2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocam gelir gelmez kendimi markete atacam market bile olsa alışveriş yapmam lazım benim :S
aşure için malzeme alacam perşembe aşure yapacam ay bayıla bayıla yerim inşallah gaz falan yapmaz (

kızlar berbat haldeyim dün gece 4ten beri ağlıyor benim oğlan yarım saat uyuyup uyuyp uyanıo dün evde yalnıdım b,ide kocam ankaraya gitti öldüm ya tuvalete bile gidemedim şu saat oldu daha doğrudüzgün bişey yemedim çok üzülüyorum ağlayıp duruyorum psikolojim bozuldu iice b iz hergün böyleyiz ama en azından öğlen bi ikiş saat uyurdu o da yok ...dün aşı vuruldu ateş falan yapmadı ama ağrımı yaptı anlamadım offf ya bi de buna ek olarak 24 saat çalışan ufo sonunda sigortayı attırdı evdeki çoğu priz bozuldu yatak odamızdan çıkamadık bütün gün sobalı ev çok zormuş çocukla çok(

bi yerleride sana benziodur cnm, sadece sima olarak ben benzettim babaya.ama aynı doğduğu fotolardaki gibi sadece kilo almışşş maşş çok tatlı ve asabii
evet bi tek dudak ve çenesi benziyo bana şimdilik bana çok değişmiş gelio ama sen öyle dıosan :) çok tesekkur ederız teyzesi ve evet çok asabi :S annem hayatımda kaşlarını böyle çatan bi bebk gormedım dıyo..
kocam gelir gelmez kendimi markete atacam market bile olsa alışveriş yapmam lazım benim :S
aşure için malzeme alacam perşembe aşure yapacam ay bayıla bayıla yerim inşallah gaz falan yapmaz (
ulan ben de mı yapsam.. ben bı tek yarma ve fasulye sevıom zaten ıcınde basıt olur :) dıyet nolur tabı onu bılemıcem

benimde annem yaptı dünden beri yiyorum ama bulgurdu faulyeydi nohuttu derken bende gaz yapıo:SSS

benim mailimi kabul etmedi kk o yüzden tkkrr üye oldumm et parçası çıkarttırınca gelmeye başladı kanamamı çok azaltmıştı bu spral bide beni çok zayıflattı ben buna inanıoprum çıkarttıktan sonra kilo aldım hızla benim taktırdıktan sonra 10gün kanamam oldu hazal tedirgin olmana gerek yok.

fınfık naptın yaaa südüm çekti bak
ciddi ciddi uğraşcanmı sen aşureyle
ama gaz yapar söyliym ben aşure ne zaman yesem 2 gün kıvranrım gazdan ama vazgeçememde

benim sezo olduğum gün refakatçiye tatlı olarak aşure çıkmıştı hey allahım ya ölürüm ben aşure için ablamda biliyor bi kaşık verdi ama bittim eridim bide güzel yapmış yapan

ay canım benim ya Allah kolaylık versin,hasta olmaz inşallah annesi sen rahat ol,güzelce giydir hem bizleri de hem annelerimiz sobalı evlerde büyütmnüşüz,bak sobalıevlerde byüüyen bizlerde anniş olduk

ya bıjonun onerdıgı sarkıları dene cnm ıse yarıo.. aspıratoru ve sac kurutma makınesını de dene.. allah yardımcın olsun

benim ikiside babaası sadece dudak ve burun bana benziomuşş ama üzücü tabi 9ay taşıı o kadarda bakk 1benzemezmi yahu

ay canım benim ya Allah kolaylık versin,hasta olmaz inşallah annesi sen rahat ol,güzelce giydir hem bizleri de hem annelerimiz sobalı evlerde büyütmnüşüz,bak sobalıevlerde byüüyen bizlerde anniş olduk

canım çocuk grip zaten bi haftadır içeri bi sıcak oluyo sigorrta atıyo iki saat onla uğraş derken içeri soğuyor aman ne bilim valla isyanlardayım sabah uyandığımdan beri yataktan kalktığım gibi geziyorum ortalıkta oğlan zaten durmuuo bi de evin derdi bitmiyo

bi uğrayayım dedim daha yazamadım kuzeyim sağolsun
babası geldi bide uyuyo
babası gelince uyanık olsa babasını yorsa nolurdu
neyse
kısçeler bişi sorcam kankim hamile de
sgk anlaşmalı hastaneye gitmek istiyo
bakırköy tarafında oturuyo nereyi önerirsiniz
prop ve fınfık hakan beye gitmişti o hastane sgk gecmiyomuş :s

ya bıjonun onerdıgı sarkıları dene cnm ıse yarıo.. aspıratoru ve sac kurutma makınesını de dene.. allah yardımcın olsun

bijonun şarkılarından haberim yok canım valla aklıma gelmedi fön falan da şimdi yorgun düştü uyudu babasıda yolda gelsin biraaz rahalarım çok yoruldum prop çocuğa of pof çekip duruyorum tutamıyorum kendimi sonra içime bitiyo

kız prop burdasıun bana bi yazıversene hastane için
nere gidebilir arkadasım :S

kız prop burdasıun bana bi yazıversene hastane için
nere gidebilir arkadasım :S

cnm yenı geldım bılg hep acık da ben demır beyle ılgılenıom genelde..
hızmet hstanesınde gecıo sgk, hakan beyde gecmıodu sadece.
ben medıcal parktan cooooooooooook memnun kaldım cnm suat süphan beyden onu da tavsıye ederım yanı orda da gecıo sgk

yarın bir aylık oluyr kızım,aşısı var.aşı ateş yaptı mı?bazı anneler iğneden önce ateş düşürücü veriyormuş yapan var mı?

şu müzik nerden indirdiniz ?yerli müzikler sitesinde indir butonu falan yok?nasıl indircez

nolsun cnm ya annem gitti
gittiği an kuzey iş çıkardı bi sürü bana :s
mıçtı tastı beline
şimdide uyumuyu
tam oturuyorum uyanıyotr acaip bugün
ana kucağına koydıum bakalım ne kadar susucak

Hepimiz ayrı bi koşuşturma içerisindeyiz valla...

Çok saol bana moral verdiğin için propcum şimdi daha iyiyim, fitili sokar sokmaz öle bi mıçtı ki kuzum sorma gitsin, zavallı çocuğum nerdeyse 15 dk. boyunca mıçtı, sonra bi güzel yıkadık onu baya rahatladı, ama sadece yarım saat uyudu, biz tam sofrayı kurarken uyandı maymunum...

Yok korkmama gerek kalmadı çünki onu mıçtı allaha şükür....

Ağladım rahatladım cnm, ağlamasam belki daha kötü olurdum...

Çok geçmiş olsun sana zeyn, ya biliyorum öle fazla kafaya takılcak bi şi değil belki ama uykusuzluk, yorgunluk üzüntü hepsi üst üste gelince birden açtım muslukları...

Yazık valla sana asoşum ya, ne hamileliğin tadını çıkartabildin, ne de anneliğin, şu ameliyatı bi atlat da şöle keyfini çıkara çıkara bak yavruna hayırlısıyla...

Bu arada ben yarın muhakkak ararım ama burdan da yazim nolur nolmaz şimdiden çok geçmiş olsun umarım çok rahat bi ameliyat geçirirsin...

üzülme nalancım geçmiş olsun bende yedim o haltı geçen gün

Demek herkeste olabiliyomuş, ii rahatladım valla...bende zeytinyağ sürdüm öle soktum ama benim bıdık çıkartmadı onu bi türlü....

şimdiden ellerine sağlık canım, valla olsa da yesek keşke...

hepatıt aşısı ateş yapmıo..
valla ben bılmıorum benım rapıd uyelıgım var çat dıye ındırdım

bizimde rapid üyeliği var, çok rahat oluyo öle film indirmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…