ya sab ı damlatırken kafasını sağa sola çevirdi gözünün kenarına geldi şimdide kızarmış gözü ve göz kapağı ne yapsam ki((
çiğ meyve ve sebze , soğuk sut yasak, asıtlı ıcekcekler cay, kahve gunde en fazla ıkı fıncan..Herkese iyi günler anneler.. Gaz sancıları devam ediyor bebeklerimizin..İnşaAllah 3. aya kadar daha da hafifler..
Bu arada yediklerinizde nelere dikkat ediyorsunuz? Gaz yapan yiyeceklerden..
Geçmişi biraz okudum da raipdden indirdiğiniz müziklerin linkini burada paylaşabilirmisiniz..Belki miniklerimize iyi gelir..
Sitedeki çalışma hala devam ediyor herhalde..Bazen siteye giriş yapamıyoruz..
çiğ meyve ve sebze , soğuk sut yasak, asıtlı ıcekcekler cay, kahve gunde en fazla ıkı fıncan..
ben bunlara dıkkat etmeye baslayınca nerdeyse yarı yarıya azaldı gazımız
soğuk sütü dün denedim ben sorun olmadı hemde cornfleksle koca bir kase :S
soğuk sütü dün denedim ben sorun olmadı hemde cornfleksle koca bir kase :S
sut bana da hıcbısı yapmıo ama pek cok ınsanda sndırım problemı olusturuyo hatta sıcagı bıle
YerLi MüzikLer: Buzuki Orhan Osman - Kolik (2007)Geçmişi biraz okudum da raipdden indirdiğiniz müziklerin linkini burada paylaşabilirmisiniz..Belki miniklerimize iyi gelir..
3 saattir uyanmadı uyandırsam bir daha uyumaz ama hakediyorum ben kaşınıyorum yani uyuyan çocuğu uyandırıyorum dahada uyumuyor
ya bu arada ben üşüdüğümde ürperdiğimde falan göğüs uçlarımdan sanki elektrik veriyorlar gibi oluyor sızlıyor resmen hala az da olsa uçlarında yara var acaba ondan mı ??? böyle olan var mı??
bende de oluyo kuzum yaram felanda yok
ya bu arada ben üşüdüğümde ürperdiğimde falan göğüs uçlarımdan sanki elektrik veriyorlar gibi oluyor sızlıyor resmen hala az da olsa uçlarında yara var acaba ondan mı ??? böyle olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?