ulan ben de mı yapsam.. ben bı tek yarma ve fasulye sevıom zaten ıcınde basıt olur :) dıyet nolur tabı onu bılemıcem
benimde annem yaptı dünden beri yiyorum ama bulgurdu faulyeydi nohuttu derken bende gaz yapıo:SSS
fınfık naptın yaaa südüm çekti bak
ciddi ciddi uğraşcanmı sen aşureyle
ama gaz yapar söyliym ben aşure ne zaman yesem 2 gün kıvranrım gazdan ama vazgeçememde
benim sezo olduğum gün refakatçiye tatlı olarak aşure çıkmıştı hey allahım ya ölürüm ben aşure için ablamda biliyor bi kaşık verdi ama bittim eridim bide güzel yapmış yapan
şimdiden ellerine sağlık canım, valla olsa da yesek keşke...
Günaydın Fınfık...
Çok saol cnm yemiş kadar oldum aşureni valla ama ben bi süre baklagillerden uzak durim en iyisi, kuzumun dün öle acı çekmesine birazda benim içtiğim mercimek çorbası neden olmuş olabilir, kendimi acayip suçlu hissediyorum, benim aklıma bile gelmemişti eşim acaba çorba dokunmuş mudur diye sorunca dank etti..piiiiffffffff...
Günaydın Annişler
Kuzucum bütün gece ıkındı ve hala aynı kabız da değil azcık azcık hep kaka vardı her bezinde ama çiş yoktu dün geceden beri hiç çiş yapmadı anlamadım neden :S
kaka yapmaması normalde çiş yapmaması hiç normal değil :S
Nalan yazdıklarını okudum da gerçekten karşılıksız bu kadar fedakarlık yapmak yüzüne baktığında gözlerinin dolması kucağına aldıında ciğerine sokmak istemen gerçekten annelik başka birşeymiş Allah hepimizin yavrusuna uzun uzun sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin inşallah
Sürekli ağlıyosa bi dr.a gösterin zeyn cim, ne olur ne olmaz, siz önleminizi alın da, geçmiş olsun bu arada tatlım...
günaydın analar
gaz belki yapabilrde kabız yapmaz ki kendini suçlamak için bahane arıyorsun sen artık bence
canim dualarimiz seninle hayirlisiyla kurtulup sag salim evine gelirsin insallahHepinizi çok çok öpüyorum kızlar.Kendinize bebeklerinize çok iyi bakın allah onları bize bağışlasın.Ben de inşallah sağ salim kurtulurum bu ameliyattan.Hepinize kucak dolusu öpücükler....
günaydin canimgünaydın analar
bu arada günde 3 defa 100 cc mama veriyordum 2 gündür azalttık bayağı dün hiç vermemiştim akşam 50 cc mama vermiş babası o da ben marketteyken ağladı diye yaşasın süt yetiyor galiba artık çok mutlu oldum:92:
bu arada günde 3 defa 100 cc mama veriyordum 2 gündür azalttık bayağı dün hiç vermemiştim akşam 50 cc mama vermiş babası o da ben marketteyken ağladı diye yaşasın süt yetiyor galiba artık çok mutlu oldum:92:
sagol tatlim ama gündüz aglamiyor saat 9dan sonra basliyor gece 1e kadar sürüyor sonra sakinlesiyor anlamadim gitti:44:
evet canım ben de böyle biliyorum hatta buna çok dikkat ediyoruz..bende öyle biliyorum hatta abdest almadan cocuğa bakamazsın bakacaksa babası bakar... Ama herkesin kendi bileceği şey ben bildiğim gibi yaparım başkası beni ilgilendirmez
canım benim dua edicem sana inşallah kurtulup geliceksin. allah yardımcın olsun bitanemHepinizi çok çok öpüyorum kızlar.Kendinize bebeklerinize çok iyi bakın allah onları bize bağışlasın.Ben de inşallah sağ salim kurtulurum bu ameliyattan.Hepinize kucak dolusu öpücükler....
iyiyim canım nasıl olim idare ediyorum diyim.. toprak sabah uyumasını yapıyo ben de iş güç halletim bakim dedim size..Günaydın tatlım, nasılsın?
Günaydın tatlım, nasılsın?
Kız kabız değildi zati, kabızlık kakanın sert olması ve çıkmaması değil mi? Kuzunun kaka boza kıvamındaydı ama kakasını nedense yapamıyordu, ay Fınfık bi mıçtı fitili sokunca acayip kötü kokuyordu, sanki poku karnında durmaktan bozulmuş gibi, kesin çorba dokundu kuzuya, geçen haftada nohut yemiştim poku turuncu geldi, hemen dr.u aradım salçalı yemekten olmuştur dedi..
canım benimmmmm çok teşekkür ederim çok sağol bitanem.Kızlar asoşuma dua edin bugün ameliyatı iyi geçsin diye, kıyamam ben ona çok acı çekti 1 senedir, inşallah bugünden sonra düzelecek canım kardeşim...
canım benimmmmm çok teşekkür ederim çok sağol bitanem.Şuan ağrıdan ölmüş vaziyetteyim.Lavman beni mahfetti dehşet bir ağrı yaptı.Ağrı kesici yapıcaklar yaptırmadım emziremem diye.ameliyata kadar çekiem ağrıyı annelik böyle bir şey işte. 12.30da kabusum bitsin artık bir de çıkınca ayılırken çok ağrım olcakmış ama hemen ağrı kesici yapcaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?