2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uyudu nihayet önce gece çayı içirdim sonrada banyo yaptırdım tek yıkayamam diyordum ama yıkadım mecbur kalınca oluyormuş eşim su döktü ben yıkadım ikimizde çok gerginiz ama akşam yine birbirimize patladık sonra özür diledi ama ciddi kırılıyorum onu farkettim bir süre pek muatab olmıcam tamam çocuk gerçekten geriyor insanı uyanıkken sürekli ağlıyor ama kabalaşmasına gerek yok götürecem doktora pazartesi günü yine gaz derse artık kafamı duvarlara vuracam

nalancim almanyada yasayan biri olarak söyleyebilirimki gercekten buraya ayak uydurmak benide zorladi ama varya simdi türkiyeye geldigim zaman iki haftadan fazla kalinca cok bunaliyorum evimi ariyorum türkiyede sagolsunlar gelen giden eksik olmuyor birde cat kapi geliyorlar bazen biryere gidecek oluyoruz gelenden gidemiyoruz gelende kalkmayi bilmiyorki anacim biz burda sakinlige alismisiz gelecek olan bile aramadan gelmez hersey düzenli saatli dogru demisler atalarimiz dogdugun yer degil doydugun yer vatanin diye:92:

Almanya nın düzenini rahatını burda bulmak mümkün değil maalesef, okulmuş hastaneymiş bunlar hep parası olana güzel, paran yoksa sürünüyon, ordaki gibi herkes eşit şartlarda yaşamıyo burda onun için durumu ii olanlar kibirli, kötü olanlar ezik takılıyo türkiyede, keşke herkes eşit olabilse türkiyede de, ama bunun için daha çok uzun bi yol var önümüzde maalesef, bu da beni çok üzüyo...
...

ben de kalktım.. demır uyudu bu gece ya da sızdı dıyelım bılmıorum. 2 saatte bır kalkıp gerı yatıyo. burda yazıo ya mıllet 6 saat uyudu 8 saat uyudu dıye grcekten şaşırıyorum

ben de kalktım.. demır uyudu bu gece ya da sızdı dıyelım bılmıorum. 2 saatte bır kalkıp gerı yatıyo. burda yazıo ya mıllet 6 saat uyudu 8 saat uyudu dıye grcekten şaşırıyorum

canım acıktığı için uyanıyodur yada altı pistir yada gazı vardır bunların hepsi tamam olsun bak oğluşun nasıl mışıl mışıl uyuyacak

Günaydın cnm...

Demek uyudu senin sıpa, sende uyusaydın o yatınca biraz dinlenirdin....

:)) benım oglum hep ac oldugu ıcın yapcak bısı yok

benim kızda aççç doymak bilmiyo, uyurken bile agzını meme emio gibi şıpırdatıyo.doyuramadıım gitti :)) tosuun oldu iyice , babası diyooki buna her ağladıgında meme veerme OBEZ olur evde kalıır

canım benim ameliyattan korkmana hiç gerek yok.benim ameliyatım 20 dakika sürdü.Bayağı derinlere girdiler hemde.Longo tekniğiyle hemoroidleri aldılar bu teknikle ağrı çok az oluyormuş hislerin olmadığı yerden ameliyat edildiği için.kesinlikle tavsiye ediyorum.fissürüm de vardı onu da dikip kasımdan birini azıcık kestiler tekrarlamasn diye.genel anesteziden korkuyordum ama korkulcak bişey değilmiş.hatta kızım olmasa hç uyanmaz uyurdum bayağı bir kendimi çok zorladım uyanmak içinuyanırken 2 dakika sonra şiddetli ağrı hissettim ki zaten çıkar çıkmaz sabah kadar bana ağrı kesici serum taktılar.ağrı hissettirmediler doktorum çok ilgilendi benimle.sürekli hemşireleri aradı talimat verdi gece yarısı bile.dün akşam ağrım çok oldu dayanılmaz gibiydi bir de hassaslaştığım için azcık naz da yaptım ama ağrı kesici çok iyi geldi sabaha kdr mışıl mışıl uyudum.asya'ya uyanmak haricinde tabi.ayrıca dün akşam ilk tuvaletime çıktım.ilki ağrılı oluyor demişti hemşireler ama ben hiç ağrı hissetmedim yaparken ama sonradan ağrı başladı işte.olsun yaparken acı çekmektense buna razı oldum.bir de aylar sonra ameliyat eldivensiz tuvalete girmek garibime gitti.normal insana döndüm artık her wc sonrası sıcak su yapıp hemoroid pakelerini içeri ittiriyodum sonra kremler sürüyodum.çok şükür kurtuldum
aman ha man ha azmasın :S ben çok çektim.çığlık çığlığa ağladım 2 hafta geceleri.yoksa ameliyata sömestr tatilinde yaptırcaktım ama dayanamadım artık.doktor ameliyattan çıktığımda sen nasıl dayandın çok çekmişsin çok dedi.nolur ihmal etme nolur acısını benden iyi kimse bilemez.en ileri dereceye yükselmişti benimki çünkü:S
esincim kizinin yasi uzun olsun

asocum evine hosgeldin
çok sağol canım benim.evime hoşgeldim ama yarın sabah 6.50de ankaraya uçuyorum

nasılsınız kızlar napıyosunuz?bugün benim için iştahlı bir gün olcak sanırım.Canım bir sürü şey çekti sabahın köründe.e malum 2 gündür iştahsız ve açım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…