2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu da geçen seneki ilk ve son defa başbaşa geçen yılbaşı gecemizin mönüsü...

Ah ah ne günlerdi, şimdi nerde böle sofra hazırlicam...

nalancım sen almıştın buhar makinesi deilmi? ne marka aldın memnunmusun?

Kocam ameliyattan sonra işe gitti.akşama gelir sandım gelmedi.Ben gelme gerek yok dedim gerçi ama olsun insan yine de gelirdi.Acayip kırıldım annem yanımda olmasa çok ağlardım çok üzüldüm çünkü.Yarın da doğumgünü.ben doğumgününde yanında olayım diye neler yaptım halbuki.Keşke yine de uğrasaydı eskiden olsa dakkada bir arar ve gelirdi.Doğumdan sonra ankaraya gitmiştim ya 1 hafta o sırada o da bursaya gitti annesine.o zamandan beri çok değişik.belki bana öyle geliyordur ama adam değişti.ya da babalık bunalımında anlamadım gitti.erkek milleti işte.

canım serum fizyolojik damlat sonra da burun apiratörüyle çeksene daha kolay olur.ya da banyodan sonra yap iyice yumuşuyor:)

teşekkür ederim asocum galiba bugün çok kuru evki bu kadar tıkandı burnumuz...canım ben daha kızımı yıkayamıyordum bile annem yaptırıyordu banyosunu ((dün ilk defa yıkamaya başladım( annem kadar beceremesemde ilk denemem güzeldi...bu arada yaşımda 30:)))

nalancım sen almıştın buhar makinesi deilmi? ne marka aldın memnunmusun?

Evet aldım canım ve çok memnunum, yaklaşık 10 gündür durunun burnu hiç tıkanmadı, e-bebekten chicco nun aldım 169 tl mi neydi, benden 2 gün sonra sezen aldı, şanslı gacı kampanya ya denk gelmiş chicconun ateş ölçerini hediye göndermişler, çok bahtsızım ben ya..

şunu diyesim geldi nedense; kaderde varsa d......k, neye yarar üzülmek...

Son düzenleme:

canım tekrar geçmiş olsun sorunsuzz bir ameliyat olmasına sevindim
sıkma canını babalık bunalımı oluyor sanırım
benim eşimde de arada bir oluyor sonra biraz ilgilenmiyorum onunla hemen normale dönüyor anlıyor yani:))

ay canım yaşla ne ilgisi var.Kıyamadığındandır öyle deme.buhar makinası al ben kraftınkini almıştım.daha kullanmadım çünkü evin nemi yüzde 45.henüz kuruluk olmadı

Nalancım o nasıl sofra öyle.deli gibi açım şuan.çok iğrenç acıbademin yemekleir yiyemedim doğru düzgün zaten iştahım da yoktu ama sanırım açılmaya başladı gözümde dönüyo yemekler:) elleirne sağlık hayatım

o da babalık depresyonu yaşıyordur asoşum mazur gör, bence kocan seni eskisinden daha çok seviodur, sadece erkekler bizim kadar ince düşünemio, yapılarında öle bi şi yok napcen, yaradılış işte, anca elde edene kadar sonra hepsi tırtlıyo işte...sen gelme diyince ciddiye almıştır, şimdi bi şi desen sen gelme demiştin diyecek...

Ooooyyy kıyamam, tuzsuz çorba mı verdiler sana bakim...

Evlendikten sonra ilk defa başbaşa yılbaşı geçireceğimiz için manyak hazırlık yapmıştım geçen sene asoşum, bunlar bi kısmı, daha mutfakta tepsilerde olup da sıcak olduğundan dolayı getiremediğim yemekler var ve tatlıda vardı 2 çeşit, kocam şoka girmişti görünce, hepsini o gün hazırladım, sınırlarımı zorladım yani...

hadi kizlar size iyi geceler hazir oglum yatmisken bende yatayim nasilsa birazdan kalkar

nalan maaşallah nasıl bir yılbaşı sofrası o öyle kaç çeşit hazırladın kimbilir...ben sadece geçen yıl kocama doğum gününde böyle sofra hazırlayabildim ama hepsi hazır mezelerdi sadece ana yemeği yapabilmiştim:))) şimdide miniğim varki artık ana yemek bilem dışardan olacak gibime geliyor(( ooooooooooof çok tembelim yaaaaaa

iyi geceler zeyncim nalancım ve diğer nöbetçi anneler...ben artık uykum bölünmesin diye hiiiç uyumamaya karar verdim ne olsa meleğimin gündüz uykusu daha uzun o zaman uyurum bende...

ooooooooooof kocam aradı galiba grip olmuşş( şimdi kocamdan bana benden meleğime aile boyu hasta olucaz:84::84:

ısrarla uyumuyor neyseki kardeşlerim bende içerde bıraktım yanlarına huysuzlandıkça sinirlerim bozuluyor nalan sofran harikaymış geçen yıl bizde annemlerde kutlamış sonra evimizde şaraplarımızı içmiştik bu sene nerdeee Aso benim eşim doğumdan sonra tam bir hödük olmuştu derdi neydi bilmiyorum ama çok üzüyordu beni daha bir kaç gündür normale döndü üzme kendini erkek milleti işte duyguları yaşamaları bile bir tuhaf kzın yanında mı hastanede

yok cnm demır uyumadı, babası bana acıdı artık 1.5 saat uyudum sımdı babası yattı ben kalktım demır hala uyumadı dun sbh 7.30dan berı sadece 3.5 saat uyudu yanı ölcek uykusuzluktan ama yok uyumuyo.

ayrıca ıyı mı ettım kotu mu emın degılım...

4 saatlik uykuyla sabah 9:30 dan beri ayaktayım uykuları o kadar kısa süreli ki artık sinirlerim harap oldu karnı tok altı temiz gazı yok derdi ne bu çocuğun niye uyumuyor anlamıyorum

evde baktığım her yer dağınık bazen emzik kutusunu koymaya yer bulamıyorum o kadar yani çok bunaldım çok yemek bile yapamıyorum dışardan kuru yemekten mahvoldum hayatımız ne zaman normale dönecek gücüm kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…