2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hiç almadım da içmedim de humananın çayından.Ben gidip aktardan karışım yaptırdım içinde ne var ne yok gördüm en azından.kaç gündür içemedim ama günde 2 fincan içiyodum

benim için değil bebek için olan canım bu ben humana still tea içiyorum bi yere çıkamıyorum ki asom evde hapis bi aktara gidebilsem faranjitim içinde bişeyler alacam

asocum geçmiş olsun kurtuldun şükür..
darisi başima artik..

yorgunluktan bayilmak üzereyim.ewi bok götürüyo.hiç bi iş yapamiorum ya
yemek yapabiliosam ne mutlu bana

kendimi yapayalniz hissediorum...

tamam canım sağol ben doktora sormadım sen sormuşsun benimkine lokma olsun yeter canım ya dün gece o kadar emmenin üstüne 30 cc içti ondan ama işe yarıyo galiba rahat bi gece geçirdim kaç günden sonra

naptın cnmm ağrın varmı?

aso nasıl oldun,ağrın geçtimi?
ağrım vardı ağrı kesici içtim kızlar şimdi biraz daha iyiyim.of ben nasıl tuvalete gitcem onun derdindeyim :S
benim için değil bebek için olan canım bu ben humana still tea içiyorum bi yere çıkamıyorum ki asom evde hapis bi aktara gidebilsem faranjitim içinde bişeyler alacam
hı anladım canım pardon:) sende de mi faranjit var ne fena bende de var geçmiş olsun :S
darisi başima artik..

inşallah canım ol da kurtul hiç bekletme valla ilerler sonra benimki gibi.doktorum çok iyiydi tavsiye ederim herkese şiddetle:)

düşünme tuvaleti boşver sıkma canını sulu şeyler tüket o zaman rahat çıkarsın

slm kızlar.. uzun süredir takip ediyordum sizleri artık aranıza katılmanın vakti geldi sanırım.. bende 2 kasımda 37+2 de sezeryanla oğlum keremi dünyaya getirdim..46 günlük olduk..hafif öksürüğümüz, kasık fıtığımız ve şiddetli gaz sancımız dışında iyiyiz çok şükür..sizleri tebrik ediyor miniklerinizi öpüyorum..

darisi başima artik..

hiç merak etme canım senden çok var burada inan bi tek arada bi buraya girdiğimde yaşadıklarım normal herkes aynı şeyelr yaşıo deyip kendimi teselli ediyorum keşke hepimizin başında yardımcı olabilecek birileri olsa böyle tek başımıza çok zor çok

kız nalan,pamuk gibi kaynanan var işte,ne istiyon
Canım dışı bizi içi seni yakar dimi :97:

Ya uyumludur aslında, bana öle fazla bi şi yapmışlığı da yok, zaten istesede yapamaz ben ona karşı gayet mesafeliyimdir 6 senedir, sadece ona ihtiyacım olduğu dönemlerde bi poka yaramadı salak salak ortalarda dolandı ben ondan kızdım ona, tecrübeli olan o onun bana yardım etmesi lazım ama ben ona yardım edecem nerdeyse, sanki doğum yapan ve loğusalık döneminde olan o...

darisi başima artik..

oyyy kıyamam sana fairy...boşver ben gerçekten yalnızım, çocuğum ve kocam var sadece...

kızlar bişey soracagım.. süt durumunuz nasıl? bnm ilk günler şarıl şarıl akardı gunde 3,4 ped değiştirirdm şimdi yetıremıyorum. sürekli emmek istıyo mememle kavga dıyor mama vermk istemiyorum bna akıl verin ne olur.. su çok içiyorum.. gnde 1 tane still tea içiyorum marul yiyorum daha ne yapayımmm.. sutum yetmıyor diye vicdan azabı çekiyorum.. zaten öksürüğü var geçmesı için anne sütü almalı dedi dr...

evet ayılırken ilk söylediğim şey bebeğim nasıl saat kaç sütü yetti mi olmuş:)

canım benim ya kendinden çok onu düşünüyo insan valla haklısın inş. ağrın da geçer biran önce emdirmek eziyet olmuştur sana kaç gündür insan poposunun üstüne oturamıyo ben ameliyattan çok korkuyorum aso ya çok ağrıyo mu

ben humana yı günde 3 bardak içiyorum faydası var kesinlikle benim ilk üç gün sütüm gelmemişti onu içtim bardak bardak o zaman dan beri günde 3 bardak içiyorum bi de kayısı kompostosu

iyi akşamlar anneler, geçmişe biraz bakayım dedim ama mümkün değil sanırım,
aso geçmiş olsun canım en kısa zamanda tamamen sağlığına kavuşursun inşallah,
Allah kimseyi evladından ayırmasın, uykudayken bile özlüyor insan, gerçi bizimki pek özlemeye fırsat bırakmıyor sağolsun:))

ben humana yı günde 3 bardak içiyorum faydası var kesinlikle benim ilk üç gün sütüm gelmemişti onu içtim bardak bardak o zaman dan beri günde 3 bardak içiyorum bi de kayısı kompostosu

saol cnm haklısın diğer linklere de baktım herkes gnde 3,4 bardak içiyo bnde sayıyı arttıracağım. bişey daha soracgm ben soğuk içiyorum fark eder mi*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…