Bütün arkadaşlarım bana salaksın kızım sen burdaki rahata alıştıktan sonra türkiye ye dönülür mü dediler, bırak annenler gitsin sen burda küçük bi eve taşın kafana göre takıl dediler ama ben salak gibi döndüm annemlerin peşine takılıp, belkide korktum orda tek başına kalmaktan bilemiyorum...
Zaten annem burda kalırsan bizi bi daha arama seni ikna edenlerle hayatının sonuna kadar takılırsın demişti, belki cesaretimi kıran o oldu...
Hoş geldim noldu sonuç yine aynı oldu...
nalancim almanyada yasayan biri olarak söyleyebilirimki gercekten buraya ayak uydurmak benide zorladi ama varya simdi türkiyeye geldigim zaman iki haftadan fazla kalinca cok bunaliyorum evimi ariyorumtürkiyede sagolsunlar gelen giden eksik olmuyor birde cat kapi geliyorlar bazen biryere gidecek oluyoruz gelenden gidemiyoruz gelende kalkmayi bilmiyorki anacim biz burda sakinlige alismisiz gelecek olan bile aramadan gelmez hersey düzenli saatli dogru demisler atalarimiz dogdugun yer degil doydugun yer vatanin diye:92:
ben de kalktım.. demır uyudu bu gece ya da sızdı dıyelım bılmıorum. 2 saatte bır kalkıp gerı yatıyo. burda yazıo ya mıllet 6 saat uyudu 8 saat uyudu dıye grcekten şaşırıyorum
canım acıktığı için uyanıyodur yada altı pistir yada gazı vardır bunların hepsi tamam olsun bak oğluşun nasıl mışıl mışıl uyuyacak
:)) benım oglum hep ac oldugu ıcın yapcak bısı yok
ben de kalktım.. demır uyudu bu gece ya da sızdı dıyelım bılmıorum. 2 saatte bır kalkıp gerı yatıyo. burda yazıo ya mıllet 6 saat uyudu 8 saat uyudu dıye grcekten şaşırıyorum
:)) benım oglum hep ac oldugu ıcın yapcak bısı yok
canım benim ameliyattan korkmana hiç gerek yok.benim ameliyatım 20 dakika sürdü.Bayağı derinlere girdiler hemde.Longo tekniğiyle hemoroidleri aldılar bu teknikle ağrı çok az oluyormuş hislerin olmadığı yerden ameliyat edildiği için.kesinlikle tavsiye ediyorum.fissürüm de vardı onu da dikip kasımdan birini azıcık kestiler tekrarlamasn diye.genel anesteziden korkuyordum ama korkulcak bişey değilmiş.hatta kızım olmasa hç uyanmaz uyurdum bayağı bircanım benim ya kendinden çok onu düşünüyo insan valla haklısın inş. ağrın da geçer biran önce emdirmek eziyet olmuştur sana kaç gündür insan poposunun üstüne oturamıyo ben ameliyattan çok korkuyorum aso ya çok ağrıyo mu
aman ha man ha azmasın :S ben çok çektim.çığlık çığlığa ağladım 2 hafta geceleri.yoksa ameliyata sömestr tatilinde yaptırcaktım ama dayanamadım artık.doktor ameliyattan çıktığımda sen nasıl dayandın çok çekmişsin çok dedi.nolur ihmal etme nolur acısını benden iyi kimse bilemez.en ileri dereceye yükselmişti benimki çünkü:Saynaya bakmak istemiyorum ya bu gün saçımı bile tarayamadımuyusada beni mahvetmiş oluyor ve hiç halim kalmıyor hemoroitimde azdı otururken bile zorlanıyorum ellerim titriyor açlıktan yemek yemeye ne halim var nede hazırlayacak gücüm var fönlü makyajlı olmayı özledim dahada çok beklerim
çok sağol canım benim.evime hoşgeldim ama yarın sabah 6.50de ankaraya uçuyorumesincim kizinin yasi uzun olsun
asocum evine hosgeldin
günaydın burcu:) ya sana bir şey sorcam sen eczacı mısınGünaydın anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?