teşekür ederim arkadaşlar hoşbuldum bende gecen hafta gittiğim doktorların ikisi kalp atışını göremediklerini hatta avecennadaki burcu hanım belkide alıncanı söylemişti ama gopta haluk bey var sağ olsun o içimi biraz rahatllattı senin sadtan hesaplıyorlar hamileliğini dedi normalde benim 7 haftalık olması gerekiyormuş ama dedi senin yumurtaların gec calışmış olabilir oyüzdende sen daha yeni 6 haftalık olabilirsin dedi yani kalp atışlarını oyüzden şimdi tam göremiyoruz dedi kesin herşey perşembe ortaya cıkacak inşallah hayırlısı olur
selam teyzoşlar
kontrolümüz vardı olduk gelddiiiik
ikisi de çok iyiymiş çok şükür
hatta bi tanesi bacağını kaldırdı bize sıpa :)))
şok oldum.çok güzel bir duygu.rabim herkese nasip etsin inş.
geçen kanamada kesenin birisi biraz yerinden oynamıştı.hala aynı durum devam ediyor.ama çok önemli değil dedi doktor.artarsa belki önemli olur dedi.dikkat etmem gerekiyormuş bu yüzden.o biraz kafama takıldı.diğer herşey yolunda şükür.
günü gününe tam bebeklermin gelişimleri.yani usg de de 9+1 gözüküyorlar.
kızlar yarın sabah doktora gidiyorum 10 da bana dua edin kötü bişey olmasınn ayy bu gece kabuslar görürüm ben sabahı zor ederimm
kızlar yarın sabah doktora gidiyorum 10 da bana dua edin kötü bişey olmasınn ayy bu gece kabuslar görürüm ben sabahı zor ederimm
1 ay oldu ondan panik oldum galiba ayy sabah olsada bir an önce gitsem ne var ne yok anlasammAklımdaydı senin gideceğin.Hiç sıkıntı yapma canım.Sağlıklıdır bebişin inşallah.Bir de gideli 1 ay olmuş.Ne büyümüştür şimdi o annesi..Hareketlerini izlersin artık.Şekerli şeyler ye.Çikolata,meyve suyu...Bebek o zaman daha iyi hareket ediyormuş
inş.canım dua edin bana olurmu kızlarrALLAH yardımcın olsun canım. inşallah çok güzel haberler vereceksin yarın döndüğünde bize. hiç merak etme bebişinin kalp atışlarını, hareketlerini ve ne kadar büyüdüğünü görünce çok şaşıracaksın:):teytey:
inş.zeynepcimm gidipte kötü haberle gelenler oluyo bende korkuyorum o yüzdenncanim insallah yarin güzel haberlerle gelicenopuyorumnanaktan
Hayırlı olsun canım.Seni hamilelik topiklerinden hatırlıyorum.Sonunda bebeğine kavuşacaksın ne güzel a.s.
benim bugün tam 8 hafta oldu. mide bulantım hiç yok, sadece bu sabah çok az bulandı, sevindim:) bebişimin kalp atışlarını duyana kadar midem bulanmıyor diye çok panik olmuştum. şimdi o kadar üzülmüyorum, ama işte normal değilmiş gibi hissediyor insan, ne biliyim varlığını hissetmek istiyor belki de. bakalım senin nasıl olacak. tekrar tebrik ederim.
moralimi düzelttiniz kızlarr sağolunniyi akşamlar kızlar. geçen hafta raporluydum bugün işe başladım. yoruldum baya. çok çabuk yoruluyorum. akşamları takip edicem artık sizi.
erensezencim inşallah iyi haberlerle dönüceksin canım. merak etme.
çok teşekkür ederim canımAy çok güzel tebrikler canım.Ben de cuma kontrole gideceğim.9 haftalık olacağım.Benimkiler de böyle hareket mi edecekler yani .Süper bişey yasositososito
gelmem öğleni bulur ama ilk işim buraya yazmak olucakk utanmasam doktorum bilgisayarından giricem ama:roflol:selam cnm, merak etme annesi bebişin şimdi kocaman olmuştur, dr. dan çok mutlu döneceğine eminim ama gelince bize hemen yaz çok merak ederiz seni biliyosun
ii haberlerini bekliyoruz
sağol gülüm valla her doktora gidene sakin olmasını ben yazdım burdan ama iş başa düşünce öyle olmuyomuşşeren sezencim güzel haberler getireceksin inşallah bizlere.
içini ferah tut.dua et bol bol.
allah yardımcın olsun
sağol gülüm valla her doktora gidene sakin olmasını ben yazdım burdan ama iş başa düşünce öyle olmuyomuşş
tevet gerçekten farklı bi gün yaşamışınn ama ben en çok kaportayı açıp aküye bakmana bittim çokta anlarım demişin yaa:roflol:ya bugün tuhaf bi gün oldu, sabah altıya geliyodu kalktık eşimle, eşim babasını karşıya çapaya hastaneye götürdü, allahtan işleri öğlen bitti çok beklemek zorunda kalmadılar, bende tam uyumaya gidecekken kardeşim aradı kahvaltıya geldi kapının öünde arabasının aküsüne bi şi olmuş herhalde arabanın içinde kitli kaldı ne araba çalışıyo ne camlar nede kapılar açılıyor panik oldu garibim araba bende kaportayı açtım akünün kablolarını kontrol ediyorum çok anlarım ya tam komedi oldu yani, sonra kapıyı zorladım biraz o da içeriden düğmeyi zorladı açabildik, ona kahvaltı hazırladım yedik sonra oturduk biraz öğleden sonra gitti kardeşim
sonra eşim geldi ona sofra hazırladım derken akşam üstü koltukta uyuya kalmışım bi kalktım saat altı buçuk olmuş kalktım yine sofra kur kaldır derken gün geçti, ay bi şi annamadım bugünden güya güne erken başladım...
şimdi ezeli izliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?