2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla sallamıyorum ben direniyorum,hatta sallamaya çalışanada müdahale ediyorum.Pışpışlıyoruz bazen öyle uyuyor.Ama bu aralar göğsümde veya kucakta uyumaya alışma arifesinde.Göğsümde mışıl mışıl uyuyo görünen bebek yatağına konulunca gözlerini faltaşı gibi açıyo daha önceleri yatağına koyardım kendi uyurdu,sanırım biraz tolerans gösterdim bu aralar ondan bozuldu düzeni.
Canım şuan için sallamak tamam çok sorun olmuyodur ama daha büyüyünce kilosu artınca çok zor olur,kolun bacağın ağrır

galıba butum bebişler goguse yatııp uyumayı sevıyor... benımkıde öyle... uykuya gögsumde dalıyor.. ama benım çok hoşuma gıdıyor...

bende hamileyken sallamaya alıştırmıcam dedim.. ilk günler beşiğinde sallayan olunca sallamayın alışmasın dedim bide.
ama son günlerde çok alıştı.
kucağımda biraz pışpışlıyorum küçük beşiğine koyunca açıyor gözlerini sonra dalasaya kadar salla işin yoksa

Selam kızlar,
Bugün tam 45 günlük oldu Ece. Ne zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum ama iki satır yazacakken ya ağlıyor, ya uyanıyor....

Teolog'a çok üzüldüm, Allah sabır versin. Kimseye yaşatmasın

Aso çok geçmiş olsun canım...

Benim doğumumdan 10 gün önce(NE ACALELERİ VARSA) kayınvaldem ve kayınpederim geldi. Oysa ben son günlerimi eşimle değerlendirmek, gezmek isterdim. Ee tabi onları evde bırakıp gitmek de olmaz, mecbur oturduk evde Doğum sonrası işler iyice karıştı. Annemle kayınvalidem birbirine zıt şeyler yapmaya başladılar. Biri çocuğu örterse, öbürü çok kalın diye açıyordu...E haliyle ben anneme daha çok güveniyorum. Hem annem, hem de kendisi de doktor. Ama kayınvalidem çok bozuldu bu işe. Neymiş efendim o daha tecrübeliymiş, 2 tane torun büyütmüş falan. Daha neler neler....Bayramda bide görümcem, eşi, çocukları, kaynım da gelince evde olduk 10 kişiAllah aşkına yenidoğanın olduğu evde 10kişi kalınır mı ya??? O çocuk hasta falan olsaydı sorardım ben onlara:113:Neyse 1 ayın sonunda herkes gitti de son 2-3 haftadır rahatım. İstediğim odada oturup emziriyorum yavrumu, yatak odasına tıkılmaktan bıkmıştım

Şimdi annemle beraber bakıyoruz Ece'ye. Ay bide gaz sorunu olmasa ne güzel olcak...

öfff duru yatağında uyumamak için ısrar etti bugün işim varya ondan kesin
omzuma atkı gibi yattı uyudu mutfakta aşureyi pişirirken
Nalan benim k.valideye de gezmek olsun başka birşey istemez bakkala bile gitsen gelmek ister o derece yani ama benimki hamarattır ben yüz versem gelecek benim işleri falan yapmaya durua bakmayada ben yüz vermiyorum çünkü herşeyin en doğrusunu o biliyor her konuda fikri var ve kimse bi bok bilmiyor onun için mesafe en iyisi oluyor :86:

galıba butum bebişler goguse yatııp uyumayı sevıyor... benımkıde öyle... uykuya gögsumde dalıyor.. ama benım çok hoşuma gıdıyor...

aynen ya,tüm gün orda kalsa gık demem aslında,acayip seviyorum.Ama ileriyi düşünmek gerek,malum işe başlayınca uyuyabileceği bir anne göğsü olmayacak

ayy valla bütün kaynanalar aynıı
bende yüz versem bizden çıkmaz kesin. yüz vermiyorum çok ii oluyor .
3 gündür gelmıyor aman uzak olsun

slm kızlar
sabah 6 ya kadar uyumadı ve sürekli ağladı altı temiz karnı tok gazı yok anlamadım ne oluyor 2 gecedir mahvetti bizi gündüz uyuyor gece yok başka bir problemi olsa gündüzde uyumazdı herelde offfff pazartesi doktora götürecem bir baksın bakalım yine gaz der gönderir bir ara çatlayacak sandım 120 ml süt içti 2 saat sonra 90 ml içti aradan biraz zaman geçti 120 daha içti hıncını sütten alıyor doymuyor mu diye mama hazırladım içnmedi demekki doyuyor neyseki ilk günlerde sütüm boldu dolaba atmıştım yoksa nasıl yetiştiririm bu sabahta hiç sütüm gelmedi o kadar yorgunum ki

benım kızım rezeneden sonra biraz rahatladı dün akşam . sabah yine verdim . uyanınca tekrar verıcem. 3-4 kaşık veriyorum .
tadını beğenmedi ama hanfendi

aman allahım evde 10 kişimi ben gelen misafir biraz fazla oturunca acayip rahatsız oluyorum sen iyi dayanmışsın canım,allah kurtarmış hadi gözünaydın

kıyamam cerene ya,canım acaba başka bir rahatsızlığı falanmı var,kulak ağrısı başka biyer ağrısı falan:44:bence 1 doktora değil bikaç tanesine göster,hepsi gaz derse doğrudur.
Benimkide ağlayınca açmı acaba deyip dayıyorum sütü mamayı,kusuyo içince,bu kez kustu midesi boşaldı acıkmıştır diye yine doyuruyorum:44: kısır döngü yani.Bazen emziği tıkıyorum ağzına oyalanıyo.

selam güzel anneler ve bebişleri...
teolog'a bende çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda yüzü güler ve yeniden bebek sahibi olur..
asocum sanada çok çok geçmiş olsun canım...
valla bende sallamıycam diyordum ama malesef bazen istediğimiz gibi olmuyor hiçbirşey.
bide biz ailelerden farklı şehirlerde olduğumuz için koloni halinde yaşıyoz hala..bıktım vallahi...
geçen hafta kayınvalidemler tam gittiler kurtuldum diyordum ege'nin ameliyatı çıkınca yine damladılar, hemde koca bir valizle..allah sabır versin bana ne diyeyim:))herkes kafaına göre bişeyler yapıyo çocuğa, biri sallıyo, biri üstünü örtüyo, biri açıyo of ki ne of....
bide ben mi lohusayım kayınvalidemmi anlamadım gitti..evde herşeyi ya ben yapıyom ya annem..yazık kadıncağız ben çok yorulmayayım diye her işe koşturuyo bu sefer o yoruluyo..anasıda çocuğun yanında oturuyo uyurken güya bakıyo...uyurken bişey olmasınmış pifff:)))

aynen ya,tüm gün orda kalsa gık demem aslında,acayip seviyorum.Ama ileriyi düşünmek gerek,malum işe başlayınca uyuyabileceği bir anne göğsü olmayacak

Aslında keşke zamanımız ve sabrımız olsada hep öyle uyutsak büyüyünce ne kucağa geliyorlar ne de sığıyorlar Ama tabi onları yaparsak bu seferde kendimize evimize hiç zaman kalmayacak... nasıl olacak bilmiyorum...

:) bir şeyi yoktur sıkma canını.... bir kere uykusu kaçınca yandın demektir. oğlum ege akşam 5-6 gibi başlayıp 2 ye kadar huzursuz, bir gaz çıkarma, bir emzirme, bir alt değiştirme derken derman kalmıyor. birde üzerine uyumayınca o da yoruluyor bizde... eşimin kucağından inince uyanıyor... en sonunda uyumuyor bayılıyor resmen... gececek bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…