2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimde rapid üyeliği var ama filmleri eşim başka bir siteden indiriyor filmleri hem kaliteli oluyor hemde nete düşer düşmez hemen ekliyorlar dvd kalitesinde izliyoruz

püfff çekirdek yiycem cesaret edemiyorum kızım rahat verirmi aceba yemek yerken misade etti bize bizde babasıyla teşekkürlerimizi sunduk

shreki izliyek dedik bi kapı zırladı bi kızım yarım yamalakta olsa pes etmedim sonuna kadar izledim yaşasın hadi yarın nolcak bakalım izliyebilicekmiyim aslında sıkı korku filmi izlemek istiyor canım eşim baya bi film biriktirmiş şöyle baktım onları tüketmek lazım

anladım canım
bende kuzey fırsat vermiy diye gelemiyorum :s
babası evde bugun öle gelebildim
çok tesekur ederim arkadasıma söleyeceğim gitsin bakalım
6 haftalık hamile çok minnarcık bebe

slm kızlar bende beren su ya emzik tutturamıyorum bir türlü fikri olan var mı bu konuda napmalıyım sizce?

kizlar oglum gündüz uyuyor aksam durmuyor dört gündür adet edindi bagira bagira agliyor masaj yapiyorum emziriyorum sab veriyorum halan bagiriyor acaba biryerleri agiriyorda bizmi anlamiyoruz bu saat oldu halen kucagimda gene uykusuz bir gece

Sürekli ağlıyosa bi dr.a gösterin zeyn cim, ne olur ne olmaz, siz önleminizi alın da, geçmiş olsun bu arada tatlım...

Dün gece ve gündüz çok kötü geçmişti benim için ama bu geceye güzel başladık kızımla...

Ben saat 10 da yatıp 1 e kadar uyumuşum, valla ilaç gibi geldi, yatmadan önce duş alıp yatmıştım zati, var ya tatilden dönmüş gibiyim şu anda, eşim sağolsun göz kulak oldu kızımıza bende o arada biraz dinlenmiş oldum...

Kızımda uykusuzluktan helak olmuştu garibim, o da 9 dan 1 e kadar uyumuş, emzirip yatırmıştım onun için hiç dokunmadım valla, 8 saat uyusada dokunmicaktım, 1 den 2 ye kadar emzirdim yatırdım yatağında mışıl mışıl uyumaya devam edio şu an, o kadar uykusuz kaldı ki dün, yarında bütün gün uyur bu gidişle kuzum...

Fox ana haberde çok sinir bi haber izledim kızlar çok ağladım, zaten ağlak günümdeydim dün, küfür etcem ayıp olacak ama çok sinirlendim...

Geri zekalı bi bakıcı bayan, 1.5 yaşlarında bi çocuğu resmen eziyet ederek yıkıyo, gizli kamerayla çekilmiş görüntü, çocuğun ağzına su akıtıyor ağlarken, yere yatırmış çocuğu yüz üstü üstüne basmış bütün gücüyle hırpalıyo...

Bana verecekler o kadını var ya yemin ediyorum onun ağzını burnunu dağıtırım, kırılmadık kemiğini bırakmam, zaten o görüntüleri gördüm yine zır zır ağladım ama bu sefer sinirden, kendi çocuğumu düşündüm orda bir an, aman allahım ne korkunç bi durum, düşünmesi bile çok kötü...

Ay kızım uyuyo ama benim hiç uykum yok ya, dipçik gibiyim...))

Babası saat 1 de kızımla birlikte yatak odasına beni uyandırmaya geldiğinde kızımı yanıma yatağa verdi, canım kuzum mızırdıyordu beni görür görmez hemen gülücük yaptı, heycanlandı felan, var ya o an ne yorgunluk ne uykusuzluk ne üzüntü hiç bişi kalmadı, anladımki evlat sevgisi çok ayrı bi şeymiş bunu o an o kadar yoğun hissettim ki o duyguyu anlatacak kelimeyi bulamıyorum...

Allah evlatlarımızı bize bağışlasın, Allah onları hep iyi insanlarla karşılaştırsın...

Dün kızım öle kıvranırken ben ondan daha fazla kıvrandım valla, o ağladıkca benimde boğazım düğümlendi ağlamak geldi hep içimden ki ağladım da zaten ota poka, insanın içi sızlar derler ya, hakkat içim sızladı bütün gün, keşke elimde olsaydı da onun yerine bütün ağrı ve acıları ben çekebilseydim, keşke, keşke...

Eşimede onu dedim dün, valla insan evladı hariç başka hiç kimse için bunları yapmaz daha doğrusu bunlara katlanmaz, uykusuz kalıyoruz, bütün gün aç kalıyoruz, bazen tuvalete gidecek zamanımız bile olmuyo, evden dışarı çıkamıyoruz günlerce, bakım yaptıramıyoruz kıllı kıllı dolaşıyoruz, yıkanamıyoruz ama yinede onları seviyoruz ve mutluyuz, işte evlat demek buymuş, ne güzel bi şi bu ya...

Allah bu duyguyu yaşamak isteyen ve yaşamayı hak eden hekese yaşatsın inşallah...

Bi arkadaşım var burda kk da tanıştığım, uzun zamandır hamiş kalmak istiodu, tüp bebek felan denedi olmadı, onun hamiş haberini aldım geçen hafta, zeynep ve ben doğumda onun için dua etmiştik, Allahım dualarımızı kabul etti, inş. sağ salim doğurur bebişini canım arkadaşım...

Nalancım neler yazmışsın öyle kız ağlıcam gözlerim doldu.Zaten bugün çok fena hassasım.Ameliyatta kızımı özlicem aklım hep onda kalıcak.Bir de ne de olsa ameliyat bana bir şey olursa kızım ne olcak.Bir de o dediğin videoyu bugün facete paylaşmıştım.Allahın belası kadın gerizekalı faceden silmişler videoyu niyeyse.
Canım bir de premaxx bebek taşıyıcı aldım ben.bebeshoptan aldım orda 10 tl daha ucuz İlk geldiğinde denedim ağladı zırıl zırıl ama huysuzdu diye. Sonra dün sabah içine koydum evdeyken içinde uyuyakaldı.Dün akşam bir daha deneyim dedim yine ağladı:) Keyfinin yerinde olması lazım zillinin:)

Hepinize merhabalar kızlar,
Bir kalkayım süt sağayım dedim.Sürüne sürüne kalktım resmen kızım aç kalmasın bugün diye.Bir de lavman illetini yapmam lazım ooof nasıl yapcaksamYapmasam olmaz mı ya da beni bayılttıklarında yapsalardı ya nasıl yapayım şimdi bunu ben kabusum oldu resmen ya.

Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar.Kendinize bebeklerinize çok iyi bakın allah onları bize bağışlasın.Ben de inşallah sağ salim kurtulurum bu ameliyattan.Hepinize kucak dolusu öpücükler....

Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar.Kendinize bebeklerinize çok iyi bakın allah onları bize bağışlasın.Ben de inşallah sağ salim kurtulurum bu ameliyattan.Hepinize kucak dolusu öpücükler....

Ay canım gelip gitmişsin göremedim seni, saat 4 gibi kuzuyu uyandırıp emzirdim 1 saat, sonra onu yatırdım hemen yemeklere girişim dedim hazır o uyurken, malum gün içinde ne yapacağı belli olmuyo çünki kuzunun...

Asoşum canım benim Allah kolaylıklar versin, ağrısız sızısız kurtarsın seni, hemencecik düzelirsin inş., bugün senin için dua edicem, Allah senin kızını da size bağışlasın cnm...Valla sizleri üzmek için yazmamıştım kuzum ya, sabah sabah uykum yoktu aklıma gelenleri sıraladım bende napim...

Demek sende aldın bu premaxx dan canım, o zaman işe yarar bi şi dir...

Aman ii o zaman gönül rahatlığı ile alabilirim bunu bende, ya her yere bebek arabasını götüremem ki, bu rahat olacak herhalde diye düşünüyorum bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…