yüzüstü çok rahat bazen 1 saat falan dizimde öyle yatıyor ama beşiğine öyle yatırmaya korkuyorum daha kendini koruyamaz sen yatırıyormusun
benimde ilk günlerde çok fazlaydı dolaba bile attım o kadar yani ama bebeğim emmedi hep sağıp verdim öylede devam ediyorum günden güne azalıyor ne içersem içeyim durum aynı
üfff bu gün amma karamsarım valla dünyadan umudumu kestim artık stil tea yide hiç eksik etmedim yok miktar hep aynı
hoşgeldin,seninde gözünaydın,sağlıkla büyüt bebeğini
saol cnm hoşbulduk
bu arada eylülün bugün dogum günüydü teyzeleri ama cumartesi yapıcaz hafta içi pek kimse gelemiyor
tam 2 yaşında güzel kızım benimm
slm kızlar.. uzun süredir takip ediyordum sizleri artık aranıza katılmanın vakti geldi sanırım.. bende 2 kasımda 37+2 de sezeryanla oğlum keremi dünyaya getirdim..46 günlük olduk..hafif öksürüğümüz, kasık fıtığımız ve şiddetli gaz sancımız dışında iyiyiz çok şükür..sizleri tebrik ediyor miniklerinizi öpüyorum..
hoşgeldin,seninde gözünaydın,sağlıkla büyüt bebeğini
herşeeeeyy
gaz yapmayan bişey yokki anacım,salata,meyve,baklagiller,süt ürünleri :94:
kızlar ben hep karnım gurul gurul geziyorum bazen kahvaltı yapamadan akşam oluyor ama çocuk hep gazlı ben ona inamıyorum
kızlar ben hep karnım gurul gurul geziyorum bazen kahvaltı yapamadan akşam oluyor ama çocuk hep gazlı ben ona inamıyorum
demır ı doktora goturmeyı dusunuyorum yrn. cocuk cok halsız düştü yorgunluktan sızıo artık ama 5 dk sonra yıne aglayarak uyanıyo. acaba bır derdı mı var dıye endıselenmeye basladım cunku ne gece uyuyo ne gunduz uyuyo. bı de yenı bı olay yanı bu bısı mı oldu acaba poffffffffffffff
hoşgeldin canımaynı gün doğum yapmışız ben de 2 kasımda mecburi sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim allah yardımcın olsun gaz öksürük fıtık hepsi zor taze bir bebk yaşayınca:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?