nasılsınız kızlar napıyosunuz?bugün benim için iştahlı bir gün olcak sanırım.Canım bir sürü şey çekti sabahın köründe.e malum 2 gündür iştahsız ve açım:)
nasılsınız kızlar napıyosunuz?bugün benim için iştahlı bir gün olcak sanırım.Canım bir sürü şey çekti sabahın köründe.e malum 2 gündür iştahsız ve açım:)
Havuçlu tarçınlı kek,kurabiye(sen face e resim koymuşsun kurabiyem yazısıyla bile canım çekti) sucuklu yumurta,lahmacunvalla ben kuzucuğumu uyuttum şimdi ayşe özgün seyrediyorum bi yandan bi yandan nette takılıyorum falan filan..
Neler çekti canın bakim afiyetler olsun ye ye süt olsun:))
ah kıyamam ya:Sya aslında gitmezdim ama tamamen iyileşip kendime gelmem lazım gidip insana benzemem laızm yoksa kocam boşıcak benioh benim için de ye asoşum aafiyet bal şeker olsun..
ben çok yorgunum yaaasabah 4 de kalktı sıpa ondan sonra 10 dk lık uyumalar yaptı. toprak dün yıkanmamıştı içim rahat etmedi sabah yıkadım. tam giydirirken suladı etrafı hayda onla uğraş. üstüm başım gitti, uyutup aceleyle duş aldım falan.. ondan sonra da ev işi yaptım biraz ama hala bitmedi ama malesef ben bittim galiba :S
o yüzden ankaraya gideceğine üzülme sevin, keşke ben de gidebilsem ama babası bırakamıyo toprağı :S
Havuçlu tarçınlı kek,kurabiye(sen face e resim koymuşsun kurabiyem yazısıyla bile canım çekti) sucuklu yumurta,lahmacunve doya doya yiyebilsem keşke meyvenin her türlüsü
kurabiyene bayıldım maşallahhhh
günaydın canım benim:) ay çok şükür iyiyimgünaydın kızlarraso nasıl oldunn bugün daha iyisin iştahın açıldığına göre oh maşallahh
evet evet bugün öğlen lahmacun siparişi vercem ve yicemohhh hepsinide ye afiyet olsun lahmacunu da acılı ye sefan olsun:))
sağol teyzesi kurabiyemde öpüo aso teyzesini
cok haklisin nalancim türkiyede paran varsa adam yerine koyuyorlar yoksa yandin gitti insallah o düzen degisir artikAlmanya nın düzenini rahatını burda bulmak mümkün değil maalesef, okulmuş hastaneymiş bunlar hep parası olana güzel, paran yoksa sürünüyon, ordaki gibi herkes eşit şartlarda yaşamıyo burda onun için durumu ii olanlar kibirli, kötü olanlar ezik takılıyo türkiyede, keşke herkes eşit olabilse türkiyede de, ama bunun için daha çok uzun bi yol var önümüzde maalesef, bu da beni çok üzüyo...
...
canim yolun acik olsun güzelce dinlen keyfine bakcanım benim ameliyattan korkmana hiç gerek yok.benim ameliyatım 20 dakika sürdü.Bayağı derinlere girdiler hemde.Longo tekniğiyle hemoroidleri aldılar bu teknikle ağrı çok az oluyormuş hislerin olmadığı yerden ameliyat edildiği için.kesinlikle tavsiye ediyorum.fissürüm de vardı onu da dikip kasımdan birini azıcık kestiler tekrarlamasn diye.genel anesteziden korkuyordum ama korkulcak bişey değilmiş.hatta kızım olmasa hç uyanmaz uyurdum bayağı birkendimi çok zorladım uyanmak için uyanırken 2 dakika sonra şiddetli ağrı hissettim ki zaten çıkar çıkmaz sabah kadar bana ağrı kesici serum taktılar.ağrı hissettirmediler doktorum çok ilgilendi benimle.sürekli hemşireleri aradı talimat verdi gece yarısı bile.dün akşam ağrım çok oldu dayanılmaz gibiydi bir de hassaslaştığım için azcık naz da yaptım ama ağrı kesici çok iyi geldi sabaha kdr mışıl mışıl uyudum.asya'ya uyanmak haricinde tabi.ayrıca dün akşam ilk tuvaletime çıktım.ilki ağrılı oluyor demişti hemşireler ama ben hiç ağrı hissetmedim yaparken ama sonradan ağrı başladı işte.olsun yaparken acı çekmektense buna razı oldum.bir de aylar sonra ameliyat eldivensiz tuvalete girmek garibime gitti.normal insana döndüm artık her wc sonrası sıcak su yapıp hemoroid pakelerini içeri ittiriyodum sonra kremler sürüyodum.çok şükür kurtuldum
aman ha man ha azmasın :S ben çok çektim.çığlık çığlığa ağladım 2 hafta geceleri.yoksa ameliyata sömestr tatilinde yaptırcaktım ama dayanamadım artık.doktor ameliyattan çıktığımda sen nasıl dayandın çok çekmişsin çok dedi.nolur ihmal etme nolur acısını benden iyi kimse bilemez.en ileri dereceye yükselmişti benimki çünkü:S
çok sağol canım benim.evime hoşgeldim ama yarın sabah 6.50de ankaraya uçuyorum
her yerde kar vaaarrr, kalbim senin bu gece...
günaydın canım benim:) ay çok şükür iyiyim:)
iştahım açıldı ağrım yok inşallah da olmaz artıktuvalet korkumu da yendim dün gece. dün gece bi gittim tüm gücümü toplayıp inanır mısın hiç ağrım olmadı yaparken korkulcak bir şey yokmuş.ama tuvaletten 5 dakka sonra ağrı başladı ama ağrı kesici içince 1 saat içinde kesildi.sezencim hemen ameliyat ol.hatta gel benim doktora ol harika bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?