nalan bende senın gıbı dusunuyordum ama doktor ozellıkle fıskırtmamı soyledı
Ya kıskanma değil de neden böle bi duygudan ikimizde mahrum kalalım, dediğin gibi belki bi daha hiç yaşayamicam bu duyguyu, çocuğum olmayacak belki bi daha, bence dibine kadar tadını çıkartmak lazım, içimden geldiği gibi takılıyorum ben, mıncık mıncık yapıyorum, kucağımda gezdiriyorum, ayağımda sallıyorum, yanımda yatırıyorum, senelerce onu bekledim, hiç kısıtlama yapamam valla...yavrumu üzemem teyzeleri, napim benim kızım birazcık şımarık olcek herhalde...
serum fizyolojiyi mi? ama kullanma kılavuzunda bi kaç damla damlatın diyo, bu nasıl bi çelişki yauw...
nalancım çiçekler için tekrardan çok teşekkür ederim.Çok düşüncelisin bitanem benim.En az senin kadar güzeldir buna çok eminim.Öpüyorum seni bide kocaman sarılıyorum sana.
uyandı macera başlıyor
canım benim çok teşekkür ederim güzelliğim:)Şu an maşallahım var ya ağrıkesicilerden ya da bilmiyorum.az önce tek başıma dolandım geldim.:)asommm canım kardeşimçok geçmişolsu n..
nasılsın iyimisin canım
canım beniiiiiiiim:)demir uyudu herhalde, prop da kaçtı uyumak için...
Allah yardımcısı olsun valla, o kadar genç ki onun yaşıtları daha barlarda eller havaya yapıyo, ki bende öleydim, o çocuk bakıyo, valla böle genç anne olanları çok takdir ediyorum, benim o yaşta aklımdan bile geçmezdi evlenip anne olmak, asoşlapropa maşallah diyorum, canlarım benim...
ah çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşım.Eminimki çok güzeldir yarın görebilcem çiçeğini ama eminimki muhteşemler.Diken bile alıp yollamış olsan o bile dünyann en güzel çiçeği yerine geçerdi düşünmen yeter.Ne demek canım benim, klasik bi laf edim mi şimdi, sana layık değiller ama... layık değilse neden aldın len, dimi ama...))))
Umarım beğenirsin, ben rengine tav oldum, internette çok güzel görünüyordu...
aynen nalan yaa aynı duygulardayım walla kimse de umrumda değil öpmeye doyamıyorum sıpamı :))
melaike sakin ol birşey olmaz baban gelir zaten birazdan bundan sonrada evde bulundurursun damlayı sorun yaşamazsın bende burnu ilk tıkandığında ağlamaktan helak olmuştum annelik işte
nalancığım propa bende imreniyorum ben 25 yaşında acele mi ettim acaba derken onun yaşını duyunca şaşırmıştım ve onun kadar iyi bakamıyorum hala tek yıkamaya cesaretim yok çok ağladığında sakinleştiremiyorum annemi arıyorum koşuyor hemen Allah yardımcısı olsun iyi baş ediyor
ohhh teyzesi uyutmuş tekrar üzerimizde yatmaya bayılıyor maymun
canım benim çok teşekkür ederim güzelliğim:)Şu an maşallahım var ya ağrıkesicilerden ya da bilmiyorum.az önce tek başıma dolandım geldim.:)
canım beniiiiiiiim:)
ah çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşım.Eminimki çok güzeldir yarın görebilcem çiçeğini ama eminimki muhteşemler.Diken bile alıp yollamış olsan o bile dünyann en güzel çiçeği yerine geçerdi düşünmen yeter.
ah canim bilemiycem ama benim ogluma verdikleri fenchel tee idi yani rezene senin sordugun bumuydu bilemedimbebekler cok tatli. finfik ne kadar sacli masallah
prop gecmis olsun migren cok zor annemden biliyorum.
ihlamurun bebekleri rahatlattigini soyluyorlar. zeyn sen bilirsin belki almanyada hastanede bile bazen bebeklere bi bitki cayi iciriyorlarmis, doktor da veriyormus zararsiz rahatlatici birseymis ismi ne onun turkcesi?
canim bendede oluyor kesilmesi yakindir merak etme:13:meraba dünyanın en güzel annelri nasılsınız?bişey soracam ayın 20 sine 40ımız çıkıyor benim leke hala bitmedi benim gibi olan varmı?bi kesilip bi geliyor ne zaman bitecek merak ediyorum.
canim cok gecmis olsun kurtulmussun rabbim birdaha yasatmasinselam kızlar,
geçmiş olsun dileklerini iletenlere çooook teşekkür ediyorum.ameliyat oldum hastanedeyim.Doktorun ameliyattan sonra söylediği ilk şey "bağırsaklarına kadar ilerlemiş nasıl çektin bunca acıyı" oldu.ızdırabm çoktu zaten biliyodum ilerlemiş olcağını.Aman kızlar ihmal etmeyin.ben çok çektim allah kimseye böyle acı vermesin.Ağrım var ama çektiğim ağrı şiddetinde.üst üste ağrı kesici serumlar takıyolar.
canim cok gecmis olsun kiyamam ben onaherkese merhaba...birkaç gündür giremiyordum..umarım herkes iyidir..geçmişide okumadım..
bizim başımıza neler geldi bir bilseniz..geçen gün ege'nin altını alırken kasığında şişlik farkettik..ertesi gün hemen doktora gittik fıtık dedi..çok araştırdık, doktorumuzda ameliyat olması gerekiyor, ne kadar erken olursa o kadar iyi..bu durumlarda beklememek gerekli, eğer geç kalınırsa fıtık kendini boğar ve iç organları zehirler dedi..
dün sabah ameliyata alındı, o arada narkoz almışken sünnet olayınıda hallettik..çok şükür bugün çıktık evimize geldik..
şükürler olsun çok rahat geçti, doktorda zaten çok yapıyoruz bu ameliyatı dedi..ama tabi ben ve eşim için bu duruma katlanmak çok zor oldu..hele yeşil önlüğü giyince, ameliyathanenin kapısında onu bırakınca çok fena oldum..allah kimseyi çocuğu ile sınamasın..çok zor bir durum..inş. bu son olur ve bir daha bu gibi durumlarla karşılaşmayız..
neyse çok yazdım galiba, bilgi vereyim dedim, hepinize kolay gelgin annişler..
canım benim çok teşekkür ederim güzelliğim:)Şu an maşallahım var ya ağrıkesicilerden ya da bilmiyorum.az önce tek başıma dolandım geldim.:)
canım beniiiiiiiim:)
ah çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşım.Eminimki çok güzeldir yarın görebilcem çiçeğini ama eminimki muhteşemler.Diken bile alıp yollamış olsan o bile dünyann en güzel çiçeği yerine geçerdi düşünmen yeter.
canım benim sen ağlama hiçbir zaman.akıttığın gözyaşların mutluluk gözyaşların olsun daima.allah güzel yavrunu ve eşini sana bağışlasın hep mutlu olun bir ömür boyu ele inat:) ah canım gel ye beni.Ben iyileşeyim ankaradan da döneyim gelicem seni mıncıklamaya:)Kıııııııızzzzz ağlatcen beni valla, zaten sürekli duygusal moddayım, bak bi koşu gelir yirim seni hastanede, nasılsa araba kapının önünde...
canım serum fizyolojik damlat sonra da burun apiratörüyle çeksene daha kolay olur.ya da banyodan sonra yap iyice yumuşuyor:)kızlar belki bana kızacaksınız ama kocakarı laflarından duydugum buydu...babamı bekleyemedim küçük çengel iğne arkası ile çıkarttım mümüklerini yazık yavrum kurumuşlar iyice..birini temizledim diğerinide babam gelince hallederim...ve hala uyuyor meleğim yaa(bu annelik çok zormuşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?