ben hiç almadım da içmedim de humananın çayından.Ben gidip aktardan karışım yaptırdım içinde ne var ne yok gördüm en azından.kaç gündür içemedim ama günde 2 fincan içiyodum
evet cnm kayra ile gittim gerçi rahat bdurmadı ama napıyım alışsın birazda dışarıya
bende ondan kullanıyorum doktorumuz 100 cc suya 1 tatlı kaşığı at bunu sabah yap gün içinde içir bitsin dedi zaten 10-15 cc içip bırakıyolar ben tok karnına veriyorum
naptın cnmm ağrın varmı?
ağrım vardı ağrı kesici içtim kızlar şimdi biraz daha iyiyim.of ben nasıl tuvalete gitcem onun derdindeyim :Saso nasıl oldun,ağrın geçtimi?
hı anladım canım pardon:) sende de mi faranjit var ne fena bende de var geçmiş olsun :Sbenim için değil bebek için olan canım bu ben humana still tea içiyorum bi yere çıkamıyorum ki asom evde hapis bi aktara gidebilsem faranjitim içinde bişeyler alacam
inşallah canım ol da kurtul hiç bekletme valla ilerler sonra benimki gibi.doktorum çok iyiydi tavsiye ederim herkese şiddetle:)asocum geçmiş olsun kurtuldun şükür..
darisi başima artik..
yorgunluktan bayilmak üzereyim.ewi bok götürüyo.hiç bi iş yapamiorum ya
yemek yapabiliosam ne mutlu bana
kendimi yapayalniz hissediorum...
tamam canım sağol ben doktora sormadım sen sormuşsun benimkine lokma olsun yeter canım ya dün gece o kadar emmenin üstüne 30 cc içti ondan ama işe yarıyo galiba rahat bi gece geçirdim kaç günden sonra
ağrım vardı ağrı kesici içtim kızlar şimdi biraz daha iyiyim.of ben nasıl tuvalete gitcem onun derdindeyim :S
hı anladım canım pardon:) sende de mi faranjit var ne fena bende de var geçmiş olsun :S
inşallah canım ol da kurtul hiç bekletme valla ilerler sonra benimki gibi.doktorum çok iyiydi tavsiye ederim herkese şiddetle:)
asocum geçmiş olsun kurtuldun şükür..
darisi başima artik..
yarına ağrım kalmasın nolur nolur nolur....
kız nalan,pamuk gibi kaynanan var işte,ne istiyon
Canım dışı bizi içi seni yakar dimi :97:
asocum geçmiş olsun kurtuldun şükür..
darisi başima artik..
düşünme tuvaleti boşver sıkma canını sulu şeyler tüket o zaman rahat çıkarsın
doktor ilaç verdi yumuşatıcı ondan içiyorum.ama olsun korkuyorum ühüühühühühüsen hastanedeyken asya nerdeydii
doktor ilaç verdi yumuşatıcı ondan içiyorum.ama olsun korkuyorum ühüühühühühü
asya da yanımdaydı canım.salı gecesi annem geldi.3müzde hastanedeydik.hastanenin maskotu oldu:)
evet ayılırken ilk söylediğim şey bebeğim nasıl saat kaç sütü yetti mi olmuş:)oda doğduğu hastanedeydi desene annesine moral oldu kuzu
evet ayılırken ilk söylediğim şey bebeğim nasıl saat kaç sütü yetti mi olmuş:)
evet ayılırken ilk söylediğim şey bebeğim nasıl saat kaç sütü yetti mi olmuş:)
kızlar bişey soracagım.. süt durumunuz nasıl? bnm ilk günler şarıl şarıl akardı gunde 3,4 ped değiştirirdm şimdi yetıremıyorum. sürekli emmek istıyo mememle kavga dıyor mama vermk istemiyorum bna akıl verin ne olur.. su çok içiyorum.. gnde 1 tane still tea içiyorum marul yiyorum daha ne yapayımmm.. sutum yetmıyor diye vicdan azabı çekiyorum.. zaten öksürüğü var geçmesı için anne sütü almalı dedi dr...
ben humana yı günde 3 bardak içiyorum faydası var kesinlikle benim ilk üç gün sütüm gelmemişti onu içtim bardak bardak o zaman dan beri günde 3 bardak içiyorum bi de kayısı kompostosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?