Bu arada bende prima kullanıyorum ve popo kremi olarak da bübchen aldım, hatta bütün bakım ürünleri bübchen, çok kaliteli bi alman markasıdır, ve kızımın poposu hiç pişik olmadı allaha şükür, hatta kızarıklık bile olmadı, Allahım nazarlardan sakınsın...günde1-2 kere sürüyorum bütün gün koruyo kuzumu..
Yani tavsiye ederim kızlar...
nalan ayva kompostusu işe yarıyormu ben kayısı kompostusu içmekten bağırsaklarımı bozdum humanayıda içim almıyor artık bıktım valla
heh beimki uyandı...
annemın gecen hafta jınekolog muayenesı varmıs, yanlıslıkla spıralı çıkmış :S annem de gerı tak demıs doktora, doktor bunun ıcın bı sure gecmesı gerekıo su an takamayız demıs, annem de başhekıme gıtmıs boyle boyle bı durumvar napcaz dıye, 2 sene beklıceksınız demıs doktor mıyom kıstlerı var da annemın aldırmaya korkuo o yuzden oyle demıs ıste neyse 2 sene ıcınde annem menapoza gırer yanı allah bılır. annemın eşi de demıs kı bu bı ısaret bı cocuk daha yapalım :S çüş dedım anneme ya dusunebılıo musunuz demir in dayısı ya da teyzesı demır den kucuk oolcak boyle bısı olursa şaka gıbı
kızlar siz çocuklar kendiliğinden uyanmazsa uyandırıp emziriyormusunuz benim kafam karışık bu konuda bazen uykusu 3 saati geçiyor ne yapacağımı şaşırıyorum uyandırsam mı uyandırmasam mı bilmiyorum
annemde kızıyor bana sende uyusa sorun yapıyorsun uyumasa sorun yapıyorsun diye hakketen öyle manyağım ben ya bir alışsaydım çocuk büyütmeye
Selam Nalan nobettesin herhal:) bizde emisiyoruz:)))
nalan bübchen bakım seti bende de var almanyadan arkadaşım yollamış sağolsun ama pişik kremini sürdüğümün ertesi gün sürdüğüm yer resmen kıpkırmızı olmuştu, bize yaramadı yani. yazık bir kutu krem :S şampuanı da kepek yaptı ama banyo köpüğünden ve bebe yağından çok memnunum. banyo köpüğü kendinden yağlı küvetinde köpürtüp keyif yaptırıyorum, yumuşacık oluyor aşkımın cildi..
chicconun pişik kremi de yaramadı bize. bize sadece yarayan 2 liralık bepanten merhem :))
Günaydın Annişler
Show tv de ki herkes için sağlık programını izleyin konu bizim ilgi alanımız:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?