2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doktorum tlf nu yokmu tatlim sende ara bi sor bakalim ne dicek damla için
bence o kadar emziriosan kesin gazdan ağliodur.
her emzirmeden sonra sirtina aşağidan yukari masaj yapiorum.yuvarlayarak yapmamak lazimmiş.
doymuyor diosan sütünü sağ ver bakalim doyduğundan bi emin ol eğer hala ağliosa gazdir kesin.

benim sıpa uyandi bir saat önce tıka basa emdi ama yine emzircem şimdi
anne sütü çok çabuk sindiriliyor midesinde max 2 saat kaliomuş.

bu arada ben artık demırın nıye agladıgını anlıyorum gazı mı var ac mı sevgı mı ıstıyo uykusu mu var.. babası da sasırıo. sız anlamıo musunuz

benmasal evet benzemıs ve cok guzel olmuslar ellerıne saglık

tsk ederım cnm

bu arada ben su anda sadece acıkdıgında nasıl agladıgını ayırt edebılıyorum cok guzel bı duygu

kızlar bırde bugun agladı agladı bırtek benım kucagımda sustu ay cok hosuma gıttı yahuu

göguslerımden sut akıyor ama kızım ammıyor fazla... çok cabuk doyuyor... buzlukta epey sut bırıktı...

eşim dogumdan önce dalga geçerdı zaten, sen çok sutlu olacaksın dıye... çok bilmişim benım....

ağzında pamukcuk olması naısl bişey.. yani nasıl anlıyosunuz kızlar??

sağlık ocağındaki salak doktor 6 aya kadar herkesi annesi zanneder demişti bana geçen gün nah annesi zannedior
benim kucağımda göğsüme yattığı gibi kimsede durmuyor

ben daha hastane de iken ben odadan çıkınca aglıyordu... başkası çıkınca hıç aglamadı..

sağlık ocağındaki salak doktor 6 aya kadar herkesi annesi zanneder demişti bana geçen gün nah annesi zannedior

sana katılıyorum şekerim.. sütün kokusunu alıyor galiba.acayip huz<urlu oluyor kucağımda..

sen nasıl çocuk bakıyorsun diye soruyor yengem... sankı çocugum ben hala...

hiç birinden yardım isteyıp yakınmadık ya... merak halındeler....öyle aç kurtlar gıbı benım yakınıp sızlanmamı beklıyorlar... ah bır duysalar dunyalar onların olacak

Aptamil pre premature cocuklar için suan hepimiz aptamil 1 kullanmalıyız .conformil gazı olanlar için 6 aya kadar 1 numara kullanicaz.

benim etrafimdakilerde anne sutune takmislar. versen iyi olur mama verme surekli emzir sutun olur diyorlar bilmisler bende dedim ben bilerekmi vermiyorum olsa vercem oglum her gun buyuyo ve daha cok emio ve sutum yetmiyo herkes bir deilki bazilarinda oluyor bende yok iste yok. bide eltim diyorki ben 3 ay hic mama vermeden emzirdim dedim bende olsa bende veririm cocugu acmi birakayim yaa illa bisi bulup yapistircaklar kendieri ii bakio biz bakamioz demeye getiriyorlar. cokta tin yanii istediklerini desinler

herkese iyi akşamlar kızlar

canım geçmiş olsun,sıcak tut bebişi,bu havada hemen hasta oluyolar.Geçer inşallah biran önce

evet ya calısanlar cok zorlancak (

uufff sorma ya,şimdiden düşünüyorum nasıl ayrılıcam kızımdan diye,hiç istemiyorum başlamayı.Neden sanki Türkiyedede 1 sene falan değil annelik izni,büyük yanlış hemde çook büyük

sezen aynı şeyi yaşamışız bugün.Altını değiştiriyoduk foş foş fışkırttı her yere kakişleri annemin üzeri ve halı kaka içinde kaldı,ben gülmekten tutamadım bile poposunu falan :)tam sıpa bunlar ya

bu arada ben artık demırın nıye agladıgını anlıyorum gazı mı var ac mı sevgı mı ıstıyo uykusu mu var.. babası da sasırıo. sız anlamıo musunuz

maşallah diyeyim asenam,allahım bende görsem şakır şakır aktığını sütlerin.Sürekli emziriyorum ama hala çoğalmadı süt
Senin bebişin küçük henüz,tabi çok fazla içemez süt.Zamanla koca boğaz olacak bizimkiler gibi

yok artık amma sallamış,valla eğer öyle bişey varsa yolarım herkesi bebek doğduğu andan itibaren annesini ve sütünün kokusunu tanırmış

kız aferin sana valla,çok takdir ettim seni.Hep yalnız baktın bebeğine,ben hala annemsiz yapabilirmiyim diye düşünüyorum:44:

evet canım haklısın banada çok dediler ama umrumda değil,bebeğimin gelişimi önemli.Doymuyo napiim,aç aç ağlaya ağlaya nasıl uyutayım bebeğimi,kıyamam zaten.Millet konuşuyo öyle işte

evet canım haklısın banada çok dediler ama umrumda değil,bebeğimin gelişimi önemli.Doymuyo napiim,aç aç ağlaya ağlaya nasıl uyutayım bebeğimi,kıyamam zaten.Millet konuşuyo öyle işte

aynen oyle cnm bebegime simdiye kadar kendim baktim dr. gelisimi kilosu cok ii dedi. oglumun sagligi iyi sukur gerisi bos anne sutu cok onemli farkindayim ama yok. yok diince anlamiyorlar yaa sapsallarr
herseyi bilmis havalarindalar ama bi poh bildikleri yok anca kendilerini mukemmel gostermeye calisiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…