2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Atlattınız işte. geçmiş olsun. açlığını da adım adım atlatırsınız sağlıklı olsun da. yazık yavrum ya canı acıyor tabi

yavrum 6 saattir uyuyo ya, kıyamam ben ona, günlerin uykusuzluğu, canım benim nasıl rahatladı hiç inlemeden ağlamadan deliksiz uyudu bitanem. gece şimdi uyumıcak hiç ama önemli değil, onun canı yanmasın yeter ki...

Hoşgeldin . valla forumda yeniyim olmama rağmen bende çok merak ettim seni. çok geçmiş olsun ya ne bu el kadar bebelerin çektikleri yazık valla çocuklarımıza. hayırlısı yine de bu günlerde gececek. Allah çocuklarımızı esirgesin

selam kızlar. bebişler iyidir umarım.

yaa kanguru veya sling alıcam ben. kullananlar hangisini tavsiye edersiniz? slingde bebek dik ve dışarı doğru durabiliyor mu? bizimki öyle durmayı seviyor. sling baktım bugün 115tl dediler.siz kaça almıştınız? kollarım dayanmicak. daha da ağırlaşcak bunlar..

saol cnm, ben olmayınca forum sessizleşio ya yokluğumu hemen farkediolar saolsunlar :) aynen oyle allahım korusun yavrularımızı, keşke onun yerıne ben ceksem o acıyı da ıste olmuyo ne yazık kı

35 tl :)))

Son düzenleme:

Ben sling almayı düşündüm ama teferruatlı mı değil mi bilemedim. ama mağazada görmedim sen netten mi almayı düşünüyorsun hangi site yada mağaza. bende bakayım. araştırmak lazım hangisi daha güvenli kaç kiloya kadar taşınabiliyor.

hayır netten değil. bi bebek mağazasında gördüm bugün. babasling 115 lira. çok pahalı geldi. ama kanguru mu sling mi karasızım.

yaa haklısınız ama bel destekli almak lazımmış..babybjorn mu öyle bir marka var ama fiyatları pahalı..en ucuzu 169 tl gibi galiba..

bir de kraft kanguru da fena değil, arkadaşım yeni aldı..memnun fiyatı 49 tl galiba..bir bakın isterseniz..

Ana kucag Oto koltuk| Kanguru | Kraft Milan Kanguru, | Kanguru,kraft kanguru,kraft milan kanguru, | 49,95 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…