2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan bizim çocuk dr u haşlanıp suyu döküldükten sonra pişen hiç bir bakliyat gaz yapmaz dedi bende o cesaretle yiecem bakalım

selam herkese...çok üzüldüm ya teolog için Allah sabır versin inş. en kısa zamanda bebeğini kucağını alır söyleyecek bişey bulamıyorum burda konuşuoduk teoyla sürekli çok zoruma gitti çok

nalan bizim çocuk dr u haşlanıp suyu döküldükten sonra pişen hiç bir bakliyat gaz yapmaz dedi bende o cesaretle yiecem bakalım

Ben hep öle haşlıyorum zati, bazıları barbunyayı ve yeşil mercimeği haşlamadan pişirir ya acayip gıcık olurum simsiyah olur o yemekler, hiç dokunmam o yemeklere..bööööggghhhh...

Kayınvaldem de öle haşlamadan yapar, onun evinde bi şi yediğimiz zaman 2 gün gazdan ölüyoz zaten...

Ay bu arada geri dönmüş konyadan donup kalmamış orda maalesef, oğlunu aradı dün gece ben dönüyorum yoldayım diye..

Kargo geldi, artık arabamızın kar paletleri var, evde mahsur kalmicaz kar yağınca, çok mutlu oldum valla, bakalım inşallah kullanışlı bi şeydir, yoksa eşim beni kesin yer...

teolog a Rabbim sabır versin,acısını inş. yeni bebekle dindirsin.

aso geçmiş olsun.

aşure konusunda ise gaz sorun değil,yemem zaten

tühh orda donmamışmıı geliyo desene yaşayan efsane

inanmıyorum çok üzüldüm geçen sormuştum hatta merak etmiştim ama facede profilinde bebek resmi görmüştüm heralde taşındı neti bağlanmadı ondan gelip yazmıyo diye düşünmüştüm allah sabır versin canım benim inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alır

k.validen konyalimi cnm

hoşgeldin aramıza allah bağışlasın bende antalyada yaşıyorum

nalan orası anne sitesi sadece anneler üye oluyo ve çok faydalı bi yer ıstersen uye ol sen de.. ben cok sevıorum. hatta sımdı yılbası cekılısı yapıyoruz daha cok sevıyorum :))

kizlar dun doktorumla konustum kanama normalmis uzun surmeside regl olmusum ondanmis. once regl olamazsin demisti dr. simdide regl olmusun dedi ama kanama cok yaa hayatimda bu kadar kanama ile regl olmamistim yatagim bile batti yani orkid fayda etmio bende hastaneden verilen hasta bezini kullaniyorum o bile geciriyo yandan nasil bir kanama ise hic azalmio aksine cogalioo. 1 hafta bole giderse o zaman gel dedi dr. insaalah 1 haftaya kadar biter yaa cok SIKICI bi durum poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…