Aso sakın acılı yeme yoksa tuvalette yandım Allah dersin :)))
bencede prop kafe ac sole Fransız tarzı olabilir
ya ferforje sandalyeler, masaların üzerinde minik saksılarda çiçekler fln. Bebek te oyle bı cafe var kadın cın dılı ve edebıyatı mezunu aslında ama cafe acıo sıfırdan baslıo sımdı ıkıncı subeyı actılar hatta dusun bebek gıbı bı yerde tutundu kadın happily ever after adı da. sen ıstanbulda mıydın?
hakatten burcu eczacıymışsın şu aşı işini bilirsin belki. 2-3 sene önce bir arkadaşım da dışardan parayla aldık yan etkisi olmadı vs demişti pek ilgilenmemiştim ama şimdi baya bi ilgi alanımda :)
var mı böyle bişey?
bizim de aşı günümüz 27 sinde pff. geçen gün tv de dr söyledi ateşi düşürmeyin vücut savaşırken savaşçıları bayıltıyorsunuz dedi :S 38 den sonra sirkeli suyla silin ilaç vermeyin bebek ateşi kaldırı dedi amaan söylemesi kolay valla kime inancaz şaşırdım :S
Bulunduğunuz yerde kar yağıyor onu tercih ederdim ama Antalya da çok güzel güneş var... Birde Konyaaltı Kent Meydanında kitap fuarı var. Antalyadaki kızlara duyurulur... Ben şimdi gideceğim.
kızlar ben çok bunalıyorum ya neden bilmiyorum ama kızım uyanıkken sürekli ağlıyor doktor kolik demişti böyle birşey miki sakin olmaya çalışıyorum onu susturmak için elimden geleni yapıyorum olmuyor sinirlerim çok bozulunca söyleniyorum sonrada o uyuyunca söylendiğim için ağlıyorum yavruma nasıl kızıyorum diye çok kötüyüm ya
hala sosyal aktivitelerinin olması ne güzel markete gitmek benim lüksüm oldu
Kendine haksızlık ediyorsun bence.. Kolik bebekler için bazı yatıştırıcı müzikler falan vardı nette araştırdın mı? belki iyi gelir. biraz dişini sıkmalısın. Sabır hepimize gerek galiba.. Ceren le oğlum arasında 1-2 gün var galiba. ege 10 kasım doğumlu. zor geçiyor günlerimiz ama sabrediyoruz . birde 4,5 yaşında kızım var. egeyi emzirirken diğer kızımla evcilik oynuyoruz. sabır sabır
biz 2. ay aşımızı olduk çok canı yandı kuzumun ve ateş yaptı doktor fitil verebilirsin demişti öyle yaptım bende rahatlattı ama kolu acıyor sanırım hala
müzikler saç kurutma makinesi elektrik süpürgesi duyduğum herşey sadece 10 dakika işe yarıyor ne yaparsam yapayım o gözlerini kapatıp yumruklarını sıkıyor ve sadece ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?