2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim doktorum da Haluk bey.Çok memnunum. inşallah kalp atışını duyacaksın canıma.s.

Ay çok güzel tebrikler canım.Ben de cuma kontrole gideceğim.9 haftalık olacağım.Benimkiler de böyle hareket mi edecekler yani .Süper bişey yasositososito

kızlar yarın sabah doktora gidiyorum 10 da bana dua edin kötü bişey olmasınn ayy bu gece kabuslar görürüm ben sabahı zor ederimm

kızlar yarın sabah doktora gidiyorum 10 da bana dua edin kötü bişey olmasınn ayy bu gece kabuslar görürüm ben sabahı zor ederimm

Aklımdaydı senin gideceğin.Hiç sıkıntı yapma canım.Sağlıklıdır bebişin inşallah.Bir de gideli 1 ay olmuş.Ne büyümüştür şimdi o annesi..Hareketlerini izlersin artık.Şekerli şeyler ye.Çikolata,meyve suyu...Bebek o zaman daha iyi hareket ediyormuş

ALLAH yardımcın olsun canım. inşallah çok güzel haberler vereceksin yarın döndüğünde bize. hiç merak etme bebişinin kalp atışlarını, hareketlerini ve ne kadar büyüdüğünü görünce çok şaşıracaksın:):teytey:

1 ay oldu ondan panik oldum galiba ayy sabah olsada bir an önce gitsem ne var ne yok anlasamm

inş.canım dua edin bana olurmu kızlarr

iyi akşamlar kızlar. geçen hafta raporluydum bugün işe başladım. yoruldum baya. çok çabuk yoruluyorum. akşamları takip edicem artık sizi.
erensezencim inşallah iyi haberlerle dönüceksin canım. merak etme.

Hayırlı olsun canım.Seni hamilelik topiklerinden hatırlıyorum.Sonunda bebeğine kavuşacaksın ne güzel a.s.

İnşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçirir ve bebeklerimizi zamanında kucağımıza alırız, canım... Çok teşekkürler

Ben de midem bulanmıyor diye endişeleniyordum, hatta ctesi dayanamayıp tekrar test yaptırdım, değerim çok güzel katlamış rahatladım opuyorumnanaktan
Kanım çabuk pıhtılaştığından kan sulandırıcı iğne yapıyorum ve ekopirin alıyorum her gün, crinone jel günde 2 defa. Demir hapı ve elevit yanında. Birşey olacak diye ödüm kopuyor haliyle... 4 yıl sonunda hamile kalabildim, yaşım da 35 diye ekstra evhamlıyım sanırım eyvahedigeldismile

selam cnm, merak etme annesi bebişin şimdi kocaman olmuştur, dr. dan çok mutlu döneceğine eminim ama gelince bize hemen yaz çok merak ederiz seni biliyosun

ii haberlerini bekliyoruz

moralimi düzelttiniz kızlarr sağolunn

selam cnm, merak etme annesi bebişin şimdi kocaman olmuştur, dr. dan çok mutlu döneceğine eminim ama gelince bize hemen yaz çok merak ederiz seni biliyosun

ii haberlerini bekliyoruz
gelmem öğleni bulur ama ilk işim buraya yazmak olucakk utanmasam doktorum bilgisayarından giricem ama:roflol:

eren sezencim güzel haberler getireceksin inşallah bizlere.
içini ferah tut.dua et bol bol.
allah yardımcın olsun

ya bugün tuhaf bi gün oldu, sabah altıya geliyodu kalktık eşimle, eşim babasını karşıya çapaya hastaneye götürdü, allahtan işleri öğlen bitti çok beklemek zorunda kalmadılar, bende tam uyumaya gidecekken kardeşim aradı kahvaltıya geldi kapının öünde arabasının aküsüne bi şi olmuş herhalde arabanın içinde kitli kaldı ne araba çalışıyo ne camlar nede kapılar açılıyor panik oldu garibim araba bende kaportayı açtım akünün kablolarını kontrol ediyorum çok anlarım ya tam komedi oldu yani, sonra kapıyı zorladım biraz o da içeriden düğmeyi zorladı açabildik, ona kahvaltı hazırladım yedik sonra oturduk biraz öğleden sonra gitti kardeşim
sonra eşim geldi ona sofra hazırladım derken akşam üstü koltukta uyuya kalmışım bi kalktım saat altı buçuk olmuş kalktım yine sofra kur kaldır derken gün geçti, ay bi şi annamadım bugünden güya güne erken başladım...

şimdi ezeli izliyoruz

sağol gülüm valla her doktora gidene sakin olmasını ben yazdım burdan ama iş başa düşünce öyle olmuyomuşş

aynen öyle doğru söylüyosun.
ben de bugün kontrolden önce kalp krizi geçircem diye korktum yani :)))
kalp atışlarım tavan yaptı.
ama naapalım işte.anneler cenneti boşuna kazanmıyolar.her an yüreğimiz onlarla çarpıyo.hem de şimdiden başlıy bu duygular.daha miniminnacıklarken :))

tevet gerçekten farklı bi gün yaşamışınn ama ben en çok kaportayı açıp aküye bakmana bittim çokta anlarım demişin yaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…