sizdede mi gaz problemi var
tabiki var malesef erkek bebelerde daha çok oluyormuş birde devamlı kucakta durmak istiyor yüzüstü olarak hatta o şekilde uyumak istiyor
kızlar siz bebeklere eldiven takıyomusunuz? Biz hala takıyoruz,çıkardığım anda el sürekli yüzünde hatta gözünde :) korkuyorum gözünü oyacak diye,ondan çıkaramıyoruz hala eldivenleri
biz sab tan memnun kaldık denediniz mi siz gazdan dolayı kucak istiyordur birde yüzüstü daha rahat gaz çıkarıyor yavrular off kıyamam ya bitse artık şu işkence yazık küçücük bedenlerine kuzuların
biz sab tan memnun kaldık denediniz mi siz gazdan dolayı kucak istiyordur birde yüzüstü daha rahat gaz çıkarıyor yavrular off kıyamam ya bitse artık şu işkence yazık küçücük bedenlerine kuzuların
dr bize metsil verdi oda sab ın yerli versiyonuymuş çok ilacada alıştırmak istemiyorum ama yapacak birşey yok
inşallah bir an önce biter çok kötü çok...
ya ama arkadaşlar gaz çok zor da şu sallanır beşikler işe yaramaz mı biraz??
slm kızlar...
arkadaşlar ben ocak annelerindenim kısmetse. siz tecrübelı annelere bırsey sormak istıyorum nişan gelmesi nasıl oluyor kanamamı oluyor
benım son uc gundur sarı sümük şeklinde akıntım oluyordu bu gece daha yogun gelıo
slm kızlar. ben de kızım uyurken bakayım biraz dedim. bugün hem doktor kontrolümüz vardı hem de ilk aşımızı olduk. kızım 5150 gr olmuşalması gerekenden biraz fazla bile almış ama doktor gayet iyi dedi. topiğin en tosuncuk kızı benim kızım herhalde
aşı için de sağlık ocağına gittik sonra. aşı sırasında ben dışarı çıktım tabi ama dışarıdan sesini duymak bile yetti. kıyamam ben ona. neyse ki çabuk sustu. ama çok korkmuş olmalı ki eve gelince çok zor uyudu. uykusunda ağladı birkaç kere. 2. aydaki verem aşısı için de ilaç falan vermeden gelin dedi hemşire. bir de bir gün önceden banyo yaptırın dedi. malum sonrasında 3 gün banyo yasak.
bir de bizim kız ağlamıyordu ama ıkınıp duruyordu uykusunda. ben de kakasını yapamaya çalışıyor ya da gazı vardır diye düşünüyordum. meğer çok sık emzirmekten oluyormuş. 2 saatten önce süt bağırsaklara geçmiyormuş. o yüzden ıkınır ya da kusarlarmış. 2 saatten önce emzirme dedi doktor. eğer süt yeterli ise ilk 5 dakikada kendine yeteni alıyor sonrasında keyif yapıyorlarmış. ben de 5 dk emdiği için üzülüyordum. ama süt yetiyormuş ki fazlasıyla kilo almış.
ben bebek arabasıyla evin içinde gezdiriyorum
ya ama arkadaşlar gaz çok zor da şu sallanır beşikler işe yaramaz mı biraz??
kızlar siz bebeklere eldiven takıyomusunuz? Biz hala takıyoruz,çıkardığım anda el sürekli yüzünde hatta gözünde :) korkuyorum gözünü oyacak diye,ondan çıkaramıyoruz hala eldivenleri
slm kızlar...
arkadaşlar ben ocak annelerindenim kısmetse. siz tecrübelı annelere bırsey sormak istıyorum nişan gelmesi nasıl oluyor kanamamı oluyor
benım son uc gundur sarı sümük şeklinde akıntım oluyordu bu gece daha yogun gelıo
ay ya kıyamam ona,rüyasına bile girmiştir aşıBakalım biz napcaz:26: Siz aşı öncesi ilaç verdinizmi? Maşallah buarada tosun kıza
ayy bu topicde doğru düzgün normal doğum yok ki hep sezeryanhayırlı olsun bu arada benim bildiğim kadarıyla kan gelmesi lazım yada kan rengine yakın olması lazım bence nişan değildir seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?