2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim arkadaşlar...süt belki faydalı olabilir ama şu saatte korkuyorum ters bişey olur diye en iyisi damlanın gelmesini bekleyeyim kuzum bu halde bile uyumaya çalışıyor yaaa( kahroluyorum böyle olunca ağlamaktan mahvoldum ya..eşimde evde olmadımı iyice kötü hissediyorum kendimi bugünki gib( dua edin bana lütfen...

aynen nalan yaa aynı duygulardayım walla kimse de umrumda değil öpmeye doyamıyorum sıpamı :))

melaike sakin ol birşey olmaz baban gelir zaten birazdan bundan sonrada evde bulundurursun damlayı sorun yaşamazsın bende burnu ilk tıkandığında ağlamaktan helak olmuştum annelik işte
nalancığım propa bende imreniyorum ben 25 yaşında acele mi ettim acaba derken onun yaşını duyunca şaşırmıştım ve onun kadar iyi bakamıyorum hala tek yıkamaya cesaretim yok çok ağladığında sakinleştiremiyorum annemi arıyorum koşuyor hemen Allah yardımcısı olsun iyi baş ediyor

nalancım çiçekler için tekrardan çok teşekkür ederim.Çok düşüncelisin bitanem benim.En az senin kadar güzeldir buna çok eminim.Öpüyorum seni bide kocaman sarılıyorum sana.

Ne demek canım benim, klasik bi laf edim mi şimdi, sana layık değiller ama... layık değilse neden aldın len, dimi ama...))))

Umarım beğenirsin, ben rengine tav oldum, internette çok güzel görünüyordu...

Son düzenleme:
asommm canım kardeşimçok geçmişolsu n..
nasılsın iyimisin canım
canım benim çok teşekkür ederim güzelliğim:)Şu an maşallahım var ya ağrıkesicilerden ya da bilmiyorum.az önce tek başıma dolandım geldim.:)
canım beniiiiiiiim:)
Ne demek canım benim, klasik bi laf edim mi şimdi, sana layık değiller ama... layık değilse neden aldın len, dimi ama...))))

Umarım beğenirsin, ben rengine tav oldum, internette çok güzel görünüyordu...
ah çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşım.Eminimki çok güzeldir yarın görebilcem çiçeğini ama eminimki muhteşemler.Diken bile alıp yollamış olsan o bile dünyann en güzel çiçeği yerine geçerdi düşünmen yeter.

aynen nalan yaa aynı duygulardayım walla kimse de umrumda değil öpmeye doyamıyorum sıpamı :))

bende bende..

bencede tam takdirlikler canım, belki topicte başka genç arkadaşlarda vardır ama ben sadece ikisini tanıdığım için onları yazıyorum..

ohhh teyzesi uyutmuş tekrar üzerimizde yatmaya bayılıyor maymun

ooohhh hadi yine iyisin...

Kıııııııızzzzz ağlatcen beni valla, zaten sürekli duygusal moddayım, bak bi koşu gelir yirim seni hastanede, nasılsa araba kapının önünde...

ah canim bilemiycem ama benim ogluma verdikleri fenchel tee idi yani rezene senin sordugun bumuydu bilemedim
meraba dünyanın en güzel annelri nasılsınız?bişey soracam ayın 20 sine 40ımız çıkıyor benim leke hala bitmedi benim gibi olan varmı?bi kesilip bi geliyor ne zaman bitecek merak ediyorum.
canim bendede oluyor kesilmesi yakindir merak etme:13:
canim cok gecmis olsun kurtulmussun rabbim birdaha yasatmasin
canim cok gecmis olsun kiyamam ben ona

asocum tekrardan gecmis olsun canim umarim tez vakitte iyilesirsin

Genel anestezi ne kadar güzel bir şeymşi yahu.Kızım olmasa uyanmazdım:)ameliyattan çıkınca zorla gözlerimi açmak için cebelleştim.Ameliyathanedeki tüm ekip beni tanıdı.yüzüstü yatarak ameliyat oldum garip bir pozisyon şeklinde diye tahmin ediyorum.beni nasıl yatırdılar nasıl kaldırdılar o garip ameliyat masasından hiç bilmiyorum gerçekten de bijonun dediği gibi aaa ameliyat oldum bitti mi dedim:) ama ayılırken ağrım oldu tabi o ağrı çektiğim ağrıların yanında hiçbir şeydi.Doktor sen nasıl dayandın bunca acıya dedi ya o derece kötü olmuşum içimin her yerini kaplamış.Sağolsun kurtardı doktorum beni.Sabah lavman yapmıştım zar zor.ameliyata kadar deli gibi ağrı çektim.ağrı kesici yapıcaklardı emziremem diye yaptırmadım katlandım ağrıya annelik ne kutsal bir şey yeniden anlamış oldum.birde ameliyata girmeden bidha lavman yaptılar hastanede fena bir çığlık attım çünkü sabahki lavmandan sonra çok canım yanıyordu.Allahım sana şükürler olsun ki kurtuldum artık.İnşallah eski sağlığıma dönerim ve bir daha bu illet başıma gelmez.Güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Fairy ve miracle hiç bekletmeden siz de olun kurtulun çekmeye değmez ameliyattan sonraki ağrı çektiğim ağrının yanında hiçbir şey değilmiş.

kızlar belki bana kızacaksınız ama kocakarı laflarından duydugum buydu...babamı bekleyemedim küçük çengel iğne arkası ile çıkarttım mümüklerini yazık yavrum kurumuşlar iyice..birini temizledim diğerinide babam gelince hallederim...ve hala uyuyor meleğim yaa(bu annelik çok zormuşş...

nette burun tıkanıklığı çözümlerine baktım şaka gibi buruna zeytinyağı damlatın diyo yaaaasla deneyemem:))) bu zeytinyağı ne dertlere devaymış yaaaaaaaa:))

Kıııııııızzzzz ağlatcen beni valla, zaten sürekli duygusal moddayım, bak bi koşu gelir yirim seni hastanede, nasılsa araba kapının önünde...
canım benim sen ağlama hiçbir zaman.akıttığın gözyaşların mutluluk gözyaşların olsun daima.allah güzel yavrunu ve eşini sana bağışlasın hep mutlu olun bir ömür boyu ele inat:) ah canım gel ye beni.Ben iyileşeyim ankaradan da döneyim gelicem seni mıncıklamaya:)

canım serum fizyolojik damlat sonra da burun apiratörüyle çeksene daha kolay olur.ya da banyodan sonra yap iyice yumuşuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…