ya napıcaz vallahı tıksınıyorum kendımdennalan benımkı de panıkleyıp havaya atıp tutmaya baslıo uctu uctu yapıomuş bebem nası korkuo..
bafo favorılerın altında sarı sarı dımı aynen bende de cıktı o sakallar dokulmuo da(
of nemlendrırıcıyı artık avucla surecegım:84:ben cnm pul pul oluyorr nemlendirici sürüyorum havalardan oluyorr
sezen sefa hastanesı... ikinci hastane ise acıbadem e gittik
kuzum 5250 gr olmuşş 1 ayda 1100 gr almışş boyumuzda 58 cmm
ben sezeryan yerıne agda yapmaya çok korkuyorum... orası kalsa ne olur:)))))
kocanın ısmının baş harfını kıllı bırakıp oyle agda yapabılırsın bı aralar modaydı :))
ben sezeryan yerıne agda yapmaya çok korkuyorum... orası kalsa ne olur:)))))
ismimin içindeki bır harfı yapsam oda "i" olsa olur galıba:)))
emziği tuttumu demir resimde gördüm şimdide
oyun halınız tıny love tekmele oyna dimi bende araştırdım ondan çok memnun kalmış anneler demir duruyomu ondaa
slm kızlar..
kızımı bugun kontrolde göturduk... 700 gr almiş.. hastanede işitme testi yaptılar... sorun var dediler kulakları duymuyor.. bende mumkun degil ses duyunca tepkı verıyor başını o yöne çevırmyee çalişiyor, yanlışlık var dedim.. doktor yok yanlışlık dedi... sonuçları doktor a gösterın sizi devlet hastanesine sevk etsın dedi.. bende eşime hemen başka hastaneye gidiyoruz dedim.. doktor a ugramadan çıktık.. başka bir hastaneye gittik.. oranın aletleri daha gelişmiş oldugu belliydi.. test yapıldı.. ve şukür sorun çıkmadı.. dun banyo yaptırmıştım.. kulagına azıcık su kaçmiş.. ondan kapalı gözükmüş.. sorun yokmuş.. çok sevindim... ve hastaneyi bundan dolayı şikayet etmeyı düşünüyorum.. madem hastanesın teknolejiyi takıp et, yada kapat.. insanları böyle tedirgin etmeye hakları yok..
doktordan çıkınca kahvaltıya gittik üskudar a... havada çok guzeldi.. kızım bir guzel uyudu.. rahat rahat yaptık kahvaltımızı.. eve girdik aglamaya başladı... daha yenı sakinleşti...
hangisi o bende görebilirmiyim
Ay evet ya aynı şeyi banada bir bayan söyledi. ne biliyim ben dedim. dışarı çıkarma diyor olur diyecektim onun yerine kontrollere sen git aşıları sen ol diyecektimkızımın yuzu alerjı olmuş. kullandıgı şampuandan.. hastanede sıra beklıyoruz.. yanıma bır kadın geldı.. bebege baktı ve yorum şu yuzundekı kırmızı alerjı lekesıne.. : aaaa buna adetli iken biri bakmiş.. dıkkat etmedın mı? dedi.. bende o alerjı dedim.. kadın yok yok alerjı degil sen dikkat et o halde iken kımse bakmasın... kadına soracaktım ama sen öylemisin diye.. ya sabır dedim...
hangisi o bende görebilirmiyim
bilmiyorum yani ağlayınca hep gazı vara yorumlanıyo ama mesela gündüz rahat bu aralar akşam ve bilhassa geceleri çok bağırıyo..ama kaka yapıyo gaz çıkarıyo ara ara..nurse harvey verdi doktor..onu veriyorum...gazı olsa sallanınca nasıl kuzu oluyo..ya da ne biliim
benimki de ağlayınca memede rahatlıyodu artık ona da kızıyo..saatlerce uyumayınca sürekli em em e tabi süt iyice azalıyo bitiyo bazen..bu sefer ona kızıyo daha çok ağlıyo
bence bızım bu kocalar yakında bizi boşar
şeftalili almış eşim maltanayı. sevdim ben ice tea gibi geldi tadı. bime gelenlerde de vardır heralde şeftalili..Kesinlikle. ben içmedim hiç aromalı galiba bunlar hangi aroması güzel acaba
maşallahhhkuzum 5250 gr olmuşş 1 ayda 1100 gr almışş boyumuzda 58 cmm
facede var mısın arkdaş listeme ekliyim
şeftalili almış eşim maltanayı. sevdim ben ice tea gibi geldi tadı. bime gelenlerde de vardır heralde şeftalili..
maşallahhhben de boyumuzu çok merak ediyorum yaa..
uyudu toprak.. 1 saat sonra kaldırıcam yoksa gece uykusuna devam ediyo. bu saat oldu öğle yemeğimi yiyebildim sonunda. ben de sallıyorum toprağı. istiyo çok seviyo, hemen uyuyo. sallansın, sallarım hiç gocunmam. tek evladım olcak belki ne istiyosa o olsun..
yorulmuşum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?