ooh iyi bari bitaneymiş,valla 2.ay allah hepimize kolaylık ve sabır versin.Bu teknoloji ve tıptaki ilerlemelerle bile şu aşı olayına bi çare bulamadılar ya...ne vardı sanki aşıyı ağızdan damla şeklinde falan yapsalarda bizde bebeklerde rahat etsek
kuzum yıkandı yağlandıı yarın aşıya hazırrr 3 gün yıkanamıycak malesefff
ööffff annem bana kırılmışsabah biberonu tencereye koymuş sıcak suyun içine bende pek hijyenik bulmadım ve sen bi daha dokunma bunlara ben yaparım dedim,küstü uufff üzüldüm sonradan ama napiim söylemiş bulundum,insanın kendi anneside olsa kırılabiliyo demekki çocuğuna,öğrendim
aşının iki türü varmış diğeride 140 civarıı hangisi daha iyi acabaa
keşkem damla olsaydıı bebeklerimiz ağlamazdı benim yarınki aşı 3 tanee birdenn kuzumun 3 yerini deliceklerr
piiifffffff çok can sıkıcı ya, sen verem aşısınıda yarın mı yaptırcan?
oy kıyamam ben ona, git hemen gönlünü al, bi kahve çay bi şi yap bari...
aşıyı biz mi alıyoruz, hastane vermiyor mu????
he valla keşke damla olsaydı...Allah kolaylık versin sana yarın cnm, gelince haber ver hemen...
ya cidden propu çook merak ettim ben bu kadar uğramamazlık yapmazdı demirmi hasta acabaa cebi varmı propunn
ya şaka bi yana bende çok merak ettim, bende var numarası, rahatsız etmemek için aramadım, mesaj atim müsaitse cevap verir...
selam kızlar nasılsınız? biz iyiyiz bugün oğlum annesine izin verdi annesi yemek yaptı ortalığı topladı internete bile girdi bizimki mışılmışıl uyuyor herkez iyidir inşallah geçmişi okumadım bitiremem zatwn çok birikmiş , biz daha hiç dışarı çıkmadık doktora gitmeler dışında ama zeynewp tewyzesine gitcez kırk uçurmaya :)
ya sen at yada bana yazz ben atıyım cnmm
nerde var tatlim?link versene bildiğin varsa yapiim bende bi test
zeynep attı bile...ama istiyosan daha sonra yollim numarasını...
uuufff kızlar bana acilen süt artıran bi formül söyleyin.Az önce merak ettim sağdım göğüslerimi ne kadar çıkıyo diye,2sinden toplam 30 ml çıktıbebeğimi doyuramıyorum,mama vermekten bıktım artık nasıl artacak bu süt yaa? Gaz yapar diye bişey yiyemiyorum doğrudüzgün,makarna pilav ve çorba yemekten bıktım.kompostoda bi işe yaramıyo,ne yicem içcem ben?Bi fikir verin bıktım ya
nassın cnmm annen yanındamı kalıyorr
ya şaka bi yana bende çok merak ettim, bende var numarası, rahatsız etmemek için aramadım, mesaj atim müsaitse cevap verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?