forum takipten bakıyordum kimler gelecek diye :) sende beniim gibi heryerleri dolduruyosun herhalde.bende çok enerjikimm bu gece
Kızlar asoşuma dua edin bugün ameliyatı iyi geçsin diye, kıyamam ben ona çok acı çekti 1 senedir, inşallah bugünden sonra düzelecek canım kardeşim...
ben her gece buralardayım :) birazdan kocişime kahvaltı hazırlıcam daha okula gidicem.her gece uykum düzene girsin diye uyumuyorum bu ilkel yöntewm ne zaman işe yarayacak diye ebklemekten geceleri KK dayım
benim haberim yok bu topiki takip etmiyordum ama minicik bebeciğin mi ameliyat olacak.ayyy canımm ya kıyamam ben onaa.Allah yardımcısı olsunnn.onlara iğne bile yapılınca dayanamıyorum
asoş burdan çok sevdiğim bi arkadaşım, bugün kendisi ameliyat olacak bebeği değil, çok riskli bi ameliyat değil belki ama olsun yinede dualarımızı esirgemeyelim bence, nede olsa ameliyat...
benimki hastalık artık uyku merkezine gidicem.zaten gün içinde yeterince yoruluyorum her gün 9 da geliyorum eve.okulu dersleri düşünmekten uyuyamıyorum.gün içinde gördüklerimi kabuslarımda görüyorum.tedavi olmam lazım.sabah okul taaa akşama kadar sonra iş.sonra eve gel yemek iş güç.sonra onları bitirince ders çalışma zorunluğu.çok zor bana uyku bu sene haram galiba.kafam rahat değil o yüzden uyuyamıyorum.yoksa bi sıkıntım yokken daha doğrusu okullar tatilken herşey düzenliydi....herşey birgün yoluna girecek
Umarım yakın zamanda düzelirsin, uykusuzluk kötü bi şi..
yarım saat önce kuzum dehşet bi pırtla mıçtı yine, yavrum kendine geldi valla, umarım bundan sonra hep böle mıçar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?