ped kullanacak kadar sütüm yok benim henüz sürekli de emziriyorum ama:26:
ben pek dışarı çıkmadığım için ihtiyaç duymadım henüz ama dağınık durur evet. gezmek arayıp bulmak lazım yapabilene:)) ama sen yaparsın bulursun:))
hem penye sütyenlerde ped de belli oluyor. ama diğerlerinde emzirmeye uygun yok sanırım
Kızlar pişik için bebeklere ne kullanıyorsunuz
biz geldik teyzeleri oglumunda artik pasoportu var
ped kullanacak kadar sütüm yok benim henüz sürekli de emziriyorum ama:26:
Hayırlı olsun
2 haftalıkken bende kullanmıyordum ama ilerleyen zamanlarda illaki ihtiyacın oluyor ben şuan kalkan kullanıyorum evde gerçi pedden daha rahat oluyor
hadi hayırlısı olsun canım
Günaydınlar kuzucukların anaları
şu yatarak emzirme olayını hayatta yapmam ben hatta tv bile açıyorum ki uykum gelmesin emzirirken diye
2 haftalıkken bende kullanmıyordum ama ilerleyen zamanlarda illaki ihtiyacın oluyor ben şuan kalkan kullanıyorum evde gerçi pedden daha rahat oluyor
iyiyim cnm sen nassın duru napıyoo resimlerini gördüm ne tatlı olmuş bereylee kıss
prop nerde la 2 gündür, karşıda oturanlar yolunuz düşerse cevahire bi bakın bakem orda mahsur mu kaldı bu kız...
Gripincim bide sütüm yok stresinede kapılma daha çok gider..
Tahinhelvası ve boza bende işe yarıyor
gripincim,
emzir bol bol yoksa artmaz sütün.bebeğin memeyi sürekli uyarmasi lazim yoksa süt üretimi yavaşliyor ve sonra tamamen duruyor Allah korusun.ne yazik ki pompa bu konuda pek başarili değil.
ben tatli yemiyorum hiç hatta çayima bile şeker atmiorum.humana içiorum 3 defa günde 2 defa da rezene içiorum.arada isirgan çayi içtiğim de oluyor.
boza yi denedim değişiklik olmadi.
ii geceler kizlar...
Babaannem derdi ki en çok süt veren canlı inektir. İnek neyle beslenir ot, arpa, bugday, darı, saman ve su ile... boza, maltana, normal bira bunlar sütü arttırır. içerikleri yüzünden.. tabi herkes de aynı etkiyi yapmıyordur mutlaka. ama en önemlisi süt az da olsa emzirmek.
çok teşekkür ederiz cnm, öle valla çok tatlı oldu benim kızım, gören hayran kalıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?