nalan maaşallah nasıl bir yılbaşı sofrası o öyle kaç çeşit hazırladın kimbilir...ben sadece geçen yıl kocama doğum gününde böyle sofra hazırlayabildim ama hepsi hazır mezelerdi sadece ana yemeği yapabilmiştim:))) şimdide miniğim varki artık ana yemek bilem dışardan olacak gibime geliyor(( ooooooooooof çok tembelim yaaaaaa
yok cnm demır uyumadı, babası bana acıdı artık 1.5 saat uyudum sımdı babası yattı ben kalktım demır hala uyumadı dun sbh 7.30dan berı sadece 3.5 saat uyudu yanı ölcek uykusuzluktan ama yok uyumuyo.
ayrıca ıyı mı ettım kotu mu emın degılım...
evde baktığım her yer dağınık bazen emzik kutusunu koymaya yer bulamıyorum o kadar yani çok bunaldım çok yemek bile yapamıyorum dışardan kuru yemekten mahvoldum hayatımız ne zaman normale dönecek gücüm kalmadı artık
oh valla ellerine sağlık hayatım.Biz yılbaşında beraber bile olabilcez mi emin değilim.bugün kocamın doğumgünü mesela ama ben hastandeyim:)hediye bile alamadım.zaten şuan ona kırgınım çok.yine de gelme desem de gelmeliydi dün.aman neyse kendi bilir.kimseye söylemedi ameliyat olcağımı.onun ailesine de söyleme dedim ama dün söylemiş.akşam aradı annesi soğuk soğuk konuştu.bebeğe kim bakıyo annen mi geldi dedi tavırlı:)kıskanıyor bana ne ya evlensin kızı doğursun ona baksın çok istiyorsa.hamileyken beni ağlattıklarına saysınlar.hiçbirini affetmiyorumOoooyyy kıyamam, tuzsuz çorba mı verdiler sana bakim...
Evlendikten sonra ilk defa başbaşa yılbaşı geçireceğimiz için manyak hazırlık yapmıştım geçen sene asoşum, bunlar bi kısmı, daha mutfakta tepsilerde olup da sıcak olduğundan dolayı getiremediğim yemekler var ve tatlıda vardı 2 çeşit, kocam şoka girmişti görünce, hepsini o gün hazırladım, sınırlarımı zorladım yani...
hadi ya çok sinir bozucu bir durum.ama benimkini bence annesi doldurdu gibime geliyor.Çünkü o bursaya gittiğinden beri böyle.günahlarını da almayım ama eğeröyleyse hakkım haram olsun hepsine.ısrarla uyumuyor neyseki kardeşlerim bende içerde bıraktım yanlarına huysuzlandıkça sinirlerim bozuluyor nalan sofran harikaymış geçen yıl bizde annemlerde kutlamış sonra evimizde şaraplarımızı içmiştik bu sene nerdeee Aso benim eşim doğumdan sonra tam bir hödük olmuştu derdi neydi bilmiyorum ama çok üzüyordu beni daha bir kaç gündür normale döndü üzme kendini erkek milleti işte duyguları yaşamaları bile bir tuhaf kzın yanında mı hastanede
çok yorma kendini bir de pozitif ol lütfen.bak bana 2 haftadır işkenceler çektim tek başımaydım o ağrı tarif edilemezdi ama yıkılmadım ayaktayım:)sizin sağlığınız da yerinde beni düşün bir de ne haldeydim.her şey güzel olcak emin ol yeter ki pozitif ol o zman her şeyin üstesinden gelirsin.biz artık anneyiz güçlü olmayı öğrenmeliyiz ki yavrularımıza iyi bakalım koruyalım onları.evde baktığım her yer dağınık bazen emzik kutusunu koymaya yer bulamıyorum o kadar yani çok bunaldım çok yemek bile yapamıyorum dışardan kuru yemekten mahvoldum hayatımız ne zaman normale dönecek gücüm kalmadı artık
günaydın hazal nabergunaydin herkese
tatlı toprağım benim kaymak surat:)günaydınn
yok kız ne uykusu anca toprak şimdi yattı beç buçukta kalkmıştı. ben de fırsattan istifade bir kahvaltı ettim..
nasılsın canım daha geçmişi okumadım?
tatlı toprağım benim kaymak surat:)iyiyim hayatım 2 saate kdr çıkıcaz hastaneden.sabaha kdr sürekli ağrı kesici serum taktılar.bugün ağrım olmaz fazla inşallah.tuvalete çıkmaya da korkuyorum ilk tuvalette canım acıyabilirmiş açık yara olduğu için.
tatlı toprağım benim kaymak surat:)iyiyim hayatım 2 saate kdr çıkıcaz hastaneden.sabaha kdr sürekli ağrı kesici serum taktılar.bugün ağrım olmaz fazla inşallah.tuvalete çıkmaya da korkuyorum ilk tuvalette canım acıyabilirmiş açık yara olduğu için.
4 saatlik uykuyla sabah 9:30 dan beri ayaktayımuykuları o kadar kısa süreli ki artık sinirlerim harap oldu karnı tok altı temiz gazı yok derdi ne bu çocuğun niye uyumuyor anlamıyorum
benim aynı canım azalma veya artma yok keşke artsa ama çıktığı kadar veriyorum artık
ama emzirip sonra sağmaya başlayanlarda azalma oluyormuş bunu çok kişiden duydum
günaydın kızlar. ben artık endıselenmeye basladım bu cocuk hasta olcak boyle gıderse ne derdı var da uyumuyo anlamıyorum. gece delıksız uyudugu en uzun sure 1 saat 40 dk. gecenı yarısını yıne ayakta gecırdık kalan yarısında da bı oncekı gece ve gunduz adam gıbı uyumadıgından yorgunluktan sızarak uyudu, yoksa uyucagı fln yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?