Selam kızlar..Prop yazmamış mı ,ben de merak ettim..
Ben bebişlerimi yıkadım ,mis gibi uyorlar,çayımı içiyorum şimdi..
Nalan ,esra,aso facede resimlere baktım.Maşallah kuzularaAso kızın ne kadar saçlı maşallah..Erkenden takarsın cici cici tokaları..Eşim de kızıma külotlu çorap almış,popo kısmı fırfırlı..Dün ben gelmeden giydir,poposunu ısıracam diye tembihledi,giydirdim bayıldı tabiii
teşekkür ederiz canım.ooo bizim tokalarımız da var:) çok güzel bebek tokalarımız var.tokalı resminden de koyayım bir ara ben:)Selam kızlar..Prop yazmamış mı ,ben de merak ettim..
Ben bebişlerimi yıkadım ,mis gibi uyorlar,çayımı içiyorum şimdi..
Nalan ,esra,aso facede resimlere baktım.Maşallah kuzularaAso kızın ne kadar saçlı maşallah..Erkenden takarsın cici cici tokaları..Eşim de kızıma külotlu çorap almış,popo kısmı fırfırlı..Dün ben gelmeden giydir,poposunu ısıracam diye tembihledi,giydirdim bayıldı tabiii
Saol cnm benim...
Ay ben zeynep haber verir diye yazmadım,
prop un mesajı:
canım modem bozuldu net yok ondan giremiyorum ben iyiyim demir iki gündür iyice cozuttu hatta doktoru aradım simdi haber bekliyorum götürücem artık uyku ilacı mı verir ne verir : ))
diye yazmış...
hadi ya:S ben bi sitede gördüm testi ama o siteye unuttum yardımcı olsun diye bunu vermiştim link diye:sbakmadım ben daha testeben yapim dedim ama bebeğinizin 6 aydan büyük olması gerek diyo zati ne biçim anket anlamadım hep kendi markasını övüyo yeterlimi değilmi anne sütü hiç bişi anlamadım
selam anneler nasılsınız her şey yolunda mı?Bugün biraz ağrım oldu sabahtan beri anca geçti ağrım şimdi iyiyim biraz daha.Yarın kuaföre gitcektim sözde yarın da dinlenmem gerekicek gibi görünüyor.Güzelleşmek istiyorum artık eve biri gelicek diye ödüm kopuyor.Arkadaşlarıma bile demedim ankaradayım diye:) acil bakım zamanı:)
selam anneler nasılsınız her şey yolunda mı?Bugün biraz ağrım oldu sabahtan beri anca geçti ağrım şimdi iyiyim biraz daha.Yarın kuaföre gitcektim sözde yarın da dinlenmem gerekicek gibi görünüyor.Güzelleşmek istiyorum artık eve biri gelicek diye ödüm kopuyor.Arkadaşlarıma bile demedim ankaradayım diye:) acil bakım zamanı:)
iyi bari sorun yokmuşş sevindim
selam kizlar..
elektrikli pompam geldi bugün bakalim ne kadar başarili..
manuel pompa çok ağritti elimi kolumu
keşkem damla olsaydıı bebeklerimiz ağlamazdı benim yarınki aşı 3 tanee birdenn kuzumun 3 yerini deliceklerr
Aynı durumdayız canım,ben de istemeyerek mama veriyorum mecburen..İkiz evet yetmeyebilir zaten ama en azından bir öğün mama bir öğün süt olarak yapabilsem süper olacak..Ben sağmadım hiç,ablamda pompa var,ondan alıp deneyeceğim bakalım
gripincim , kuru incir ve dere otu arttırıyormuş tv8de bugün dediler.
turşu sütü azaltıomuş haberiniz olsun..
selam kizlar..
elektrikli pompam geldi bugün bakalim ne kadar başarili..
manuel pompa çok ağritti elimi kolumu
Kızlar bu boza şişeyle satılıyor sanırım dimi?Kuruyemişçilerde görüyordum ben,nerelerde satılıyor başka..Kocam gelirken alsın
Kızlar bu boza şişeyle satılıyor sanırım dimi?Kuruyemişçilerde görüyordum ben,nerelerde satılıyor başka..Kocam gelirken alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?