasılsın diye bile sormadılar...

başkasını da başımda istemedım.. ben yetıyorum bıze:))))

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben burayı uzun sürediir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. 30 kasımda ben de anne oldum. Kızımın herşeyi çok iyiyken kolik sancılar başladı. Sancılara çözüm bulduk gibi derken şimdi de kızım uykuya dalamıyor öyle olunca da çok ağlıyor.Önce emdiriyorum uyutmaya çalışıyorum uyuyamadan tekrar acıkıyor bu genelde belli saatlerde oluyor. Sizce ne yapmalıyım. Bi de annem gitti şimdi kayınvalidem geldi sanırım düzenin bozulmasına bu da etki etti. Ne olur bi akıl verin ne yapacağımı şaşırdım.

sezeryandı canım buna rağmen gittik :) adamı daha fazla tutamadım :)
linden aynen ağzını çok açmaya üşeniyor meme uçlarım morardı artık koca memem sığmıyor yavrumun ağzına

selam kızlar kızımı yıkadıkm ilk kez pek ağlamadı ama ablamla yıkadım biraz zorlansamda 3-4 kez yıkadıktyan sonra alışırım

propcum senle 40 ımız aynı gün çıktı demi biz 40. gün parise gittik
doktor filan demedi bana sadece 40ın çıkınca gel korunma yöntemlerini konuşalım dedi ama ben daha gidemedim dr'a bizde gittik işte parise parisi 10 aydır görmüyordum yolları daralmış :78: baya acı çektim sonrada sistit oldum kahretsin halada yanmam var hafifte kaşıntı üff doktor bişey demez inşallah bugünde gidicektik yanmam geçseydi ama vaziyet aynı

krdln canın yanmadı mı :S kırkın bıle cıkmadan

sema korkuttun benı benım doktr yılbasından once gıtmeyın dedı de ne gerek var o kdr beklememıze dıye dusunuyorum ben de

selam kızlar nasilisniz?
bugün aşımız ve kontrolumüz vardi
maşallah bebişimin gelişimi gayet iyi..
aradada eylülü soktuk nede olsa onun doktoru
uyumuyor dedik oda ataraz verdi çocuklar için
artik mahvoluyoruz oda bizde suan gözlerigidiyor ama uyumuyor
bende 2 yaşından sonra bunları yaşıyroum çok yoruldum babası desen oda öyle gece 2 de uyudu adam sabah 6 da kalkıpişe gitti birde

napacagimi şaşırdım yaa..

bu arada ben hala gidemedim parise filann..
bi kırkım çıksında doktora sorayım bakalim o ne dicekk
korunma yöntemlerini falan sorucam
zaten dogumdan sonra gittigimde spiral taktırıcam dedim oda bana 3 ay geçmesi lazimdedi yani şubatta gidicem ozamana kadar iyi bir korunma şart bana..

ay hazalcim onlara nekadar desende malesef anlamazlar
sanki emzirmiyonda gelmio sütün alla allaa
bosverin takmayın kafanıza hee hee diyin
başka çare yok çünkü:82:

ay hazalcim onlara nekadar desende malesef anlamazlar
sanki emzirmiyonda gelmio sütün alla allaa
bosverin takmayın kafanıza hee hee diyin
başka çare yok çünkü:82:

esincim hosgeldin cnm

onlarin derdini biliom ben ilk cocugum oldugu icin bakamiyor damgasi vurmaya calisiyorlar ama onlara meydani birakmam cokda guzel bakiyorum ogluma bundan sonras utum var emio dicem nerden bilcekler vermedigimi bunlari hic cekemem valla yardim edin desem herkes bi yana kacar lafa gelince herkes doktor kesilir basima

depresyona girdim galiba sürekli arabesk dinliyorum çok pis sarhoş olasım var ( ama en az 1 yıl mümkün değil eski resimlerime baktım hey gidi günler heyyy geçen yıl bir düğünde giydiğim elbise şimdi bacaklarımdan yukarı çıkar mı acaba denemeye cesaretim bile yok

krdln canın yanmadı mı :S kırkın bıle cıkmadan

sema korkuttun benı benım doktr yılbasından once gıtmeyın dedı de ne gerek var o kdr beklememıze dıye dusunuyorum ben de

bende yanar diye bekledim kimdi hatırlamıyorum burdan birinin canı yanmıştı ama yanmadı özlemişim kocamı

ayy bu sıcak torbası ne güzel bişimiiiişşş
eşşek herif kucağımdan bırakınca uyanıyodu şimdi karnına koyuyorum 2 saattir full uyuyo
40ı çıkmadan parise gidenlerede biravoo valla ben cesaret edemedim çünkü damla damlada olsa hala pembe akıntı geliyo mikrop felan kapmaktan tırsıyom
şafak sayıyoruz karı koca c.tesi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…