2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya sab ı damlatırken kafasını sağa sola çevirdi gözünün kenarına geldi şimdide kızarmış gözü ve göz kapağı ne yapsam ki ((

kaşığa damlatıp öyle versen benimkide damlaya tahammül edemiyor öyle yapıcam artık inşallah doktora gerek kalmadan geçer
günaydın bu arada erken uyandık bu sabah ya bu çocuk uyanıkken kendini ağlamak huysuzluk yapmak zorunda hissediyor anneannesi geldi içerde sakin şimdi beni mi sevmedi ne bu gün bende sab alıcam aman gerçi ne illet bişeyse bu gaz çıkarıyor çıkarıyor bitmiyor mevlüt hazırlıklarıda başladı prensesime çok güzel bir mevlüt kıyafeti aldım çok yakışacak izin versede o gün bende kuaföre gitsem sürekli dağınığım zaten her yerim kusmuk

gunaydın kızlar....

ya kk ya geceden berı gıremıyorum.. sinir oldum artık ya... sorun nerde onu anlamadım daha da sınır oldum.. benım pc gidiyor galıba elden....

offf ya göguslerım agrıyor sutten.. 120 cc sagdım şimdi... deli olacagım.. iki çektımı doyuyor kızım.. ne zaman iştahı açılacak kızımın...

ben kızımı yanımda yatmaya alıştırdım galıba.. yatagına yattı mı hemen uyanıyor.. hep yanımda yatıyor... gunduz bile yatagına yatırsam daha kısa uyuyor... ((

Herkese iyi günler anneler.. Gaz sancıları devam ediyor bebeklerimizin..İnşaAllah 3. aya kadar daha da hafifler..

Bu arada yediklerinizde nelere dikkat ediyorsunuz? Gaz yapan yiyeceklerden..

Geçmişi biraz okudum da raipdden indirdiğiniz müziklerin linkini burada paylaşabilirmisiniz..Belki miniklerimize iyi gelir..

Sitedeki çalışma hala devam ediyor herhalde..Bazen siteye giriş yapamıyoruz..

çiğ meyve ve sebze , soğuk sut yasak, asıtlı ıcekcekler cay, kahve gunde en fazla ıkı fıncan..
ben bunlara dıkkat etmeye baslayınca nerdeyse yarı yarıya azaldı gazımız

çiğ meyve ve sebze , soğuk sut yasak, asıtlı ıcekcekler cay, kahve gunde en fazla ıkı fıncan..
ben bunlara dıkkat etmeye baslayınca nerdeyse yarı yarıya azaldı gazımız

soğuk sütü dün denedim ben sorun olmadı hemde cornfleksle koca bir kase :S

Paylaştığınız için sağ olun.. Evet bende bunlara dikkat ediyorum..Herşeyden azar azar..Fazlaya kaçmadan..Bu aralar çay içmekten kendimi uzak tutamıyordum..O da günde 3 çay bardağı ..Demek ki fazla değilmiş.. Arada da olsa gaz sancımız oluyor..Bu kadarı da olsun..Kendimizi çok fazla kısıtlamayalım ki bebişlerimiz de alışsın..

Geçmişi biraz okudum da raipdden indirdiğiniz müziklerin linkini burada paylaşabilirmisiniz..Belki miniklerimize iyi gelir..
YerLi MüzikLer: Buzuki Orhan Osman - Kolik (2007)
buradakiler canım...

ben günde 1 litreye yakın süt içerdim hiçbişe yapmazdı, hamilelikte çok gaz yapıyodu. doğurunca geçer dedim ama malesef süt hala çok gaz yapıyo. acaba hep böle mi olcak artık
sıcak denemedim ama..

ya bu arada ben üşüdüğümde ürperdiğimde falan göğüs uçlarımdan sanki elektrik veriyorlar gibi oluyor sızlıyor resmen hala az da olsa uçlarında yara var acaba ondan mı ??? böyle olan var mı??

3 saattir uyanmadı uyandırsam bir daha uyumaz ama hakediyorum ben kaşınıyorum yani uyuyan çocuğu uyandırıyorum dahada uyumuyor

uyandırma canım ya sakın istediği kadar uyusun o acıkınca uyanır zaten.. bir arkdaşımın kızı 8 saat uyuyormuş 2 aylık

ya bu arada ben üşüdüğümde ürperdiğimde falan göğüs uçlarımdan sanki elektrik veriyorlar gibi oluyor sızlıyor resmen hala az da olsa uçlarında yara var acaba ondan mı ??? böyle olan var mı??

bende de oluyo kuzum yaram felanda yok

Aynısı bende de oluyor..Bazen eğildiğimde de oluyor..Üstelik yara da yok..

Hmm bijo facete paylaştığınız da buydu ..:) Çok sağ ol..

selam
nasılsınızz
benım kızım sallanmaya çok alıştı. dalasaya kadare sallıyoruz. (
arada gözünü kısıp bakıyor sanki sallıyolarmi diye bakıyor :))
azcık bırak hemen gözünü açıyor
akşam çok ağladı neden ağladı anlıyamadık. eşim hastaneyemi gitsek falan dedi . daha susmasaydı gitçektik.
bugunde 10 kere aradı duruyormu diye .
şimdi uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…