2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayınpedere elektırıklı soba alırmısın lazım dedım.. inşaat varmış.. bugun alamazmış kombı yanıyor ya diyor.. yarın belkı alırım dıyor... sınır oldum.. bıtırmedı gıttı şu inşaatları

Hepsi aynı demek ya...

dişiim çok agrıyor.. bırazdan doktora gıdecegım...

Allah yardımcın olsun cnm...

bulamadım seni:44:

aaa niye ki...

ay okurken yoruldum sinirlendim :S senin yerin de olsaydım valla dayanamaz kovardım herkesi bi de lohusayız kafa bi milyon yani. stres yapar insan sütü gider yahu.. bu ne düşüncesizliktir töbe estafurullah. neyse kurtulmuşsun bari..

gripin kaç tane doktora götürdüm gaz diyorlar bir yeri ağrıyan çocuk elini ağrıyan yerine götürür hiç susmaz yok bu gündüz uyuyor gece sürekli ağlıyor 4 tane doktor gaz dedi ne yapıcamı şaşırdım artık

nalan gördün kayınvalideni:))
ay bu işi çözmem lazım geceyle gündüzü nasıl ayıracak birde karnı tok altı temiz gazı olmayan çocuk niye uyumaz ((((((( kendimden korkuyorum sabrımın sınırlarını zorluyor anlık sinirle tepki veririm diye korkuyorum Allah korusun tansiyonum yine yerlerde

kız nalan çok sevdiğin kayınvalidenin fotosunu koymuşsun feysbuka. bu ne sevgi bu ne ızdırappp :))))))))))))

Son düzenleme:
Asooooşşşşş hoş geldin evine tatlım....

aso çok geçmiş olsunn çabucak toparlarsın inş.kızın ne oldu sen hastanedeyken durmuşmu

bu arada asocum evine gelmişsin gözünaydın ohhh canım işte kurtuldun sen bu illetten darısı bana inş.

teolog a Rabbim sabır versin,acısını inş. yeni bebekle dindirsin.

aso geçmiş olsun.

aşure konusunda ise gaz sorun değil,yemem zaten

geldin evinede ohh misler gibi dinlen şimdi annende yanında süperrr

asocum geçmiş olsun canım inşallah bidaha sorun yaşamazsın bebeeem

Aso geçmiş olsun..Kurtuldun sonunda..

Teologa Allah sabır versin..Allah kimseye yaşatmasın..

önce aleykümselam bijocum.
aso tez zamanda iyileş inşallah
teolog'a Allah sabır versin çok zor bir şey.
aşure falan canım çekti burada da kimse getirmez
o kadar şey yazdım salak kk bakımda olduğundan hepsi gitti.tek tek yazamıcam üşendim.hepinize teşekkürler kızlar

kızlar bişey sorcam humana nın kimyonlu rezene çayını aldım ama günde kaç defa ve kaç ölçek vereceğimi bilmiyorum üzerinde 100ml dio ama o bana fazla geldi dün gece 30ml verdim uyumadan sababa kadar uyudu kaç gündür uykusuz onun yorgunluğuylamı yattı yoksa çay mı uyuttu anlamadım

ben hiç almadım da içmedim de humananın çayından.Ben gidip aktardan karışım yaptırdım içinde ne var ne yok gördüm en azından.kaç gündür içemedim ama günde 2 fincan içiyodum

evet cnm kayra ile gittim gerçi rahat bdurmadı ama napıyım alışsın birazda dışarıya

bende ondan kullanıyorum doktorumuz 100 cc suya 1 tatlı kaşığı at bunu sabah yap gün içinde içir bitsin dedi zaten 10-15 cc içip bırakıyolar ben tok karnına veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…