2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyy ficudumda kıl olarak sadece saçım, kaşım, kirpiğim kaldı diğerlerinden tamamen kurtuldum çok mesudum
ama bir yandan veleti pışpışlayıp bir yandan ağda yaptırmak çok komik oluyor

Ooooooohhhhhh sıhhatler olsun kız, güle güle uzat, bi şi sorcem Fınfıkım, sezeryan yerinin orası acıdımı ağda yaparken çok merak ediom...

Boyatma yavrum ya senin saç rengini çok beğeniyorum ben, eşim izin verse boyatcam o renge ama o da benim saç rengimi seviyo, piiiiiffffffff...

ben geldim, çok özledim sizi bizi merak etmişsiniz kızlar teşekkürler. yazılmış zaten modem bozuldu dün öğlen, bugün yeni modem aldık işte.

Olleeeyyyy, çok özledim seni bebeğim, iyiki döndün, bi daha gitme öle, kocana söle yedek modem alsın sana valla...

Son düzenleme:
Olleeeyyyy, çok özledim seni bebeğim, iyiki döndün, bi daha gitme öle, kocana söle yedek modem alsın sana valla...

hueheueh ben de sizi özledim cnm, çok sıkıldım ve çok yalnız hissettim (

ben şimdi kuzuyu uyutmaya çalışacam o kdr uykudan snr nasıl uyucak bılmıom ama deneelım gorelım. had gorusuruz kızlar ıyı geceler herkese

herkese selam benim oğlan babasının kucağında ayy bi türlü yazamıyorum bazen açıyorum açık kalıyor ama hiç bakamıyorum bile

son 3 sayfayı okudum anladığım kadarıyla demir rahatsızlanmış
PROPCUĞUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
Allah acil şifalar versin bütün bebeklere
benim bebişte ağlayıp duruyor ben bakayım biraz emmek istiyor ama gaz sancıları rahat bırakmadığı içinde ememiyor yavrucak şu 3-4 ay bi geçse hayırlısıyla hep beraber rahatlıcaz azcık

hepiniz öpüldünüz kızlar

valla topicte sensiz olunca baya sessiz kaldı, hadi yarın görüşürüz iyice dinlenin ana oğul...

ikinizede ii geceler tatlım...

Bu arada seni görünce demir i unuttum, çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda gaz sorunu azalır ve tamamen geçer cnm...

bizimkide bugün pek uyumadı yarında dr kontrolümüz ve aşımız var ayrıca TSH için tekrar kan alınacak elinin üzerinden şimdiden çok üzülüyorum yine canı yanacak yavrumun

sagol canim iyiyim pc acik oluyor ama ben vakit bulupta giremiyorum

canim güle güle uzat darisi basimiza:92:

sıhhatler olsun canımcım güle güle uzat
darısı başıma beniöm adetim de bitmek üzere ben onu bekliom :d

Oh fınfık hadi gözün aydın:)))))darısı hepimize.

Ay Allah ım hiç güleceğim yoktu. ben nereye düştüm demiştir.

sağolun yavriler darısı başınıza
Amin valla. Aso senin açık renk mi kuaföre gideceksin ya öğrenmek istediğim benim saçım koyu da açtırmak istiyorum malum ilaç kullanacaklar bu süte geçiyormu acaba varmı bilgin

Ben hamileyken 9. ayda röfle yaptırdım canım heç bişi olmaz merak etme

saol cnm. şimdi lavmanın etkısı gıdene kdr bır ıkı gun rahat olcaz sonra yıne aynı terane.. napalım allah başka dert vermesin

Çok geçmiş olsun canım ya yavrunun mutlaka bir derdi vardı ki uyumuyordu o kadar süre ama bişey diyim sana aynı sebeple doktora gittiğimizde duruya da lavman yaptı gazdan dolayı ve o gün dedi anormall gazlı bir bebek diye çoookk şükür şu sab ı da düzenli kullandığımıdan beri o kadar kötü hiç olmadı sende düzenli kullan bence artık onu

Heç acımadı yavrum hatta uyuşuk olduğu için hissetmedim bile küçük küçük yaptırdım bi de birden hızla çektirmedim bişey olur diye korktum ama hiç bişey olmadı..

fınfık sıhhatler olsun canım oh kuş gibi hafiflemişindir şimdi, ya ben birkaç gündür banyo bile yapamadım yakında bakımsızlıktan belediye beni toplayacak barınağa götürecek

benim oglumda hala kucagimda gözünü bir aciyor bir kapiyor yatsada bende yatsam :88:
hadi size iyi geceler bende kacayim artik

fınfık sıhhatler olsun canım oh kuş gibi hafiflemişindir şimdi, ya ben birkaç gündür banyo bile yapamadım yakında bakımsızlıktan belediye beni toplayacak barınağa götürecek

hahahay heç güleceğim yoktu bende geçen hafta gidecektim kuzuyu babasına bırakıp ama malesef çalıştığı için gidemedim bugünde hava güzel diye arabasıyla çıktık valla kendime geldim rahatladım valla

çok iyi yapmışın valla bende bir şekilde halletmeye çalışıcam artık, 1 hafta benden haber çıkmazsa bilinki devlet bana sahip çıktı

çok geçmiş olsun,atlattınız hadi.İnşallah biranönce sapasağlam olur oğluşun

çok geçmiş olsun propcum ya,kıyamam gazdan dolayı 2 gündür uyumuyomuş demekki Demir,ne zor gelmiştir ona ya,inşallah hafifler artık.

ya ben ya bundan yada pouch sling alıcam ama karar veremedim. Wrapi kullanabilirmiyim beceripte bağlayabilirmiyim bilmiyorum,pouchta çok işlevsel değil gibi,ooff kararsızım.Sence hangisi daha rahat kullanılır biliyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…