bir de bizim kız ağlamıyordu ama ıkınıp duruyordu uykusunda. ben de kakasını yapamaya çalışıyor ya da gazı vardır diye düşünüyordum. meğer çok sık emzirmekten oluyormuş. 2 saatten önce süt bağırsaklara geçmiyormuş. o yüzden ıkınır ya da kusarlarmış. 2 saatten önce emzirme dedi doktor. eğer süt yeterli ise ilk 5 dakikada kendine yeteni alıyor sonrasında keyif yapıyorlarmış. ben de 5 dk emdiği için üzülüyordum. ama süt yetiyormuş ki fazlasıyla kilo almış.
bir de bizim kız ağlamıyordu ama ıkınıp duruyordu uykusunda. ben de kakasını yapamaya çalışıyor ya da gazı vardır diye düşünüyordum. meğer çok sık emzirmekten oluyormuş. 2 saatten önce süt bağırsaklara geçmiyormuş. o yüzden ıkınır ya da kusarlarmış. 2 saatten önce emzirme dedi doktor. eğer süt yeterli ise ilk 5 dakikada kendine yeteni alıyor sonrasında keyif yapıyorlarmış. ben de 5 dk emdiği için üzülüyordum. ama süt yetiyormuş ki fazlasıyla kilo almış.
ben takmıyorum artık sinir oluyordum zaten ama tırnaklarını kesemedim diye takıyordum kestim tırnaklarını anında attım eldivenleri çocuğum rahat rahat ellerini kullansın keşfetsin
slm kızlar...
arkadaşlar ben ocak annelerindenim kısmetse. siz tecrübelı annelere bırsey sormak istıyorum nişan gelmesi nasıl oluyor kanamamı oluyor
benım son uc gundur sarı sümük şeklinde akıntım oluyordu bu gece daha yogun gelıo
ben normal doğum yaptım ama nişan falan gelmedi. sadece suyum geldi.
sağol teyzesi. yok canım ilaç falan vermedim. ateşi de çıkmadı zaten. sadece korktu galiba. verem aşısından önce de ilaç vermememi söyledi hemşire.
maşallah canım tosun kızına böyle giderse evde kalmasın dermişim :))
bende saat tutmaktan çok sıkılmıştım 5 dk nın yettiğine sevindim
hadi ya,ilk 5 dk doyuyomuşlar ha:26:bilmiyodum
livece sen 1. ay hepatit aşısınımı yaptırdın bizimkide yarın olacak
canım tekrar belirteyim sütün yeterliyse dedi doktor. ki çok şükür benimki bizim kıza fazlasıyla yetiyor. ememediğini de sağıp dolaba atıyorum.süt az geliyorsa 5 dakikada doymaz yani.
evet canım hepatit. size de Allah kolaylık versin. bizimkinde ateş yapmadı ama çok korkmuş pıtırcığım. zor uyuttum. hatta uykusunda ağladı bile garibim.
sütüm yetiyormu bilmiyorum ama sağacak kadar kalmıyor malesef senden tavsiye alalım canım sütü arttırmak için
canım benim el kadar bebelerinde canı yanıyor bizimkinden yarın TSH için kan alınacak birdeinşallah aşı bizede ateş yapmaz...
ocak sonu subat başı gibi. gelecen de mi oturmaya kambersiz düğün olmaz bakkkist.ne zaman gelicen zeynepp
benim ebe hemşirem bana ilaç tavsiye etmedi o da sağlık ocağında çalışıyo bunu anlatmaya çalışıyorum neyse uzadı..benim bahsettiğim bir doktorun değilde bir hemşirenin ilaç tavsiye edip yazması...bana çok ta güvenilir gelmiyor. o zaman neden alıyor bu doktorlar uzmanlıklarını.hemşireler halletsin her şeyi.:44:
ilk günler humananın çayını içiyordum ama şu sıralar sadece arada bir ayva kompostosu içiyorum. bol bol tatlı yiyorum. bir de genetik bir durum olabilir. ablam yeğenimi 2 yaşına kadar emzirdi. annem de sütten yana sıkıntı yaşamamış. ben de 1,5 yaşıma kadar emmişim
aşı için de şimdiden geçmiş olsun.
Premaxx aldım ben.Ona da bir bak istersenevet bu da iyi gibi. doktora sorayım bari önce. kararsız kaldım.
Ooooooohhhhhh sıhhatler olsun kız, güle güle uzat, bi şi sorcem Fınfıkım, sezeryan yerinin orası acıdımı ağda yaparken çok merak ediom...
Boyatma yavrum ya senin saç rengini çok beğeniyorum ben, eşim izin verse boyatcam o renge ama o da benim saç rengimi seviyo, piiiiiffffffff...
Olleeeyyyy, çok özledim seni bebeğim, iyiki döndün, bi daha gitme öle, kocana söle yedek modem alsın sana valla...
teşekkür ederim nalancım.:))))))))))))kızlar siz bebeklere eldiven takıyomusunuz? Biz hala takıyoruz,çıkardığım anda el sürekli yüzünde hatta gözünde :) korkuyorum gözünü oyacak diye,ondan çıkaramıyoruz hala eldivenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?