haha bence de alamancısın diyedir canımİlginç, demek herkeste farklı etki ediyo, ben alamancı olduğum için kuzumun hoşuna gitti demek...
prop ben doğduğundan beri yatağında yatırıyorum demiştim ya ama ben avantajlıyım odaya aldığım çekyat hep açık. senin gibi olsam ben de yatağında yatıramazdım heralde. zırt pırt odadan odaya geçmek hakat çok yorar insanı gece gece :S
yer yatağı falan yap olmazsa demirin odasına kendine
muzık aclmıo bu arada, msj atsana bana bı adresı
feysbuktan mesaj attım canım. aslında kasım analarına da koyim linki belki indirmek isteyen olur.. ama her bebek iplemiyomuş, toprak baya ipledi o ayrı mışıl mışıl uyuyo
bizde de elektrik süpürgesi, blendar, saç kurutma makinası işe yarıyor.:86:
demır ın dun cok gazı vardı bayag da cıkaramadı ıkındı durdu zırıl zırıldı butun gun, aspırator susturdu ve uyuttu :)
sab bızde de işe yaradı o rası kesin, sureklı kıvranıodu yavrum artık gunde ıkı uc kere yarım saat fln kıvranıo ıkınıo aglıo zırlıo cıkartıo gazlarını. dun ama bı huysuzlugu vardı kakasını yapamadı bı turlu bır suru gaz cıkarttı ama kaka yapamadı agladı durdu o yuzden hatta aglayarak uyudu sızdı daha dogrusu sonra sıçarak uyandı :))
kocam bana kızıo duyguya sormadan verdım dıye hatta soyleeyı bıle dusunmuorum kocam ben soylıcem dıyo delı mıdır nedır. ya zaten 3. ayda geccekmıs gaz problemı bebek hareket ettıkce sımdı bıle bazen yerıne yatırırken alırken fln bacaklar oynayınca zart zurt cıkıo zaten 7 haftalık olduk sayılır surda kullancagım en fazla 3 hafta daha yanı :) işallah, amin...
bızımkı emzıgı ne zmn tutuyor ben hıc anlamıorum keyfı yerınde olcak karnı tok olcak ne cok uykusu olcak ne ayık olcak fln valla keyfıne kalmıs emzık tutması.. ve evet cok degısıolar cabuk degısıolar..
bijo ındırdım sarkıları bakalım demrı beyın hosuna gıtcek mı, tenks cağnım
ohh iyi yapıyon canım en iyisii var demek..
bende eylülde hep kendim baktım herkes olmadan önce gelirim yaparım ederim dedi ama bebek oluncca kimseler yoktu yanımda
büyütmedinmi büyüttüm şimdi ikincisini büyütüyorum..
zaten en güzeli bebişini kedin büyütmek evetzor oluo ama alışıyosun zaten rutine
dimi kız hazal
hazalcim haklisin valla her kafadan bir ses cikiyor herkesde herseyi biliyor banada birisi birsey dedigi zaman tamam olur diyorum ama gene kendi aklima yatani yapiyorum:93:
bızımkı emzıgı ne zmn tutuyor ben hıc anlamıorum keyfı yerınde olcak karnı tok olcak ne cok uykusu olcak ne ayık olcak fln valla keyfıne kalmıs emzık tutması.. ve evet cok degısıolar cabuk degısıolar..
bijo ındırdım sarkıları bakalım demrı beyın hosuna gıtcek mı, tenks cağnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?