evet propu bende sorucaktımm nerde bu hatunn:26:
merhaba herkese
kız sezen sen yakın mısın cevahire? bi gidip baksana prop a sevabına, mother care de rehin kalmış olabilir...
kafam çatlicak yaaa
aşure bize bişey yapmadı bu arada.. ya da yapan teyze çok marifetliydi bilemiyorum :)
aşure yedim bana yaptıı ama dün balık yanına göbek roka salata yaptımm bol bol yedim çiğ sebze bizde gaz yapmadıı
çiğ sebze bana da yapmıyo. şu ana kadar yapanlar nohut,mercimek çorbası,süt.. hepsini de çok seviyorum pff :S
kuzum yıkandı yağlandıı yarın aşıya hazırrr 3 gün yıkanamıycak malesefff
ooy oy kıyamam ben ona. üf şu karma aşıları hepimiz bi atlatsaydık :S çok stres oluyorum yeminle..
Doktorumuzla konuştuk 114 TL Rota aşısına dedi. Ama eczacı tanıdıgınız varsa 80 liraya geliyormuş depolardan eczacılara .
aynenn acayip stresimm ona iğne batarkenn ben bayılıcak gibi oluyorumm offf erendede böyleydim hala atlatamadımm
ööffff annem bana kırılmışsabah biberonu tencereye koymuş sıcak suyun içine bende pek hijyenik bulmadım ve sen bi daha dokunma bunlara ben yaparım dedim,küstü uufff üzüldüm sonradan ama napiim söylemiş bulundum,insanın kendi anneside olsa kırılabiliyo demekki çocuğuna,öğrendim
bizde ilk ay aşılarını yaptırıcaz 1 hafta sonra,ben napcam bilmiyorum,hiç kıyamıyorum,ağlıyorum bendekaç tane aşı yapılıyo ilk ay? Çok değildir inşallah
ayy kıyamamm ikinizede git gönlünü all yoksa için rahat etmezz
ilk ay bi tane hepatit aşısı cnmmm 2. ay poku yedikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?