geçmiş olsun canım.. yavrum ya demir için de çok zor biz bile bi gün tuvalete çıkmayınca ne oluyoruız senin için de çok zor Allah kolaylık versin ..
saol cnm. kakasını yapıyo her gun mutlaka ama o kakayı yapana kdr onun neler cektıgını bı ben bı allah bılırız :) pöff
slm kızlar bizim oğlan ameliyat oldu fıtıktan hazır narkoz almışken sünnetide yaptırdık..hersey cok iyiydi ac kalmak dısında,, çişini yapınca çığlıkları kopartıyo tabi..neyse atlattık darısı sizin oğlanların başına..
ben geldim, çok özledim sizibizi merak etmişsiniz kızlar teşekkürler. yazılmış zaten modem bozuldu dün öğlen, bugün yeni modem aldık işte.
Demir çıldırdı iki gündür morarana kadar ağlıyodu, zaten uyumuyo biliosunuz kendini aştı artık, memede bile susmuyodu, mememi ısırıp tükürüp yine ağlamaya başlıyodu, sırtım belim koptu 2 gündür denemediğim pozisyon kalmadı yorgunluktan sızana kadar ağladı durdu hep. artık hasta mı acaba diye götürdüm doktora. gazı oldugunu zaten bılıorum cok gazla ama ıkınıp sıkınıp cıkartıodu. megersem o sadece buz dagının gorunen kısmıymıs. lavman yapıldı. bır gaz cıkarttı tahmın edemezsınız. hastaneyı de bırbırıne kattı o gazı cıkartana kdr zaten. öyle işte. sımdı 2 gun fln etkısı gıder ama snr yıne gaz derdıyle ugrascam, nolcak bılmıorum.
doktor cok kotu gorunuosun cok yıpranmıssın fln dedı, cok zor senı anlıyorum dedı, ama yapcak bısı yok dedı. artık ıstedıgını yıyebılırsın gaz senın yedıklerın yuzunden degıl kendı bagırsak problemlerı yuzunden dedı. senın yedıklerın barız etkılemez yanı dedı. rota aşısını da kesınlıkle yaptırmıcakmısız boyle sorunlu bagırsakları oldugu ıcın hasta olurmuş demir.
propcum cok gecmis olsun canim ikinizede kiyamam ben demire insallah tez zamanda düzelir allah sanada kolayliklar versin
saol cnm, ben olmayınca forum sessizleşio ya yokluğumu hemen farkediolar saolsunlar :) aynen oyle allahım korusun yavrularımızı, keşke onun yerıne ben ceksem o acıyı da ıste olmuyo ne yazık kıHoşgeldin . valla forumda yeniyim olmama rağmen bende çok merak ettim seni. çok geçmiş olsun ya ne bu el kadar bebelerin çektikleri yazık valla çocuklarımıza. hayırlısı yine de bu günlerde gececek. Allah çocuklarımızı esirgesin
selam kızlar. bebişler iyidir umarım.
yaa kanguru veya sling alıcam ben. kullananlar hangisini tavsiye edersiniz? slingde bebek dik ve dışarı doğru durabiliyor mu? bizimki öyle durmayı seviyor. sling baktım bugün 115tl dediler.siz kaça almıştınız? kollarım dayanmicak. daha da ağırlaşcak bunlar..
yaa kanguru veya sling alıcam ben. kullananlar hangisini tavsiye edersiniz? slingde bebek dik ve dışarı doğru durabiliyor mu? bizimki öyle durmayı seviyor. sling baktım bugün 115tl dediler.siz kaça almıştınız? kollarım dayanmicak. daha da ağırlaşcak bunlar..
35 tl :)))
Ben sling almayı düşündüm ama teferruatlı mı değil mi bilemedim. ama mağazada görmedim sen netten mi almayı düşünüyorsun hangi site yada mağaza. bende bakayım. araştırmak lazım hangisi daha güvenli kaç kiloya kadar taşınabiliyor.
saol cnm. şimdi lavmanın etkısı gıdene kdr bır ıkı gun rahat olcaz sonra yıne aynı terane.. napalım allah başka dert vermesin
nee 35 mi? markası ne onun? dışa doğru duruyor mu peki bebek?
yaa haklısınız ama bel destekli almak lazımmış..babybjorn mu öyle bir marka var ama fiyatları pahalı..en ucuzu 169 tl gibi galiba..
bir de kraft kanguru da fena değil, arkadaşım yeni aldı..memnun fiyatı 49 tl galiba..bir bakın isterseniz..
Ana kucag Oto koltuk| Kanguru | Kraft Milan Kanguru, | Kanguru,kraft kanguru,kraft milan kanguru, | 49,95 TL
durabılıo dıye bılıorum ama 4. atdan snr
Mei Tai Slingde Kampanya | Sanal Bebek Mağazası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?