2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben pek dışarı çıkmadığım için ihtiyaç duymadım henüz ama dağınık durur evet. gezmek arayıp bulmak lazım yapabilene:)) ama sen yaparsın bulursun:))

Kangurum yada slingim olsaydı kesin çıkardım da onlar olmayınca ancak arabasıyla yakın yerlere gidebilirim : ))

hem penye sütyenlerde ped de belli oluyor. ama diğerlerinde emzirmeye uygun yok sanırım

valla ben hafta sonu dışarı çıktığımda normal sütyen taktım ama zor oldu emzirmek :S

ped kullanacak kadar sütüm yok benim henüz sürekli de emziriyorum ama:26:

2 haftalıkken bende kullanmıyordum ama ilerleyen zamanlarda illaki ihtiyacın oluyor ben şuan kalkan kullanıyorum evde gerçi pedden daha rahat oluyor

biz geldik teyzeleri oglumunda artik pasoportu var

hadi hayırlısı olsun canım

Günaydınlar kuzucukların anaları

şu yatarak emzirme olayını hayatta yapmam ben hatta tv bile açıyorum ki uykum gelmesin emzirirken diye

Günaydın tatlım...

Ben yaptım bi ara ama benim göğüsler büyük olduğu için çocuğum altında ezilecekti nirdeyse, onun içi artık öle emzirmiyorum...

Son düzenleme:
prop nerde la 2 gündür, karşıda oturanlar yolunuz düşerse cevahire bi bakın bakem orda mahsur mu kaldı bu kız...

Finfik ben yeni incininkini kullaniorum memnunum emzirme sutyeni olarak ama öle çok toparlayici değil bir bak istersen
pisik kremi olarak sebamed kullanıyorum ve memnunum
hayatta yatark emzirmem çünkü goguslerim iri kesin bogarim oğlumu
bende sadece anne sutu veriyorum

Aso dün yazmissin su vermiyoruz nerden ishal olucak diye ama canım banyo yaptırdığımız zaman yutuyorlar ordan bile kalabilirler .bide ishal olduklarında kilo kaybı halsizlik çok ciddi kanlı ishal bence herkes yaptırsın rotayı bı yan etkisi yok.

Gripincim bide sütüm yok stresinede kapılma daha çok gider..
Tahinhelvası ve boza bende işe yarıyor

bozayı deniycem bende,ya nasıl stres yapmayayım esincim 1 ay oldu hala bebeğimi doyuramıyorum,milletin ilk günden foşur foşur gelirken benim neden olmuyo,neyim eksik diye düşünüyorum

sürekli emziriyorum canım ama malesef hep aynı ancak 20-30 ml içiyo bebeğim,sonra yine mama

iyi demiş babannen aslında,bozadan çok umutluyum bakalım işe yarıcakmı bendede,hiç bir ineğe bu kadar özeneceğimi düşünmemiştim şimdiye kadar,kıskanıyom valla artık onları

çok teşekkür ederiz cnm, öle valla çok tatlı oldu benim kızım, gören hayran kalıyo...

he valla çok cici çok güzel çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…