2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kafam çatlicak yaaa

aşure bize bişey yapmadı bu arada.. ya da yapan teyze çok marifetliydi bilemiyorum :)

Doktorumuzla konuştuk 114 TL Rota aşısına dedi. Ama eczacı tanıdıgınız varsa 80 liraya geliyormuş depolardan eczacılara .

aşure yedim bana yaptıı ama dün balık yanına göbek roka salata yaptımm bol bol yedim çiğ sebze bizde gaz yapmadıı

çiğ sebze bana da yapmıyo. şu ana kadar yapanlar nohut,mercimek çorbası,süt.. hepsini de çok seviyorum pff :S

ööffff annem bana kırılmış sabah biberonu tencereye koymuş sıcak suyun içine bende pek hijyenik bulmadım ve sen bi daha dokunma bunlara ben yaparım dedim,küstü uufff üzüldüm sonradan ama napiim söylemiş bulundum,insanın kendi anneside olsa kırılabiliyo demekki çocuğuna,öğrendim

Son düzenleme:
aynenn acayip stresimm ona iğne batarkenn ben bayılıcak gibi oluyorumm offf erendede böyleydim hala atlatamadımm

bizde ilk ay aşılarını yaptırıcaz 1 hafta sonra,ben napcam bilmiyorum,hiç kıyamıyorum,ağlıyorum bende kaç tane aşı yapılıyo ilk ay? Çok değildir inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar bu gece bebişim iki defa çığlık atarak uyanıp emmekten başka iyi uyudu şükürler olsunkaç gündür azıma etmişti sabahlara kadar şimdide uyuyo artık bu çocuktan orkar oldum geceleri uyumayacak diye ben bugün dinlendim kaç gündür uykusuzluktan zombiye dönmüştüm inş böyle devam eder

ayy kıyamamm ikinizede git gönlünü all yoksa için rahat etmezz

ilk ay bi tane hepatit aşısı cnmmm 2. ay poku yedikk

ooh iyi bari bitaneymiş,valla 2.ay allah hepimize kolaylık ve sabır versin.Bu teknoloji ve tıptaki ilerlemelerle bile şu aşı olayına bi çare bulamadılar ya...ne vardı sanki aşıyı ağızdan damla şeklinde falan yapsalarda bizde bebeklerde rahat etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…