2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan benımkı de panıkleyıp havaya atıp tutmaya baslıo uctu uctu yapıomuş bebem nası korkuo..

bafo favorılerın altında sarı sarı dımı aynen bende de cıktı o sakallar dokulmuo da (
ya napıcaz vallahı tıksınıyorum kendımden

ben cnm pul pul oluyorr nemlendirici sürüyorum havalardan oluyorr
of nemlendrırıcıyı artık avucla surecegım:84:

bafo ben de çok cırkınım, cok şişmanım, cok bakımsızım, sacımı basımı yapıp makyaj yapsam bıle kılolarım yuzunden ıyı hıssetmıyorum kendımı. öyle işte

Ay ya varya bazı hastaneler ve doktorlara sağlam gider hasta çıkarsın ya senin yerine cahil bir anne olsaydı ne olurdsu cocuğum sağır diye yazık ya üzüntüden sütü kesilirdi valla.. şikayet et bence başkasına daha dikkatli olurlar hiç değilse.

Ay evet ya aynı şeyi banada bir bayan söyledi. ne biliyim ben dedim. dışarı çıkarma diyor olur diyecektim onun yerine kontrollere sen git aşıları sen ol diyecektim

kimi çocuk uykuya geçmekte cok zorlanırmış öyle mi acaba

Kesinlikle. ben içmedim hiç aromalı galiba bunlar hangi aroması güzel acaba
şeftalili almış eşim maltanayı. sevdim ben ice tea gibi geldi tadı. bime gelenlerde de vardır heralde şeftalili..

kuzum 5250 gr olmuşş 1 ayda 1100 gr almışş boyumuzda 58 cmm
maşallahhh ben de boyumuzu çok merak ediyorum yaa..

uyudu toprak.. 1 saat sonra kaldırıcam yoksa gece uykusuna devam ediyo. bu saat oldu öğle yemeğimi yiyebildim sonunda. ben de sallıyorum toprağı. istiyo çok seviyo, hemen uyuyo. sallansın, sallarım hiç gocunmam. tek evladım olcak belki ne istiyosa o olsun..

yorulmuşum yaa

ya kızlar sizin sezo yerlerinde kıl mı var yaa :S allah allah benim orda bişey yok. en yakın olan 2 parmak aşada dr mu yukardan kesti yoksa ben mi kılsızım acaba :26:

pazartesimi gidiceksin doktora cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…